Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφουρίτες..Μιας και πλησιάζουν χριστούγεννα θέλω να κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο, αλλά δεν υπάρχει φράγκο λέμε(άτιμη ΔΕΗ μας ξέσκισες..) :cry:

Έτσι λοιπόν θέλω να πάρω ένα οικονομικό ssd, χωρίς να με ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις, αλλά να είναι αξιόπιστος..Έχω δει αυτόν εδώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-OCZ-Vertex-Plus-Series-60GB-SSD-2-5inches-Sata-3Gb-s-OCZSSD2-1VTXPL60G.htm

ο οποίος και φτηνός είναι (θα γλυτώσω και το φπα) και σαν χωρητικότητα μου φτάνει (λειτουργικό, βασικά απλά προγραμματάκια, autocad 2010 και battlefield 3)

η μητρική μου είναι sats2 και δε προβλέπω να την αλλάζω τουλάχιστον για κανά χρόνο...

Αξίζει για τα λεφτά του τι λέτε?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Χωρίς να είναι φτηνότερος, παραπέμπω στην πρόταση που διάβασα λίγο πριν.

έχεις κάνει λάθος στο λινκ :P ...ξαναβγάζει το ποστ μου...υποθέτω θα λες για τον crucial m4? αν ναι τον έχω υπόψην (αν και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτος και είναι σχετικά πιο ακριβός)

Δημοσ.

Από ότι έχω δει σε ινσόμνια κ ιντερνετ αν θες αξιοπιστία πας σε Intel ή Crucial m4. Oι intel είναι πανάκριβοι σε sata 3 οπότε πας σε sata 2 κ θυσιάζεις ταχύτητα για αξιοπιστία.

όπως λέει κ ο makfil δες τον ιντελ. Σκέψου ήμουν έτοιμος να τον αγοράσω χτες στα 150Ε.

Δημοσ.

Αν θέλεις να μην υπερβείς τα 90€ τότε ozc Agility 3 60GB με το τελευταίο firmware μια χαρά θα είναι από θέμα αξιοπιστίας και ταχύτητας ΑΛΛΑ αν θες ΤΟ πιο αξιόπιστο SSD σε αυτή τιμή τότε προς το παρόν μία είναι η λύση Samsung 470 84€ ,τον ψήνω και εγώ αν και αρχικά ήθελα να πάω σε 120αρη τώρα όμως που δεν παίζει χρήμα...

@cupracatos ocz και corsair έχουν τον ίδιο ακριβώς controller ,σε αξιοπιστία και ταχύτητα πάνω κάτω τα ίδια είναι με την διαφορά ότι η corsair έχει φοβερό after sales support

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...