Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xανεις κανα 3-5€ αναλογα τη τραπεζα & το ποσο. δε θυμαμαι καπου εκει στο account H' στο cart ειναι.

υπαρχει εδω ενα τοπικ "αγορες απο αμαζον" αλλα δε το βρισkω τωρα. εγω παντα λιρες το ειχα... οπως κατσει, αν σου δειχνει λιρες χρεωνεσαι σε λιρες.

Δημοσ.

εσύ παντως είσαι του dm1 ε?

το έψαξά λίγο και γενικα 4 ώρες με μια μέση χρήση κρατάει(το S205). στο dm1 δεν μου άρεσε τοσο η αίσθησή του . γενικα με προσελκυσε το review που είχαν στο amazon.co.uk για το s205.

επίσης το καινουργο μοντελο του dm1 έχει την 6320 κάρτα γραφικων , ενώ το s205 έχει την 6310 , μπας και το γράψαν λάθος?

omg μολις δίαβασα αυτό και φρίκαρα http://my.opera.com/rejzor/blog/2011/10/09/lenovo-s205-is-apparently-not-so-great

Δημοσ.

τα ειχαμε πει και στο αλλο σου τοπικ. οποιο σου κανει κλικ.o καθενας σε blog oτι θελει γραφει. εγω το notebookcheck.net & το liliputing βασικα κοιταω, αντε και τα amazon σχολια αν εχει αρκετα.

Δημοσ.

τα ειχαμε πει και στο αλλο σου τοπικ. οποιο σου κανει κλικ.o καθενας σε blog oτι θελει γραφει. εγω το notebookcheck.net & το liliputing βασικα κοιταω, αντε και τα amazon σχολια αν εχει αρκετα.

α ωραία thnx θα τα ckekarw

Δημοσ.

διαβασα κάποια προβλήματα στο forum της lenovo σχετικα με το wifi reception , πωπω ψυχοφθόρα δουλειά να επιλέξει laptop κάποιος

υπάρχει περιπτωση να το πάρω να το δοκιμάσω και άμα έχει προβλημα με το wifi na το στείλω πίσω? με δικά τους έξοδα?

Δημοσ.

βρήκα το s205 εδώ http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21891&catid=556 το οποιο είναι με τον e-350 στα 362 με 320 euro 320 σκληρο και 3 gb memory ram

τελος παντον το παρρήγγιλα ο θεοσ βοηθος thnx ipal

360€ Η 320€? απ το αμαζον κλπ site τα παιρνει και αυτος... 280€ το ειχαν αυτο οταν βγηκε το καινουργιο.

Δεν αξιζει αλλα αφου δε θες να δωσεις την καρτα σου στους ξενους...

Δημοσ.

360€ Η 320€? απ το αμαζον κλπ site τα παιρνει και αυτος... 280€ το ειχαν αυτο οταν βγηκε το καινουργιο.

Δεν αξιζει αλλα αφου δε θες να δωσεις την καρτα σου στους ξενους...

360 έκανε αυτο στο link . τελος παντον το παρήγγειλα απο amazon.co.uk 358 pounds diladi 430 euro e-450, 500 skliro ,καρτα γραφικψν λέει intel hd 6310 έψαξα google δεν βρήκα κατι.. . Αμα μου πεις ότι δεν αξίζει το ακυρώνω

Δημοσ.

Αυτο με τον ε-350 στα 360€ ειπα δεν αξιζει... Εμενα γιατι 1 βημα πριν την αποστολη το βγαζει € 408?

Θα το τσεκαρω και με την alpha bank... :o

Δημοσ.

Αυτο με τον ε-350 στα 360€ ειπα δεν αξιζει... Εμενα γιατι 1 βημα πριν την αποστολη το βγαζει € 408?

Θα το τσεκαρω και με την alpha bank... :o

Εγω έβαλα μια debit απο τραπεζα κύπρου :o

μηπως σου αφαιρεί λόγω εκτπωσης?

τη μετατροπή την κάνεις εσύ η μεσω amazon converter σου εμφανίζει πόσο είναι σε euro

οταν είχα τον amazon converter μου εμφάνισε διαφορετική ισοτιμία αυτη στα site μετατροπής

Applicable Exchange Rate:

1 GBP = 1.2135526286 EUR

(includes all related fees and charges)

Δημοσ.

Εγω με το xe.com γιαυτο. με την alpha 417€ μου βγηκε με την ισοτιμια της και με το φπα...

Μαλλον και η κυπρου εχει αλλη.

Δημοσ.

Για τα hp, επειδή γενικά δεν πολυξέρω, ισχύει ότι υπερθερμαίνονται συχνά; Τελικά καμία πρόταση στα 400-500€ για laptop με 15.6"? (εκτός από turbo-x που το έψαξα και δεν βρήκα και πολύ καλά λόγια) Από Ελλάδα αν γίνεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...