Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα φθηνό φορητό υπολογιστή για μέτρια χρήση autocad(2D). Συγκεκριμένα το autocad 2010 το δουλεύω κυρίως στον desktop αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να είμαι στο autocad εκτός σπιτιού. Δηλαδή να ανοίγω το autocad και να κάνω μερικές επεξεργασίες. Για λόγο χρημάτων σκέφτομαι και netbook αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μπορώ με μια οθόνη 10'' να την παλέψω. Ψάχνω κάτι, όπως προείπα, φθηνό. Οπότε θέλω την βοήθεια σας.

Τι λέτε για αυτό; Θα το σηκώνει το autocad 2010; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο έως 400€; Πάντως, φίλος μου, με έναν HP σχεδόν 2+ χρονών με 2GB ram το τρέχει άνετα. Τον είχε αγοράσει 500€ το 2009. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Koίτα, κι εγώ αγόρασα ένα φθηνό νετμπουκ για το πεδίο, επειδή όπως κι εσύ, χρειάζομαι απλά να επεμβαίνω σε κάποια dwg για να τσιμπαω συντεταγμένες και αποστάσεις.

Δηλαδή για ελαφριά δουλειά, δουλεύει ρολόι, αν και εδώ μέσα κάποιοι ειδήμονες (που προφανώς το autocad το χαν δεί μονο σα τιτλο) χλεύαζαν μόλις το ρώτησα. Οπότε αγοράζεις νέτμπουκ άφοβα, εκτός αν θεωρείς πως δε σε καλύπτει η οθόνη.

Εγώ προτίμησα νετμπουκ (10.1") λόγω μπαταρίας, επειδή τυχαίνει να βρίσκομαι ώρες στο πεδίο. Με 2GB όπως,λες θα πηγαίνει ακόμη γρηγορότερα.

Και σε μεγάλα αρχεία, πχ 15mb ενός ρυμοτομικού μικρού χωριού με αρκετή αποτύπωση και γραμμες μέσα, τα πηγαίνει περίφημα!

Απλά θα πάρεις κι ένα ασύρματο μινι ποντίκι,γιατί δε παλεύεται αλλιώς...

Υ.Γ. υπόψιν,το 2010+ δε δουλεύουν σε μικρές αναλύσεις, δηλ ξέχνα τα νετμπουκς. Βάζεις το 2007 και είσαι άρχοντας, είναι και ελαφρύτερο.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό για την ανάλυση ε; Γιατί το 2010 έχει κάποιες ευκολίες που δεν τις έχει το 2007. Δεν θα κολλήσουμε εκεί όμως. Να ρωτήσω λίγο kanesaxo το νετμπουκ που έχει με 10.1" πόσο αυτονομία έχει αν δεν έχει μαμηθεί η μπαταρία του ακόμη από κακή φόρτιση? :lol: :lol: :P

Δημοσ.

Δε νομιζω, ειδικα με τον Ε450. Νομιζω εφερναν με τον E350 με κανα 80€ καπελο, ισως και αυτο γερμανικο! Αν εχεις εμπειρια μπορεις να αλλαξεις kbd με αλλο αγγλικο απο ebay.

Ψαξε και για τα lenovo s205 H' το HP dm1. εσυ θελεις ελληνικο? μονο το Sony 11" ξερω να εχει ερθει επισημα ελλαδα φετος στα... 450€ :(.

Ή παρε το lenovo s100 10" στα 198€ προσφορα απ τον κωτσοβολο-electro (1024x βεβαια)

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό για την ανάλυση ε; Γιατί το 2010 έχει κάποιες ευκολίες που δεν τις έχει το 2007. Δεν θα κολλήσουμε εκεί όμως. Να ρωτήσω λίγο kanesaxo το νετμπουκ που έχει με 10.1" πόσο αυτονομία έχει αν δεν έχει μαμηθεί η μπαταρία του ακόμη από κακή φόρτιση? :lol: :lol: :P

Στο δικό μου είχε προσφορά με μπαταρία 9cell. Οπότε ένα 3.5ωρο με συχνή χρήση χαλαρά. Απ'οσο όμως ακούω, τα τοπ στο θέμα αυτονομίας ήταν (είναι;) τα asus. Βέβαια, όλα είναι υποκειμενικά,αναλόγως την χρήση.

Ναι,για την ανάλυση θυμάμαι πηγα να βάλω το 2011 και μου δωσε άκυρο. Μπορείς να το ψάξεις στο google για να είσαι 100% σίγουρος.

Πάντως κι εγώ δουλεύω το 2007 για τα πάντα, απλώς το 2011 το έβαλα λόγω raster design. Γενικότερα μου τη δίνει να αλλάζω πρόγραμμα κάθε 3 και λίγο επειδή βγήκε μια νέα έκδοση. Βέβαια, ο καθείς, όπως βολεύεται!

Δημοσ.

Εχει βγει και s205 με e-450 το ψήνω , τελικά δεν θα προχωρησω στο dm1 διότι είδα παρόμοια κατασκευή σε σε 10.1 και ήταν πολυ fingerprin magnet

και έμαθα πως το s205 ζεστένετε λιγότερο απο το dm1.

440 euro amazon uk είναι πολλά? (για το s205)

Δημοσ.

Εχει βγει και s205 με e-450 το ψήνω , τελικά δεν θα προχωρησω στο dm1 διότι είδα παρόμοια κατασκευή σε σε 10.1 και ήταν πολυ fingerprin magnet

και έμαθα πως το s205 ζεστένετε λιγότερο απο το dm1.

440 euro amazon uk είναι πολλά? (για το s205)

Στο .de ειναι φτηνο γιατι ειναι dos(60-80 κανουν τα win7). Αν ειναι με τον 450 ισως οχι. Link βαλε.

To dm1 εχει καλυτερα reviews σαν κατασκευη απ το s205 παντως. Αυτο για τη ζεστη νομιζω το ειχα διαβασει και εγω. Ισως ομως στο dm1-4000 το εφταξαν, οπως στα 10" τους που ειχαν και αυτα θεμα.

Δημοσ.

μιλάω για αυτο http://www.amazon.co.uk/Lenovo-IdeaPad-S205-11-6-Netbook/dp/B005TPRWNY/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1323123829&sr=1-1

είναι πολύ ακριβό? αξίζει? είναι με τον καινουργιο επεξεργαστη για καρτα γραφικών δεν λέει κάτι

για de προσωπικά θα μου την έδινε το γερμανικο πληκτρολογιο

ασε που δεν ξέρω και γερμανικα

διορθωση λέει intel καρτα γραφικών , αλλα είναι όπως το προηγουμενο s205 που ήταν ati

Επίσης έχω ακούσει απο Γερμανια κατι πεζει με τελωνειο . σιγουρα θα στιχίσει μόνο 299?

Δημοσ.

410€ βγαινει. Οχι, πολυ καλο ειναι αφου θες αγγλικο. Ram 4gb κομπλε. εδω μια κοπελα πιο κατω στη σελιδα πηρε απο ελλαδα 10" με Atom & 1gb στα 350€...

Ο 450 εχει δικια του gpu, και λιγο καλυτερη απο του 350.

Only 3 left in stock--order soon (more on the way). Χτυπα το καλυτερα γιατι εκει ψωνιζουν αρκετα τις γιορτες...

Απο γερμανια παντως δεν υπαρχει τελωνειο. Ποιος τα λεει αυτα?!

Δημοσ.

358£ - 408€ μου βγαινει. Πληρωσε σε λιρες να κανει την μετατρoπη η τραπεζα σου. FREE μεταφορικα εβαλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...