defacer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να μην είναι ο,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στην αγορά και να μην είναι SATA 6Gbps, αλλά σ' αυτή την τιμή νομίζω πως απλά δεν παίζεται. Όποιος δεν έχει SDD και έχει ήδη 4GB RAM δεν υπάρχει περίπτωση να βρει φτηνότερο upgrade για το PC του που να προσφέρει ανάλογη βελτίωση επιδόσεων. Review: http://www.anandtech.com/show/4244/intel-ssd-320-review/3 Link τσιγκούνη: http://www.skroutz.gr/s/331698/Intel-320-Series-X25-V-80GB-SATAII.html
esertas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Όντως έπεσε πολύ η τιμή του. Αυτόν έχω και εγώ και πετάει με το σύστημά μου. Τζάμπα πράμα. Εγώ τον πήρα 200 ευρώ από multirama δεν θυμάμε πότε. Και ήταν και bulk σε χαρτόνι. Η καλύτερη αναβάθμηση ever.
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Λογικό να πέσει η τιμή. Όταν με 155 βρίσκεις πλέον 120GB είναι fail κάποιοι να πουλάνε τους 80αρηδες στα 190.
cabdik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω, αλλα μου φαινεται καλυτερη τιμη αυτος.....!! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6 ναι μεν πιο μικρος, αλλα αναλογικα, ιδια τιμη (€/GB) και SATA III και πιο γρηγορος, νομιζω!!
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 απο αξιοπιστία που με ενδιαφέρει εμένα μιας και έχω sata 2 είναι καλός? δε με ενδιαφέρουν οι τρελές ταχύτητες αλλά να αποφύγω κάτι μπλε οθόνες που έχουν συνέχεια οι νέοι vertex/agility..
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ...κάτι μπλε οθόνες που έχουν συνέχεια οι νέοι vertex/agility.. είχαν...
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 είχαν... ακόμη λένε όμως κάποιοι ότι έχουν θεματάκια παρόλο το firmware update..
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ακόμη λένε όμως κάποιοι ότι έχουν θεματάκια παρόλο το firmware update.. Μπορείς να δώσεις κάποιο link?
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να δώσεις κάποιο link? το ανάλογο thread στο insomnia παρακολουθώ με το παιδί που λέει ότι έχει πρόβλημα με την ταχύτητα... αλλά τώρα με βάζεις σε σκέψεις..διότι ο agility 3 έχει 100 ευρώ (και τα 15 δυστηχώς μετράνε)..και είναι πιο γρήγορος.. αλλά εγώ θα δω διαφορά σε sata 2? (δε προβλέπεται αλλαγή σε άλλη μητρική σύντομα)..και είναι και 60 gb αντί 80...πφφφφ..
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 το ανάλογο thread στο insomnia παρακολουθώ με το παιδί που λέει ότι έχει πρόβλημα με την ταχύτητα... Διάβασε όμως προσεκτικά τι γράφει: Απο ταχυτητα κατι εγινε σας ευχαριστω αλλα το προβλημα μου παραμενουν οι μπλε οθονες εκανα εγκατασταση σε αλλο σκληρο οχι ssd κ την ωρα που επαιρνε τα updates της microsoft κ συγκεκριμενα το service pack μου πεταει μπλε οθονη τι να φταιει κ το κανει αυτο; Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε ο ssd αλλα αφου κ στον αλλο το κανει δεν φταιει ετσι δεν ειναι;
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Διάβασε όμως προσεκτικά τι γράφει: sry ! my bad έχω χαζέψει απο τις πολλές ώρες στο bf3... οπότε λες να πάω σε agility 3? αλλά όπως είπα είμαι με sata 2..
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Mε δεδομένο ότι με το FW 2.15 λύθηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις χρηστών τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, ο Agility 3 είναι (Δεν το λέω εγώ αλλά τα περισσότερα reviews) ένας από τους καλύτερους SSD για everyday use και κυρίως αρκετά οικονομικός μια και μπορείς να τον αποκτήσεις με €90 (Vision Studio)...
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Mε δεδομένο ότι με το FW 2.15 λύθηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις χρηστών τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, ο Agility 3 είναι (Δεν το λέω εγώ αλλά τα περισσότερα reviews) ένας από τους καλύτερους SSD για everyday use και κυρίως αρκετά οικονομικός μια και μπορείς να τον αποκτήσεις με €90 (Vision Studio)... thx dude αλλά με τα μεταφορικά για αθήνα ίδια τιμή θα μου βγει οπότε απο εδώ..εκτός και αν κάνω τη μικρή υπέρβαση και πάρω τον crucial m4 αν βέβαια έχει κομμάτια στο vision studio, διότι αλλού καπούτ!(έλεος)
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Aναμένουμε εντυπώσεις μόλις τον αποκτήσεις!
outlaw star Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Aναμένουμε εντυπώσεις μόλις τον αποκτήσεις! εννοείται και thx για τα infos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα