Προς το περιεχόμενο

Intel SDD 320 80 GB, 115 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι ο,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στην αγορά και να μην είναι SATA 6Gbps, αλλά σ' αυτή την τιμή νομίζω πως απλά δεν παίζεται. Όποιος δεν έχει SDD και έχει ήδη 4GB RAM δεν υπάρχει περίπτωση να βρει φτηνότερο upgrade για το PC του που να προσφέρει ανάλογη βελτίωση επιδόσεων.

Review: http://www.anandtech.com/show/4244/intel-ssd-320-review/3

Link τσιγκούνη: http://www.skroutz.gr/s/331698/Intel-320-Series-X25-V-80GB-SATAII.html

Δημοσ.

Όντως έπεσε πολύ η τιμή του. Αυτόν έχω και εγώ και πετάει με το σύστημά μου. Τζάμπα πράμα. Εγώ τον πήρα 200 ευρώ από multirama δεν θυμάμε πότε. Και ήταν και bulk σε χαρτόνι. Η καλύτερη αναβάθμηση ever.

Δημοσ.

απο αξιοπιστία που με ενδιαφέρει εμένα μιας και έχω sata 2 είναι καλός? δε με ενδιαφέρουν οι τρελές ταχύτητες αλλά να αποφύγω κάτι μπλε οθόνες που έχουν συνέχεια οι νέοι vertex/agility..

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις κάποιο link?

το ανάλογο thread στο insomnia παρακολουθώ με το παιδί που λέει ότι έχει πρόβλημα με την ταχύτητα...

αλλά τώρα με βάζεις σε σκέψεις..διότι ο agility 3 έχει 100 ευρώ (και τα 15 δυστηχώς μετράνε)..και είναι πιο γρήγορος..

αλλά εγώ θα δω διαφορά σε sata 2? (δε προβλέπεται αλλαγή σε άλλη μητρική σύντομα)..και είναι και 60 gb αντί 80...πφφφφ..

Δημοσ.

το ανάλογο thread στο insomnia παρακολουθώ με το παιδί που λέει ότι έχει πρόβλημα με την ταχύτητα...

Διάβασε όμως προσεκτικά τι γράφει:

Απο ταχυτητα κατι εγινε σας ευχαριστω αλλα το προβλημα μου παραμενουν οι μπλε οθονες εκανα εγκατασταση σε αλλο σκληρο οχι ssd κ την ωρα που επαιρνε τα updates της microsoft κ συγκεκριμενα το service pack μου πεταει μπλε οθονη τι να φταιει κ το κανει αυτο;

Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε ο ssd αλλα αφου κ στον αλλο το κανει δεν φταιει ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Διάβασε όμως προσεκτικά τι γράφει:

sry :X ! my bad έχω χαζέψει απο τις πολλές ώρες στο bf3... οπότε λες να πάω σε agility 3? αλλά όπως είπα είμαι με sata 2..

Δημοσ.

Mε δεδομένο ότι με το FW 2.15 λύθηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις χρηστών τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, ο Agility 3 είναι (Δεν το λέω εγώ αλλά τα περισσότερα reviews) ένας από τους καλύτερους SSD για everyday use και κυρίως αρκετά οικονομικός μια και μπορείς να τον αποκτήσεις με €90 (Vision Studio)...

Δημοσ.

Mε δεδομένο ότι με το FW 2.15 λύθηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις χρηστών τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, ο Agility 3 είναι (Δεν το λέω εγώ αλλά τα περισσότερα reviews) ένας από τους καλύτερους SSD για everyday use και κυρίως αρκετά οικονομικός μια και μπορείς να τον αποκτήσεις με €90 (Vision Studio)...

thx dude αλλά με τα μεταφορικά για αθήνα ίδια τιμή θα μου βγει οπότε απο εδώ..εκτός και αν κάνω τη μικρή υπέρβαση και πάρω τον crucial m4 αν βέβαια έχει κομμάτια στο vision studio, διότι αλλού καπούτ!(έλεος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...