Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Πρόσφατα αγόρασα καινούργιο υπολογιστή με windows 7 αλλά δε μου έδωσαν σι-ντι εγκατάστασης μαζί. Είπαν ότι πλέον δε δίνουν με καινούργιες αγορές, και ότι αν θέλω να κάνω φορμάτ η επαναφορά, μπορώ να βρω αρχεία μέσα από το σκληρό δίσκο κ να το κάνω χωρίς το σι-ντι!!!! Αν όμως σε κάποια περίπτωση μου καεί ο σκληρός (φτου φτου μακριά από μας) θα χάσω τα windows! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δημιουργήσω ένα σι-ντι για να σώσω τα windows? Και να μη χρειαστεί να τα αγοράσω πάλι :/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το pc σου θα έχει λογικά ένα αυτοκόλλητο.

Αυτό γράφει πανω το product key σου,μάλιστα θα είναι OEM.

με οποιοδήποτε (OEM)cd των windows 7, βάζοντας αυτό τον κωδικό είσαι νόμιμη.

Αν ΔΕΝ έχεις το αυτοκόλλητο, ούτε και υπάρχει μαζί στα cd εγκατάστασης, τότε ίσως έχεις πέσει θύμα πειρατείας λογισμικού όπως λέει και η Microsoft :P

Δημοσ.

Σταθερός υπολογιστής είναι Γιάννη! Αχ δε ξέρω είμαι και λίγο άσχετη :P

Pantelwolf ευτυχώς έχει αυτοκόλλητο :P το σιντι είναι το πρόβλημα μου γιατί δε ξέρω και πως γίνετε φορμάτ χωρίς αυτό :(

θέλω να δημιουργήσω σιντι τώρα που είναι καινούργιο και δεν έχει ακόμα ούτε driver ούτε κάτι άλλο που ίσως δημιουργούσε πρόβλημα

Δημοσ.

Αν φτιάξεις dvd εγκατάστασης από το software που δίνει ο κατασκευαστής όποτε και να το κάνεις το ίδιο είναι, από το "κρυφό" partition παίρνει το image του λειτουργικού, δεν αλλάζει το τι προγράμματα/drivers κλπ θα έχει δηλαδή.

Δημοσ.

ε μια χαρουλα τότε tolis_01. Ξέρεις πως να φτιάξω ντιβιντι εγκατάστασης? Μου είπε ένας γνωστός ότι σε περίπτωση πχ που καεί ο σκληρός μου, τα χάνω όλα! Ακόμα καλά καλά δε πήρα το πισι κ έχω φρικάρει :D

Είναι windows 7 home premium και 64bit αν παίζει κάποιο ρόλο

Δημοσ.

Σταθερός υπολογιστής είναι Γιάννη! Αχ δε ξέρω είμαι και λίγο άσχετη :P

Pantelwolf ευτυχώς έχει αυτοκόλλητο :P το σιντι είναι το πρόβλημα μου γιατί δε ξέρω και πως γίνετε φορμάτ χωρίς αυτό :(

θέλω να δημιουργήσω σιντι τώρα που είναι καινούργιο και δεν έχει ακόμα ούτε driver ούτε κάτι άλλο που ίσως δημιουργούσε πρόβλημα

Σταθερος υπολογιστης χωρις dvd εγκαταστασης που τον επαναφερει οπως τον αγορασες πρωτη φορα ακουω...Στο καατστημα που τον πηρες ρωτησες τι γινεται στην περιπτωση format ?

Δημοσ.

Γιαννη σε λιγο καιρο ουτε καν δισκακια θα κυκλοφορουν στο εμποριο, ολα απο το ιντερνετς.

Για πιο μετα δεν ξερω αλλα τωρα να πουλαει καποιος pc με προεγκατεστημενα windows χωρις δυνατοτητα επαναφορας με καποιο τροπο νομιζω δεν ηρθε η ωρα ακομα

Δημοσ.

Θεωρητικά πρέπει να έχει ειδικό software του κατασκευαστή για αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ιδέα όμως πως μπορεί να το λένε. Αν μας πεις την μάρκα του pc ίσως βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...