papanastassiou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά βοήθεια!!!! μου παρουσίασε πρόβλημα και δεν περνάει τις ενημερώσεις.μου είπε να κατεβάσω ένα εργαλείο των windows και αυτό θα το διορθώσει. το κατεβάζει κανα μισάωρο .δεν έχει κατέβει ακόμη. Είναι μια ενημέρωση service pack 1 64 bit Γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να το λύσω?Είναι windows 7 64bit. βγάζει σφάλμα 80000 κατι δε θυμάμαι. κατεβάζω το εργαλείο windows 6.1 KB947821....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!:fear::fear::fear: βρήκα ποια ενημέρωση είναι που δεν εγκαθίσταται.Windows 7 Service Pack 1 για συστήματα x64 (KB976932) Ημερομηνία εγκατάστασης: 3/12/2011 3:27 μμ Κατάσταση εγκατάστασης: Απέτυχε Λεπτομέρειες σφάλματος: Κωδικός 800B0100 Τύπος ενημέρωσης: Σημαντικό Το Windows 7 Service Pack 1 είναι μια συνιστώμενη συλλογή ενημερώσεων και βελτιώσεων για τα Windows που συνδυάζονται σε μία και μόνο ενημέρωση με δυνατότητα εγκατάστασης. Το service pack σάς επιτρέπει να ενισχύσετε την ασφάλεια και την αξιοπίστία του υπολογιστή σας. Μια τυπική εγκατάσταση διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Στο μέσο περίπου της διαδικασίας, θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Περισσότερες πληροφορίες: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206783 Βοήθεια και υποστήριξη: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=206784
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ΤΟ service pack κανει καμια φορα πολυ περισσοτερο απο μισαωρο να περαστεί. Περίμενε, και μην το κλείσεις.
papanastassiou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μου το διορθώνει μόνο του αλλά έχει κολήσει στο 60% όμως από τη microsoft λένε πως είναι λογικό να συμβαίνει αυτό
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κλεισε τα παντα, κανε restart, ξαναδοκιμασε.
papanastassiou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κατέβασα προγραμματάκι και από τις 4 που εκρεμούσαν μου εγκατέστησε τις δύο αλλά δε μπορω να το ξαναχρησιμοποιήσω γιατί πάτησα στην αρχή άνοιγμα και όχι αποθήκευση. το κατεβάζω πάλι να δω τι θα κάνω με τις υπόλοιπες.
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ή κατεβασε το sp1 χωρια και βαλτο εσυ με το χερι. Βεβαια ειναι 900κατι ΜΒ...
cuprakatos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις άλλο λειτουργικό στον ίδιο ή σε άλλο δίσκο ; πχ ubuntu η κάποια άλλη διανομή ;
papanastassiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις άλλο λειτουργικό στον ίδιο ή σε άλλο δίσκο ; πχ ubuntu η κάποια άλλη διανομή ; όχι δεν έχω τίποτα άλλο στο δίσκο. κατέβασα το πρόγραμμα και μου δίχνει ότι το εγκατεστησε σαν ενημέρωση.πάτησα να κάνω και τις υπόλοιπες ενημερωσεις και κάνει πολύ ώρα.εχουν περάσει αρκετα λεπτά και είναι ακόμα στο 0.
papanastassiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 τελικά κατεβάζω το service pack χειροκίνητα. θα το εγκαταστήσω εγώ αφού από τις ενημερώσεις δε εγκαθίσταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα