Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διεγραψα τα λινκ μη τους διαφημιζω και τσαμπα...

παρακαλω να διαγραφει υπηρχε λαθος στο email τους αλλα βιαστικα δε το ειδα στο σαιτ τους.

να με συγχωρειτε

Δημοσ.

getitnow.jpg

τσαμπα τους διαφημισα βλακεια που δε πατησα το λινκ γιατι βιαζομουν θελω να παω και γηπεδο:(

οριστε και το περιβοητο mail. αυτο το λαθος παντως δεν ειναι καταλαθως...

Δημοσ.

Βαλανε χρεωση στην παραλαβη απο το καταστημα,

Τωρα που το λες το προσεξα οτι κατω απο 29 ευρω χρεωνουν 2 ευρω.Πανε καλα?Τους βλεπω να εχουν την τυχη του E-SHOP.κΡΙΜΑ Παντως.

Δημοσ.

Απορώ ποιοί έξυπνοι μανατζάρουν αυτή την εταιρία που βάλανε χρέωση στην αγορά από το κατάστημα. Σε λίγο θα βάλον και χρέωση σε κάθε παραγγελία που κάνες από το δίκτυο!!!!

Και εγώ το παρατήρησα στην τελευταία παραγγελία που έκανα και φυσικά την ακύρωσα και δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω από αυτούς.

Με δεδομένο ότι στην προτελευταία μου παραγγελία (ένα GPS) μου έφεραν μεταχειρισμένο προιόν, που το βύσμα του καλωδίου του φορτιστή ήταν σπασμένο (τους το γύρισα φυσικά) νομιζω ότι θα έχει χειρότερο τέλος από το eshop αυτό το κατάστημα.

Δημοσ.

Τελικα αποδεικνυεται για μια ακομη φορα οτι ειμαστε χωρα των ακρων.Απο εκει που μεχρι και περυσι εδιναν προιοντα με 1 λεπτο(ουσιαστικα τα χαριζαν)φετος χρεωνουν την παραλαβη απο το καταστημα.Μηπως να μας εβαζαν να πηγαινουμε στις κεντρικες αποθηκες τους για παραλαβη μπας και γλιτωσουμε το 2ευρω?

Δημοσ.

Βαλανε χρεωση στην παραλαβη απο το καταστημα, τωρα κανουνε και κολπα με το μαιλ... καλα παμε

??????? κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα. Ξεκίνησαν με όλα τα φόντα να γίνουν τα αφεντικά στην Ελλάδα αλλα αυτοκαταστραφηκαν. Εχω υπενθυμιση στο κινητο απο τοτε που εβαλαν το daily deal μεχρι και σημερα, τους έχω σκάσει πάνω απο 6 χιλιαρικα αλλα κάπου εδώ στοπ. Απλά κρίμα γιατί με 2-3 θεματακια που είχα με αντιμετώπισαν τέλεια και πίστεψα σε αυτούς....

Δημοσ.

Παραγγέλνεις από amazon.co.uk προιόντα πάνω από 25 λίρες και σου έρχονται σπίτι χωρίς μεταφορικά από Αγγλία.

Παραγγέλνεις από e-bay ένα σκασμό πράγματα και σου έρχονται σπίτι χωρίς μεταφορικά από την άλλη άκρη της Γης.

Και παραγγέλνεις και από το Ελληνικό getitnow με αποθήκες που είναι π.χ. στη Νίκαια και για να το πάρεις από το μαγαζί τους στο Περιστέρι σου χρεώνουν 2 ευρώ μεταφορικά...

Δεν είναι τα 2 ευρώ αστρονομικό ποσό αλλά είναι η κοροιδία...

Γιαυτό όλοι στρέφονται σε ξένα e-shops και πολύ καλά κάνουν.

Γιατί να στηρίξω την ελληνική επιχείρηση με την πολιτική της λαμογιάς που ακολουθεί και κοιτάζει πως θα με κοροιδέψει είτε με 2 ευρω μεταφορικά για παραλαβή από κατάστημά της είτε με δήθεν προσφορές, οι οποίες είναι ανύπαρκτες και να μην το πάρω απ'έξω...???

(Και όσο για τα ξένα e-shops όπως e-bay και amazon δεν συγκρίνονται από άποψη εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας σε καμία περίπτωση με τα αντίστοιχα ελληνικά μαγαζιά)

Συγγνώμη για το off-topic αλλά πόση κοροιδία να αντέξουμε πια???????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...