Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι πολυ μπερδεμενος , μεσα στην βδομαδα που μας έρχεται θελω να παραγγείλω μια ταμπλέτα, αλλα ειμαι ανάμεσα σε δυο πια ,

το Μ19 που το βλέπω εδω αλλα με χαλάει που δεν κάνει clone την οθηνη του, μήπως διορθωθεί αυτο;; έχετε ακούσει τίποτα.

Επίσης δεν εχει και bluetooth, πχ ενα πληκτρολόγιο να βάζαμε και κανα ποντίκι για την tv.

Από την αλλη σκέφτομαι το viewpad 10s που νομίζω ειναι στην ίδια αλλα παίρνει και 3.2 και ακούω καλα λογια.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι πολυ μπερδεμενος , μεσα στην βδομαδα που μας έρχεται θελω να παραγγείλω μια ταμπλέτα, αλλα ειμαι ανάμεσα σε δυο πια ,

το Μ19 που το βλέπω εδω αλλα με χαλάει που δεν κάνει clone την οθηνη του, μήπως διορθωθεί αυτο;; έχετε ακούσει τίποτα.

Επίσης δεν εχει και bluetooth, πχ ενα πληκτρολόγιο να βάζαμε και κανα ποντίκι για την tv.

Από την αλλη σκέφτομαι το viewpad 10s που νομίζω ειναι στην ίδια αλλα παίρνει και 3.2 και ακούω καλα λογια.

Το θέμα του cloning στο Μ19 δεν νομίζω να διορθωθεί γιατί έχω την εντύπωση ότι η δυνατότητα αυτή εξαρτάται από το τσιπάκι HDMI που χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής. Άλλα υποστηρίζουν cloning και άλλα όχι όπως φαίνεται. Στο τελευταίο μέρος του βίντεο, όπου το έχω συνδέσει στην τηλεόραση, το ελέγχω με ασύρματο USB ποντίκι και πληκτρολόγιο, οπότε η έλλειψη bluetooth στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σημαντική.

Για το 10s δεν έχω κάποια πιο συγκεκριμένη άποψη πέραν των όσων έχουν αναφερθεί κατά καιρούς, και του γεγονότος ότι δεν εμπιστεύομαι τον Tegra σε ότι αφορά την αναπαραγωγή ταινιών. Είναι επίσης βαρύτερο και έχει αρκετά μικρότερη μπαταρία.

Δημοσ.

ταμπλετιστας εχω και ερωτησουλα.. απο οτι ειδα στο βιντεο, σε καποιο σημειο πληκτρολογουσες και ελληνικα.. αυτο γινεται με το virtual πληκτρολογιο ετσι; (onscreen). υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω πληκτρολογηση στα ελληνικα και απο αυτα τα πληκτρολογια θηκες που κυκλοφορουν; εχεις δοκιμασει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Ψάχνω ένα οικονομικό tablet στις 10". Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο merimobiles.com βρήκα αυτά:

10.2":

- HK-10K 10inch

- Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 10.1 inch ICS 4.0

9.7":

-Teclast A10

-Bmorn V99

Σχεδόν όλα έρχονται με Android 4.

Το HK-10K μου φαίνεται πολύ δυνατό και σε πολυ καλή τιμή ~170€. Ποια είναι η γνώμη σας?

Σε σχέση με το Viewsonic 10s τι λένε? Γιατί καλά φαίνονται αλλά σκέφτομαι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Δεν έχω ιδέα από μάρκες. Δεν ξέρω αν σας λένε κάτι. Φοβάμαι μην το πάρω και στη βδομάδα μου μεινει στο χέρι...

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ταμπλετιστας εχω και ερωτησουλα.. απο οτι ειδα στο βιντεο, σε καποιο σημειο πληκτρολογουσες και ελληνικα.. αυτο γινεται με το virtual πληκτρολογιο ετσι; (onscreen). υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω πληκτρολογηση στα ελληνικα και απο αυτα τα πληκτρολογια θηκες που κυκλοφορουν; εχεις δοκιμασει κατι τετοιο;

Καλά που μου το θύμησες....το είχα στο πρόγραμμα και το ξέχασα :)

Στο βίντεο χρησιμοποίησα το Logitech EΧ100 wireless mouse/keyboard.

Μόλις τσέκαρα το Μ19 με μία USB θήκη/πληκτρολόγιο που μου περρίσεψε και γράφει ελληνικά κανονικά και με τον νόμο :-D

Η επιτυχής πληκτρολόγηση ελληνικών χαρακτήρων εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Με το Greek Input Method όλα ΟΚ. Το Anysoft Keyboard γιαπαράδειγμα δεν υποστηρίζει ελληνική πληκτρολόγηση.

Ψάχνω ένα οικονομικό tablet στις 10". Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο merimobiles.com βρήκα αυτά:

10.2":

- HK-10K 10inch

- Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 10.1 inch ICS 4.0

9.7":

-Teclast A10

-Bmorn V99

Σχεδόν όλα έρχονται με Android 4.

Το HK-10K μου φαίνεται πολύ δυνατό και σε πολυ καλή τιμή ~170€. Ποια είναι η γνώμη σας?

Σε σχέση με το Viewsonic 10s τι λένε? Γιατί καλά φαίνονται αλλά σκέφτομαι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Δεν έχω ιδέα από μάρκες. Δεν ξέρω αν σας λένε κάτι. Φοβάμαι μην το πάρω και στη βδομάδα μου μεινει στο χέρι...

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστω.

Από όλα τα παραπάνω θα έπαιρνα το C91, με το οποίο έχω παίξει κάνα 2ωρο και μου άρεσε πολύ.

Το γεγονός ότι όλα έρχονται με ICS δεν είναι απαραίτητα καλό ακόμη, γιατί το Market δεν υποστηρίζεται από όλα τα tablets που έχουν ICS, ενώ δεν υποστηρίζουν και flash προς το παρόν. Αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό με τα updates που θα γίνουν από τους κατασκευαστές. Ένας λόγος παραπάνω που θα πήγαινα με το C91, αφού η Zenithink έχει εξαιρετική υποστήριξη και ενημέρωση για τις συσκευές της.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Φαίνεται πολυ καλή περίπτωση το C91. Και απ'οτι είδα ειναι και πρώτο σε πωλήσεις στο site στα 10αρια Capacitive.

Απλα σκέφτομαι οτι το HK-10K έχει 1GB-DDR3 , 6400mAH μπαταρία και λίγο πιο μεγάλη συχνότητα στον επεξεργαστή απο το C91.

Δεν ξέρω στην πράξη στο tablet αν θα ειναι εμφανής η διαφορά, αλλά εμένα μου φαίνεται οτι θα είναι... Αλλά από την άλλη όλα αυτά σε τόσο χαμηλή τιμή.

Too good to be true...

Edit: Μαλλον θα πάω για το Viewsonic 10s. Ο Tegra μετράει. Είδα βιντεάκια στο Yoytube και το 10s δεν κολλάει καθόλου, ενώ τα άλλα ακόμα και στο μενού έχουν καθυστέρηση...

Δημοσ.

Φαίνεται πολυ καλή περίπτωση το C91. Και απ'οτι είδα ειναι και πρώτο σε πωλήσεις στο site στα 10αρια Capacitive.

Απλα σκέφτομαι οτι το HK-10K έχει 1GB-DDR3 , 6400mAH μπαταρία και λίγο πιο μεγάλη συχνότητα στον επεξεργαστή απο το C91.

Δεν ξέρω στην πράξη στο tablet αν θα ειναι εμφανής η διαφορά, αλλά εμένα μου φαίνεται οτι θα είναι... Αλλά από την άλλη όλα αυτά σε τόσο χαμηλή τιμή.

Too good to be true...

Το ΗΚ-10Κ απ'ότι φαίνεται είναι ένας αναβαθμισμένος κλώνος του C91 σε RAM και ROM. Οι τόσο χαμηλές τιμές προφανώς είναι δυνατές γιατί πουλάνε από την πηγή. Αν είναι καλύτερα ή όχι να αγοράζει κάποιος φθηνότερα και απ'έξω ή ακριβότερα και από μέσα, είναι ένα τεράστιο θέμα με υποστηρικτές και στις 2 πλευρές, με την πλειοψηφία όπως φαίνεται να υποστηρίζει την πρώτη επιλογή.

Δημοσ.

Too good to be true...

Edit: Μαλλον θα πάω για το Viewsonic 10s. Ο Tegra μετράει. Είδα βιντεάκια στο Yoytube και το 10s δεν κολλάει καθόλου, ενώ τα άλλα ακόμα και στο μενού έχουν καθυστέρηση...

φαινεται καλο αλλα διαβασε και το παρακατω απο καποιο μελος εδω που πηρε 2 προσφατα..

τελικα παρελαβα το Zepad C91 σημερα.....

πρωτες εντυπωσεις;;;μαλλον απογοητευτικες....αργο , με ταση να κολλαει,scrolling προβληματικο θα ελεγα...ακομα και σε απλες σελιδες οπως blogs κτλ κτλ δεν υπαρχει καλη "ροη" στις σελιδες..

μαλλον περιμενα , κακως, περισσοτερα..... :fear:

αααα...ομορφιες...

το ενα απο τα 2 tablets που παρηγγειλα ( το αλλο για δωρο ) ειναι προφανως χαλασμενο....ο οθονη γινεται κοκκινη οπου υπαρχει μαυρο σε ασχετες στιγμες...σταθερη βλαβη...

να συμπληρωσω οτι παρηγγειλα και αλλα πραγματα και δεν τα παρελαβα...9 φακους που τους ειχε σε εκπτωση και πηρα μονο τους 3 και μια back-up μπαταρια για το iphone 4 η οποια και δε μου ηρθε ποτε..

τους εστειλα email και περιμενω απαντηση..εννοειται πως ανοιξα το πακετο τραβωντας video ωστε να εχω και αποδεικτικα στοιχεια σε περιπτωση που κανω αναφορα στο paypal.... :mad:

Δημοσ.

Ok θα παω στο viewpad 10s. Από Ελλάδα έχει 200€. Παίζει να το βρώ πιο φτηνά απ'έξω? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί?

Δημοσ.

Ok θα παω στο viewpad 10s. Από Ελλάδα έχει 200€. Παίζει να το βρώ πιο φτηνά απ'έξω? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί?

Φιλε αν το πάρεις μες την βδομάδα θελω ενα εκτενές review αν γίνετε γιατι ειμαι σε ενδοιασμό.

Δημοσ.

Το e-shop έβγαλε το Archos 70B (Android 3.1, 7") στα 219. Βέβαια έχει βάλει και πάλι το Touchpad στα 244 (δείτε σχετικό σύνδεσμο στην κατηγορία προσφορές). Θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπή και τα δύο, με το touchpad να είναι άριστο για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω το viewpad ήρθε η προσφορά του HP touchpad 16GB απο το eshop και είμαι σε δίλλημα!

Ενα βασικό πρόβλημα για το viewpad είναι οτι δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την μπαταρία του και ότι δεν μπορεί να δεχθεί στικάκι για 3G internet. (δεν ξέρω βεβαια αν το ΗP δεχεται στικακι για ίντερνετ)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...