Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παντως το Μ19 ευρεθη στα 210 ευρω με τα μεταφορικα! απλα ειναι κλειστο το μαγαζι για διακοπες.. αναμενω να δω διαθεσιμοτητες!
michaelred Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παντως το Μ19 ευρεθη στα 210 ευρω με τα μεταφορικα! απλα ειναι κλειστο το μαγαζι για διακοπες.. αναμενω να δω διαθεσιμοτητες! πλάκα μας κάνεις ? σε ποιο μαγαζί ? κλειστό για διακοπές (με τα λεφτά των προηγούμενων να πω)? έχει και αυτό ips οθόνη? αλήθεια η μπαταρία τους πόσο κρατάει ? ευχαριστώ
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω αν ειναι με των προηγουμενων! ακομη στο ψαξιμο ειμαι... μολις μου απαντησουν στο μαιλ θα δω ΑΝ θα προχωρησω σε παραγγελια... για να δουμε!
blacksuede Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 καλά, το market δεν είναι και πολύ απαραίτητο...εκτός αν θέλετε να αγοράζετε μπόλικο πράμα... Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κανετε εγκαταστάσεις (γκουχου γκουχου) π.χ https://market.android.com/?hl=el Παμ παρακάτω, επίσημα δεν το κόβω να παίρνει πάνω από αυτό που έχει 2.2, ανεπίσημα όπως είπε κι ένα παιδί με λίγο ψάξιμο έχει φτάσει 3.2 και ο Legionnaire το ψήνει για 4.0. Επειδή χρησιμοποιώ android 2,5 χρόνια, αφενός δεν έχω δει κάτι συγκλονιστικό στα updates και επίσης, υπάρχουν τόσες εφαρμογές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας καλύψει και η 2.2 . Πετάτε ένα launcher και είστε άρχοντες. Αυτά τα λίγα.
sijoune Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ξαναποσταρω γιατι μπορει να μην προσεξατε το edit που εκανα πιο πισω. Απ'οτι βλεπω εδω παιρνει τα 3.2 - Honeycomb 3.2 for ViewPad 10s οπότε μπαινει στο μαρκετ, σωστα?
sakis0547 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω αν ειναι με των προηγουμενων! ακομη στο ψαξιμο ειμαι... μολις μου απαντησουν στο μαιλ θα δω ΑΝ θα προχωρησω σε παραγγελια... για να δουμε! στο http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm βγαινει 217ευρω,πιστευω οτι δεν αξιζει να το ψαξεις αλλου απο την στιγμη που η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι αξιοπιστη και αποδεδειγμενα δεν περναει τελωνειο,εκτος και αν το παρεις απο ελλαδα που βγαινει 299 και 8 ευρω εξοδα αποστολης συνολο 307 ευρω.
blacksuede Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ξαναποσταρω γιατι μπορει να μην προσεξατε το edit που εκανα πιο πισω. Ναι στο viewcomb 3.2 λειτουργει κανονικα το μαρκετ. Καλυτερα διαβασε και στο android tablet forum σχετικα με το port του legionnaire... Δεν ειναι κι ολα τελεια...
xpapias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για το Viewsonic 10s στα 200Ε τι λέτε; Το θέλω από ελληνικό κατάστημα. http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3330
vasiliou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι και γω αναζητητής μιας 10" αξιοπρεπούς ταμπλέτας, τα κριτήρια που το ψάχνω ειναι να εχει φυσικά 10" οθόνη, να ειναι Capacitive , να εχει hdmi, gps, android απο 2.3 κ πανω, και να στοιχίζει εως 200€. Βλεπω πολλοι λετε το merimobiles.com αλλα αναρωτιέμαι πως γίνετε να μην εχει τελωνείο,ή απλα έτυχε και οσοι πήρατε δεν πέρασε;;; Για αυτο κοιτάω σε Ευρωπη μεριά.. Υπάρχει κατι αξιόλογο;
blacksuede Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για το Viewsonic 10s στα 200Ε τι λέτε; Το θέλω από ελληνικό κατάστημα. http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3330 Για αυτο το ταμπλετ μιλάμε αρκετες σελιδες σε αυτο το θεμα...ελληνικα καταστηματα στο σκρουτζ... Ειναι το πιο οικονομικο με tegra 2 , απο κει και περα για αναβαθμισεις κοιτας androidtabletforum Και οπου αλλου...
Rabican Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 απλα μια προσοχη με το 10s, γιατι στο skroutz το εχουν περασει σαν 10 σκετο που σηκωνει και win7! ειναι το 10S και ΟΧΙ το 10!
sakis0547 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Βλεπω πολλοι λετε το merimobiles.com αλλα αναρωτιέμαι πως γίνετε να μην εχει τελωνείο,ή απλα έτυχε και οσοι πήρατε δεν πέρασε;;;Για αυτο κοιτάω σε Ευρωπη μεριά.. Υπάρχει κατι αξιόλογο; Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα στελνει μεσω αγγλιας για αυτο δεν εχει τελωνειο.και οπωσδηποτε δεν πρεπει να σταλει με κουριερ..
E-BoundDF857 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Aoson M12 H Viewsonic 10s για σερφαρισμα,skype,παιχνιδακια(τυπου angry birds)και αντε και καμια ταινια. Εγω θα ελεγα το viewsonic λογω επεξεργαστη.
Tabletistas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 O Tegra έχει σίγουρα πολυδιαφημιστεί αλλά έχει και αυτός τα θέματα του με τις ταινίες. Επίσης τα tablets με dual boot ήταν ιδιαιτέρως προβληματικά σε ότι αφορά το Android, που είχε πολλά bugs και ασυμβατότητες. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει προς το καλύτερο, όπως επίσης δεν γνωρίζω και αν έχουν καλύτερο partitioning για τα 2 λειτουργικά, γιατί αυτό που γνωρίζω ότι συνέβαινε είναι ότι σε ένα dual boot tablet με 32GB SSD, υπήρχαν 2 partitions των 16GB. Για το Android ο συγκεκριμένος χώρος είναι υπεραρκετός αλλά όχι και για τα Windows όμως. To merimobiles είτε στέλνει μέσω Αγγλίας είτε όχι, το μόνο σίγουρο ότι τα στέλνει ως δώρα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μην περάσει τελωνείο είτε εδώ είτε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα