Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προς κατοχους Aoson M19: εχει root-αριστει αυτο; αν το παρουμε με 2.3 μπορουμε καποια στιγμη στο μελλον να περασουμε την 4.0;

Δημοσ.

βρε αυτο στο merimobiles το ειδα κι εγω, απλα αναρρωτηθηκα αν κατα ποσο ισχυει η ειναι "προωθητικο" τρικ για να πουλησει παραπανω! :mrgreen:

Δημοσ.

ε δεν νομιζω να φτασουν σε αυτο το σημειο..παντως το εχει πει και ο φιλος tabletistas,και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω,το παλικαρι το πηρε το εργαλειο και σιγουρα ξερει τι κανει.και να μην παρει το δινω αυτο στον γιο μου να βλεπει ζουζουνια και παμε για αλλο.. :-D :-D :-D

Δημοσ.

το www.chinabring.com το εχει δοκιμασει κανεις για ταμπλετα;

το Μ19 βγαινει κανα 25αρι ευρω φτηνοτερα απο εκει σε σχεση με το merimobiles.... :confused:

Δημοσ.

προς κατοχους Aoson M19: εχει root-αριστει αυτο; αν το παρουμε με 2.3 μπορουμε καποια στιγμη στο μελλον να περασουμε την 4.0;

Αύριο έχω στο πρόγραμμα να ανεβάσω επιτέλους το γραπτό review και ταυτόχρονα θα κάνω ακόμα ένα μικρό συμπληρωματικό βιντεάκι όπου θα δείχνω πως(και αν, γιατί ακόμη δεν το τσέκαρα) ρουτάρεται το Μ19 με το Z4Root και Root Explorer. Θα δείξω επίσης και την εφαρμογή Quadrant.

Το απολύτως λογικό είναι ότι η Aoson θα βγάλει σχετικά σύντομα(μέχρι τέλος Φεβρουαρίου υπολογίζω) το ICS για το Μ19. Αν όχι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τρίτοι developers σαν τον CyanogenMod σίγουρα θα το κάνουν.

Επίσης να ενημερώσω ότι το Μ19 τουλάχιστον στην πρώτη φάση της παραγωγής του πάσχει από μία μικρή κατασκευαστική ατέλεια σε ότι αφορά την οθόνη του που προεξέχει από το πλαίσιο. Και σε μένα συνέβη αυτό, και από ότι έιδα το αναφέρουν ήδη στην σελίδα του Μ19 στο e-tablet. Eπίσης, ο επεξεργαστής είναι 1Ghz και αλλά τρέχει προφανώς λόγω λειτουργικού στα 800Μhz, χωρίς όμως να επηρρεάζεται η απόδοση του όπως φαίνεται στο video. Το βάρος του είναι 612 γραμμάρια και όχι 520 ή άλλα παλαβά όπως τα 465 που αναφέρονται στο www.chinabring.com.

Περισσότερα στο αυριανό βίντεο και review στο blog.

Δημοσ.

Αύριο έχω στο πρόγραμμα να ανεβάσω επιτέλους το γραπτό review και ταυτόχρονα θα κάνω ακόμα ένα μικρό συμπληρωματικό βιντεάκι όπου θα δείχνω πως(και αν, γιατί ακόμη δεν το τσέκαρα) ρουτάρεται το Μ19 με το Z4Root και Root Explorer. Θα δείξω επίσης και την εφαρμογή Quadrant.

Το απολύτως λογικό είναι ότι η Aoson θα βγάλει σχετικά σύντομα(μέχρι τέλος Φεβρουαρίου υπολογίζω) το ICS για το Μ19. Αν όχι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τρίτοι developers σαν τον CyanogenMod σίγουρα θα το κάνουν.

Επίσης να ενημερώσω ότι το Μ19 τουλάχιστον στην πρώτη φάση της παραγωγής του πάσχει από μία μικρή κατασκευαστική ατέλεια σε ότι αφορά την οθόνη του που προεξέχει από το πλαίσιο. Και σε μένα συνέβη αυτό, και από ότι έιδα το αναφέρουν ήδη στην σελίδα του Μ19 στο e-tablet. Eπίσης, ο επεξεργαστής είναι 1Ghz και αλλά τρέχει προφανώς λόγω λειτουργικού στα 800Μhz, χωρίς όμως να επηρρεάζεται η απόδοση του όπως φαίνεται στο video. Το βάρος του είναι 612 γραμμάρια και όχι 520 ή άλλα παλαβά όπως τα 465 που αναφέρονται στο www.chinabring.com.

Περισσότερα στο αυριανό βίντεο και review στο blog.

αυτο σημαινει πως μπορει, αν ειμαι τυχερος, να παραλαβω ενα Μ19 χωρις αυτο το "προβλημα"; επισης, ποσο πολυ φαινεται αυτο που λες; επηρρεαζει καθολου αντοχη οθονης κλπ; στο βιντεο που ανεβασες παντως, ουτε που φαινοταν... :-D

Δημοσ.

αυτο σημαινει πως μπορει, αν ειμαι τυχερος, να παραλαβω ενα Μ19 χωρις αυτο το "προβλημα"; επισης, ποσο πολυ φαινεται αυτο που λες; επηρρεαζει καθολου αντοχη οθονης κλπ; στο βιντεο που ανεβασες παντως, ουτε που φαινοταν... :-D

To θέμα φίλε μου δεν είναι να είσαι τυχερός αλλά να το φτιαξουν γενικώς στην Aoson, γιατί τους βλέπω να καίγονται αν δεν το διορθώσουν.

Το δικό μου, εξείχε λίγο και το πάτησα ελαφρώς και ήρθε στα ίσια του. Όχι ο ενδεδειγμένος τρόπος αλλά ο μόνος προς το παρόν. Είμαι περίεργος αν αυτό το πάτημα θα μου βγάλει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Για την ώρα ολα ΟΚ, η λειτουργικότητα της οθόνης εντάξει. Σε ότι αφορά την αντοχή ο χρόνος θα δείξει :-D

Δημοσ.

φιλε μου εχεις δοκιμασει στο Μ19 να ριξεις καρτουλα μνημης microSDHC class10; τη διαβαζει;

Δημοσ.

οκ ευχαριστω!

μπορεις να κανεις μια τελευταια δοκιμη, αν σου ειναι ευκολο. συνδεσε πανω του μια ψηφιακη φωτογραφικη. φανταζομαι οποια και να ναι, θα κανει (δηλαδη αν βλεπει μια, λογικα θα τις βλεπει ολες). και πες μου αν τη βλεπει κι αν μπορεις να μεταφερεις αρχεια απο τη φωτογραφικη στο tablet! :mrgreen:

Δημοσ.

οκ ευχαριστω!

μπορεις να κανεις μια τελευταια δοκιμη, αν σου ειναι ευκολο. συνδεσε πανω του μια ψηφιακη φωτογραφικη. φανταζομαι οποια και να ναι, θα κανει (δηλαδη αν βλεπει μια, λογικα θα τις βλεπει ολες). και πες μου αν τη βλεπει κι αν μπορεις να μεταφερεις αρχεια απο τη φωτογραφικη στο tablet! :mrgreen:

Δοκίμασα μία Samsung U10(βιντεοκάμερα είναι κυρίως) ενός φίλου και το Μ19 αναγνώρισε την σύνδεση και μέσα από τον file explorer μπήκα κανονικά στα περιεχόμενα της microsd κάρτας που ήταν στην U10.

Η δική μου φωτογραφική που χρησιμοποιώ και στα βίντεο, έχει ειδικό καλώδιο και δεν το έχω μαζί μου. Την επόμενη εβδόμαδα θα το δοκιμάσω, αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα.

Δημοσ.

σ ευχαριστω πολυ! εβαλες ακομη ενα .... λιθαρακι στο αδειασμα της τσεπης μου!!!! hate you!!!!!! :-D :-D

Δημοσ.

Πηρα το asus tf101 πριν κανα 2 μηνες στα 290 ευρω, σφραγισμένο απο ebay.

Usps ταχυδρομείο και κανένα πρόβλημα :-)

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...