Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα το touchpad υστερεί σε θεμα συνδεσιμότητας με tv (δεν εχει hdmi) εννοώ οτι απουσιάζει η υποδοχή για sd.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι πήρατε το Aoson M19 πληρώσατε τελωνείο και από που το παραγγείλατε?

merimobiles.com έκανα παραγγελεία και κάνω τον σταυρό μου για το τελωνείο...ζήτησα να μου το στείλουν σαν δώρο και χαμηλής αξίας...και σύμφωνα με το site θα αποσταλλούν μετά τη γιορτή του Δράκου ..οπότε paypal και έχω ήσυχο το κεφάλι μου

Δημοσ.

Παιδιά μην το σκέφτεστε. Καλό το viewpad για τα λεφτά του (αν εξαιρέσει κανείς την μικρή μπαταρία), αλλά δεν συγκρίνεται με το touchpad νομίζω.

Δημοσ.

merimobiles.com έκανα παραγγελεία και κάνω τον σταυρό μου για το τελωνείο...ζήτησα να μου το στείλουν σαν δώρο και χαμηλής αξίας...και σύμφωνα με το site θα αποσταλλούν μετά τη γιορτή του Δράκου ..οπότε paypal και έχω ήσυχο το κεφάλι μου

Έψαχνα για κάποιο site από EU και βρήκα το Tabmania είναι γαλλικό όπως γαίνεται και το έχει προσφορά στα 220,5 και δωρεάν μεταφορικά...

Να και το link http://www.tabmania.fr/tablettes-tactiles-10/60-aoson-m19-tablette-tactile-10-android-23-capacitif-hd-android-30-ui.html

Δημοσ.

Έψαχνα για κάποιο site από EU και βρήκα το Tabmania είναι γαλλικό όπως γαίνεται και το έχει προσφορά στα 220,5 και δωρεάν μεταφορικά...

Να και το link http://www.tabmania....roid-30-ui.html

Φαινόταν πολυ καλο μεχρι που διάβασα τους ορους. Οποτε απο οτι κατάλαβα τους δίνεις τα λεφτα και το παραγγέλνουν αυτοι και το στέλνουν απευθείας σε σενα απο Κινα, αρα παιζει να περάσει τελωνείο.

Avec les envois par Chronopost International et DHL Express, il se peut que vous soyez sujet à des taxes d'importation ainsi que certaines charges supplémentaires, elles seront prélevées lors de la livraison. Ces frais de dédouanement sont à votre charge; il nous est impossible de les éviter car ils sont totalement aléatoires. En moyenne ces frais de douane s'élèvent à 20€. A noter que ces frais de douanes sont plus rarement appliqués avec Chronopost.

La politique des douanes variant d'un pays à l'autre nous vous conseillons de vous renseigner auprès du bureau de douane le plus proche de chez vous. Lorsque vous commandez nos produits, vous êtes considéré comme importateur et vous devez par conséquent vous conformer aux lois et règlements en vigueur dans votre pays.

Δημοσ.

Αυτό πώς σας φαίνεται?

http://www.getitnow.gr/prod/tablets/tablets/archos-101-internet-tablet-8gb/prod890588pp/

Κάτι άσχετο, εφόσον έχει κάμερα 0.3mp, πώς μπορεί και τραβάει 720p?

To 720p σημαίνει ότι το βίντεο παίζει 1280Χ720 ή αν θες 921600pixel, αυτό είναι κάτω από 1 mp αλλά με 0.3 δεν γίνεται. Χοντρικά 1mp 720p, 2mp 1080p.

Δημοσ.

Μα γιαυτό ρωτάω και γω, πώς γίνεται με κάμερα 0.3 να τραβάει 720? Από ότι έχω παρατηρήσει συνήθως για να τραβάει μία συσκευή 720 τις βάζουν τουλάχιστον 5mp κάμερα...

Δημοσ.

Μα γιαυτό ρωτάω και γω, πώς γίνεται με κάμερα 0.3 να τραβάει 720? Από ότι έχω παρατηρήσει συνήθως για να τραβάει μία συσκευή 720 τις βάζουν τουλάχιστον 5mp κάμερα...

Βασικά όπως έγραψα χρησιμοποιεί μόνο το 1mp στο βίντεο, 2mp αν τραβάει 1080p δεν πα να έχει και 24mp. Απλά μάλλον ρίχνοντας τα fps τραβάει 720 με 0.3

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα αν η 0.3 είναι εμπρόσθια και έχει άλλη κάμερα από πίσω. Όπως και να χει είδα ότι δεν έχει gps και ψιλοξενέρωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...