Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει ένα πισι με τον παραπάνω επεξεργαστή (2.2Ghz), mobo της intel με το G31/G33 (ενσωματωμένα γραφικά) και 2 GB RAM (DDR2). Ξέρω ότι καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις των windows 7, αλλά επειδή βασίζομαι περισσότερο στην πραγματική εμπειρία χρήσης, ξέρει κάποιος αν θα μπορεί να τα τρέξει χωρίς κανένα πρόβλημα * με αυτό το μηχάνημα; Τώρα έχει win xp sp3. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία με τους υπολογιστές, αλλά θέλει σιγά σιγά να εξοικειώνεται με το περιβάλλον των 7. Αν ναι, μπορεί να τρέξει όλες τις εκδόσεις? *εννοώ και με το aero ενεργοποιημένο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 τι καρτα γραφικων εχει? την ενσωματωμένη της μητρικής του chipset g31/33
cuprakatos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 τρέχει απροβληματιστα εδώ και δύο χρόνια ,στο λάπτοπ που έχω , με ένα γίγα ράμ , cpu στα 1,86 και το αέρο , απλά μην περιμένεις να παίζεις το crysis ας πούμε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 τρέχει απροβληματιστα εδώ και δύο χρόνια ,στο λάπτοπ που έχω , με ένα γίγα ράμ , cpu στα 1,86 και το αέρο , απλά μην περιμένεις να παίζεις το crysis ας πούμε Ευχαριστώ. Όχι, δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι! Θα τα βάλω αν είναι. 32 ή 64 bit?
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 τρέχει απροβληματιστα εδώ και δύο χρόνια ,στο λάπτοπ που έχω , με ένα γίγα ράμ , cpu στα 1,86 και το αέρο , απλά μην περιμένεις να παίζεις το crysis ας πούμε Το laptop τι κάρτα γραφικών έχει;; Ευχαριστώ. Όχι, δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι! Θα τα βάλω αν είναι. 32 ή 64 bit? 64bit βάλε αφού είναι ο cpu 64bit απλά τα ενσωματωμένα γραφικά μπορεί να τον ρίξουν αρκετά σε απόδοση.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 με 2 γιγα ραμ ας βαλει τα 32αρια Και γιατί να μην εκμεταλλευτεί την έστω και μικρή αύξηση στην ταχύτητα που προσφέρουν τα 64Bit;; Από θέμα μνήμης δεν θα καταλάβει διαφορά μεταξύ 32/64 για όποιο από τα δύο λίγοι είναι η μνήμη αλλά θα δουλεύει μια χαρά. (εδώ εγώ με 1,5gb τρέχω τα ultimate 7 64bit και κανένα πρόβλημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα