Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει ένα πισι με τον παραπάνω επεξεργαστή (2.2Ghz), mobo της intel με το G31/G33 (ενσωματωμένα γραφικά) και 2 GB RAM (DDR2). Ξέρω ότι καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις των windows 7, αλλά επειδή βασίζομαι περισσότερο στην πραγματική εμπειρία χρήσης, ξέρει κάποιος αν θα μπορεί να τα τρέξει χωρίς κανένα πρόβλημα * με αυτό το μηχάνημα; Τώρα έχει win xp sp3. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία με τους υπολογιστές, αλλά θέλει σιγά σιγά να εξοικειώνεται με το περιβάλλον των 7. Αν ναι, μπορεί να τρέξει όλες τις εκδόσεις?

*εννοώ και με το aero ενεργοποιημένο

Δημοσ.

τρέχει απροβληματιστα εδώ και δύο χρόνια ,στο λάπτοπ που έχω , με ένα γίγα ράμ , cpu στα 1,86 και το αέρο , απλά μην περιμένεις να παίζεις το crysis ας πούμε bleh.gif

Δημοσ.

τρέχει απροβληματιστα εδώ και δύο χρόνια ,στο λάπτοπ που έχω , με ένα γίγα ράμ , cpu στα 1,86 και το αέρο , απλά μην περιμένεις να παίζεις το crysis ας πούμε bleh.gif

Ευχαριστώ. Όχι, δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι! Θα τα βάλω αν είναι. 32 ή 64 bit?

Δημοσ.

Το laptop τι κάρτα γραφικών έχει;;

Ευχαριστώ. Όχι, δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι! Θα τα βάλω αν είναι. 32 ή 64 bit?

64bit βάλε αφού είναι ο cpu 64bit απλά τα ενσωματωμένα γραφικά μπορεί να τον ρίξουν αρκετά σε απόδοση.

Δημοσ.

με 2 γιγα ραμ ας βαλει τα 32αρια

Και γιατί να μην εκμεταλλευτεί την έστω και μικρή αύξηση στην ταχύτητα που προσφέρουν τα 64Bit;;

Από θέμα μνήμης δεν θα καταλάβει διαφορά μεταξύ 32/64 για όποιο από τα δύο λίγοι είναι η μνήμη αλλά θα δουλεύει μια χαρά.

(εδώ εγώ με 1,5gb τρέχω τα ultimate 7 64bit και κανένα πρόβλημα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...