billkolias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει το scart/rca με το hdmi στην δικια μου οθονη Μου φεναιται ακριβως το ιδιο περα απο πολu μικρες λεπτομεριες που αρχιζουν να εμφανιζονται οταν βαζεις το hdmi... Αμα παιζεις παιχνιδια επιστιμονικης φαντασιας και αλλα εξωπραγματικα νομιζω δεν θα σε πιραζει να εχεις λιγο πιο χαλια γραφικα αφου ουτος η αλλος ειναι ψευτικα.Αν παιζεις παιχνιδια προσομοιωσης εε εκει για να μοιαζει οσο πιο αλιθηνο γινεται μαλλων θα θελεις την καλυτερη ποιοτητα. Μικροδιαφορες θα υπαρχουν σιγουρα,αλλα μην σε νοιαζει θα παρεις αργοτερα καλυτερη και καλυτερη.Δεν χρειαζεται να τα αγορασεις ολα τελεια με την μια... Εγω οταν το αγορασα επαιζα σε μια crt 14'' Ο.ο ...
mtzs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει το scart/rca με το hdmi στην δικια μου οθονη Μου φεναιται ακριβως το ιδιο περα απο πολu μικρες λεπτομεριες που αρχιζουν να εμφανιζονται οταν βαζεις το hdmi... Αμα παιζεις παιχνιδια επιστιμονικης φαντασιας και αλλα εξωπραγματικα νομιζω δεν θα σε πιραζει να εχεις λιγο πιο χαλια γραφικα αφου ουτος η αλλος ειναι ψευτικα.Αν παιζεις παιχνιδια προσομοιωσης εε εκει για να μοιαζει οσο πιο αλιθηνο γινεται μαλλων θα θελεις την καλυτερη ποιοτητα. Μικροδιαφορες θα υπαρχουν σιγουρα,αλλα μην σε νοιαζει θα παρεις αργοτερα καλυτερη και καλυτερη.Δεν χρειαζεται να τα αγορασεις ολα τελεια με την μια... Εγω οταν το αγορασα επαιζα σε μια crt 14'' Ο.ο ... To σκαρτ βγαζει αναλυση μεχρι 576ι νομιζω. Το hdmi μεχρι 1080ι με upscaling στις παλιες HDready TV και 1080p στις FullHD (διαφορα που εγω στο ματι μου δεν την καταλαβαινω) Εαν η τηλεοραση σου εχει HDMI εισοδο αναμφισβητητα συνδεεις το ΠΣ3 μεσω αυτης της θυρας. Στην δικια μου παλια HDready το ΠΣ3 συνδεεται με 1080ι upscaling. Η διαφορα συνδεσης HDMI με scart ειναι μερα με τη νυχτα τουλαχιστο οσο αφορα την απεικονιση παιχνιδιων. Δοκιμασα το Uncharted και GOW3 σε σκαρτ και απογοητευτηκα!!! Με σκαρτ εχω γραφικα στυλ Wii. Η διαφορα ειναι στο HDMI To να παρεις 3D ειναι αλλο θεμα. περιμενε να πεσουν οι τιμες λιγο και μετα βλεπεις, αν η τηλεοραση που εχεις τωρα υποστηριζει HDMI μεινε σε αυτη Υποψιν το καλωδιο HDMI δεν παρεχεται στο κουτι του ΠΣ3 και πρεπει να αγορασεις ξεχωριστο. Το κουτι εχει μεσα το λεγομενο καλωδιο multi που συνδεεται μεσω rca υποδοχων και scart adaptor (παρεχονται στο κουτι) στην θυρα scart της TV Λιγα παιχνιδια παιζουν σε πραγματικο 1080p. τα περισσοτερα παιζουν σε 720. αλλα οταν τα βαζεις σε σκαρτ ειναι πολυ θολα τουλαχιστο για μενα. Εχω δοκιμασει το ΠΣ3 σε σονυ bravia kdl20 HDready 5ετιας και παιζει μια χαρα με HDMI. Αν αγορασεις ΠΣ3 δε το συζητω καν. Περνεις μαζι και καλωδιο HDMI. Οταν τα δοκιμασεις και κανεις τη συγκριση θα με θυμηθεις!!!
ilias_97 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια αποφασια τι θα κανω: αγοραζω το ps3 σε καποια προσφορα μαλλον καποιο bundle αγοραζω ενα καλωδιο hdmi κραταω την ιδια τηλεοραση (για τωρα) εμενα η δικια μου τηλεοραση υποστηριζει αναλυση λιγο παραπανω απο απο το κλασικο κατι που δεν θυμαμαιχ720 αλλα κατι που δεν θυμαμαι λιγο παραπανωχ768 (ή κατι παρομοιο) α και τελος πως μπορω να ξερω αν στην δικια μου θα μπορω να παιζω κανονικα στη μεγιστη αναλυση της και οχι σε 1080i με upscaling οπως λες;
p1p15 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια αποφασια τι θα κανω: αγοραζω το ps3 σε καποια προσφορα μαλλον καποιο bundle αγοραζω ενα καλωδιο hdmi κραταω την ιδια τηλεοραση (για τωρα) εμενα η δικια μου τηλεοραση υποστηριζει αναλυση λιγο παραπανω απο απο το κλασικο κατι που δεν θυμαμαιχ720 αλλα κατι που δεν θυμαμαι λιγο παραπανωχ768 (ή κατι παρομοιο) α και τελος πως μπορω να ξερω αν στην δικια μου θα μπορω να παιζω κανονικα στη μεγιστη αναλυση της και οχι σε 1080i με upscaling οπως λες; Με 720p δεν θα εχεις προβλημα ποιοτητας στην εικονα σου.Απλα το 1080p ειναι το κατι παραπανω...Αρα η τηλεοραση σου ειναι μια χαρα.Το πσ3 σου λεει τη μεγιστη αναλυση της τηλεορασης που μπορεις να βαλεις.
mtzs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Σε Sony kdl32-2000 θα παιξει κανονικα και μια χαρα το ΠΣ3 χωρις να εχεις προβληματα. Εδω επαιξε σε Sony kdl20-2000 με HDMI 1080i (τσεκαρισμενο προσωπικα αυτο) Τα γραφικα σου θα ειναι τελεια με HDMI, οποτε μη σκεφτεσαι καν το ενδεχομενο να μην εχεις καλα γραφικα σε αυτη την TV. Η διαφορα με το 1080p ειναι ανεπαισθητη στο ματι ειδικα την ωρα του gameplay που δεν προκειται να καθεσαι να παρατηρεις της μικρολεπτομερειες στο shading η την κουκιδα
MetalGearFan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Την τσεπη μας να υποστηριξουμε για να βαζουν μυαλο ορισμενοι. Αν ειναι πηγαινε παρε το ΠΣ3 + Uncharted3 pack στα 360 ευρω που ειδα σημερα στον Κωτσοβολο η στα 340 με ΠΕΣ2012. Εαν η αγορα απο εξωτερικο συμφερει και καλυπτεται απο εγγυηση εδω στην ελλαδα, ποσως με απασχολει τι τιμες εχουν οι αλλοι εδω Τα παντα ειναι σχετικα και συγκριτικα!!! Παντα ξεκινω απο ελληνικο μαγαζι οταν ψαχνω να παρω κατι, αλλα ο μονος λογος ειναι η καλυψη εγγυησης. Εαν αυτη υφισταται και απο εξωτερικο δεν εχω ενδοιασμο να παρω κατι απο εξω σε καλυτερη τιμη. Έρευνα αγοράς, όλα τα μαγαζιά δεν είναι κοτσόβολος. Και την τσέπη μου υποστηρίζω γιατί στην τελική, στην ελληνική αγορά εργάζομαι, η ελληνική αγορά με πληρώνει και δεν έχω καμία όρεξη για μερικά ευρώ να ακουμπήσω το ωραία μου λεφτά που εγώ ξέρω πόσο δύσκολα έβγαλα εκτός ελληνικής αγοράς. Θα ήθελα νά'ξερα που δουλεύουν όλοι αυτοί που παινεύουν τα zavvi και play, αυτοί ποιον πελάτη περιμένουν να έχουν στην δική τους δουλειά ?
vassilis_pap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για την τηλεόραση μην έχεις κανένα πρόβλημα... Μια χαρά θα παίξει. Και εγώ 32αρα 1366Χ768 έχω και παίζω μια χαρά. Τα γραφικά δεν έχουν καμιά ορατή διαφορά (εύκολα τουλάχιστον) με 1080p και στο λέω αυτό τσεκαρισμένα γιατί έχω και τέτοια συσκευή σπίτι. Στη 32αρα κλειδώνει αυτόματα στα 1080i αλλά μπορείς να το γυρίσεις και στα 720p. Ανάμεσα στα δύο αυτά modes δεν υπάρχει επίσης καμιά διαφορά, άξια λόγου. Το μόνο που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξεις όπως σου είπανε και πιο πάνω είναι να κάνεις τη σύνδεση με HDMI γιατί το Scart (Composite) θα σου υποβιβάσει πάρα πολύ την εικόνα. Καλώδιο HDMI ΔΕΝ έχει μέσα το PS3, στο κουτί του για αυτό και θέλει προσοχή μη τη πατήσεις με αυτό που έχει μέσα. Αυτό είναι scart και δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Αγόρασε ένα κανονικό φθηνό καλώδιο HDMI από το εμπόριο. Θα κάνει κάτω από 10€. Μην ασχοληθείς με "επίσημα" καλώδια Sony ή καλά ποιοτικά καλώδια, γιατί θα τα πληρώσεις πανάκριβα και δε θα πάρεις καμιά απολύτως βελτίωση.
ilias_97 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το ξερω οτι δεν περιλαμβανεται το hdmi αλλα νομιζα πως επρεπε να παρω καποιο επισημο οπως λες και εσυ αλλα αφου δεν θα δω καμια βελτιωση θα παω σε καποιο φτηνο.
mtzs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το ξερω οτι δεν περιλαμβανεται το hdmi αλλα νομιζα πως επρεπε να παρω καποιο επισημο οπως λες και εσυ αλλα αφου δεν θα δω καμια βελτιωση θα παω σε καποιο φτηνο. εγω εχω παρει noname με 1,5ευρω HDMI και παιζει μια χαρα σε 40αρα. Σε 23αρα οταν το συνδεω μερικες φορες εκει εχω ενα belkin (υποτιθεται ακριβο) που ειχα βρει σε προσφορα μαζι με κατι αλλα καλωδια και καθαριστικα στα 9 ευρω. ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ!!! Αν βρεις κατι σε προσφορα χτυπα το, αλλιως παρε το πιο φθηνο που βρισκεις!!
billkolias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το πιο φθηνο παρε,δεν υπαρχει λογος συζυτησης,για 1,5μ δεν θα εχει ουτε απολιες ουτε παρεμβολες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα