ilias_97 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον να αγορασω σε 1-2 εβδομαδες το ps3 ή να περιμενω για xbox 720 ή ps4?? (το wii u που θα ερθει μαλλον σε λιγο καιρο δεν μου πολυαρεσει) α και οι φημες σε ποσο χρονο λενε πως θα βγαι το ps4 ή το 720? το ps3 το θελω για να αναλλαβει τo gaming (περιεργο ε) επειδη ο υπολογιστης θελει οπωσδηποτε αναβαθμιση και η αναβαθμιση θελει αρκετα λεφτα που αποφασισα να μην δωσω...
Xristaras12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 οι νεες κονσολες ΛΕΝΕ οτι θα βγουν το 13-14(βεβαια κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια) απο κει και περα σκεψου τι χρηματα θελει ο υπολογιστης σου για αναβαθμιση και ποσα θες να δωσεις για κονσολα(τα παιχνιδια εδω ειναι ακριβα εκτος κ αν τα αγοραζεις απο εξω η περιμενεις μεχρι να πεσουν η απλα τα νοικιαζεις) Νομιζω οτι το φτηνοτερο ps3 εχει 250 ευρα και το φτηνοτερο xbox360 205 ευρα
MetalGearFan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για μένα το δίλημμα θα ήταν PS3 ή PS Vita.
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 PS3 τωρα (δεν βλεπω νεο PS3 η XBOX μεσα στο 2012) η περιμενεις για το WiiU που λενε πως εχει καλα γραφικα που συναγωνιζονται και ισως ειναι καλυτερα απο τα σημερινα XBOX-PS3 Θα εχεις να παιζεις για τουλαχιστο 2 χρονια και με τα exclusives του ειδικα θα τρελλαθεις απο γραφικα Αν περιμενεις τις προσφορες χριστουγενων η αν παρακολουθεις το τοπικ των προσφορων σιγουρα θα βρεις καλη προσφορα ΠΣ3 με 200-250 αναλογα με τα παρελκομενα Σε περιπτωση που βρεις PS3 320GB + Move μαζι, μεχρι 250 χτυπα το αβλεπι Μια καλη καρτα γραφικων μονο κοστιζει 200-250 ευρω οποτε σκεψου το αναλογα. Για μενα το gaming στο pc εχει πεθανει πλην των FPS που εκει υπερτερει λογω mouse και keyboard
ilias_97 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ο υπολογιστης θελει γυρω στα 950ευρω ps vita το αποκλειω γιατι θελω να εχω κατι "σταθερο" να ειναι σε μεγαλη οθονη και slim και 160GB και 236ευρω http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10100377&cmicc=skroutz α και κατι αλλο αυτο το countdown ειναι λαθος δηλαδη; ps3 release date
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 PS3 160 στα 236 ειναι απαραδεκτη τιμη για οποιον μπαινει ινσομνια. Περιμενε και κατι καλο θα βρεις. Χριστουγεννα ερχονται. Εγω περυσι Χριστουγεννα ειχα παρει το δικο μου ΠΣ3 320 + move pack στα 270 Πριν 5-6 μερες ειχε το PS3 320 + Move πακ + 1 game στα 240 στο αμαζον uk (σουπερ προσφορα αν αναλογιστεις πως το move pack κοστιζει 60-70 ευρω) Οσο για τις φημες αν λενε τελος 2012 βαζε + 6 μηνες τουλαχιστον αρα παμε 2013 και εχει ο θεος
Xristaras12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 φιλε topic starter για xbox ενδιαφερεσαι; γιατι ειναι και φτηνοτερο,αλλα πληρωνεις για το online.
ilias_97 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 οχι για xbox δεν ενδιαφερομαι... α και mtzs δεν θελω να κανω αγορα απο εξωτερικο παντως επειδη οπως ειπες χριστουγεννα ερχονται θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν βρεις καποια προσφορα (απο Ελλαδα) να μου "την στειλεις" με πμ
MetalGearFan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 γιατί εξωτερικό ? την ελληνική αγορά γιατί να μην την υποστηρίξουμε ? γιατι ειναι και φτηνοτερο,αλλα πληρωνεις για το online. με άλλα λόγια δεν είναι φθηνότερο !
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 οχι για xbox δεν ενδιαφερομαι... α και mtzs δεν θελω να κανω αγορα απο εξωτερικο παντως επειδη οπως ειπες χριστουγεννα ερχονται θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν βρεις καποια προσφορα (απο Ελλαδα) να μου "την στειλεις" με πμ Αν παρει το ματι η το αυτι κατι θα σου στειλω Οσο αυτο που λες για εξωτερικο και γω ειμαι της αποψης απο ελλαδα λογω πιο αμεσης υποστηριξης - εγγυησης. οσο ομως αφορα το PS3 και αγγλια, νομιζω πως η ΣΟΝΥ εδω σε καλυπτει απο οποια χωρα της ευρωπης κι αν το αγορασες. δε χανεις κατι να το ψαξεις εκ των προτερων αν θες να εισαι σιγουρος εαν βρεθει κατι τις επομενες μερες. στειλε ενα μαιλ στη σονυ να δεις τι θα σου απαντησουν. γιατί εξωτερικό ? την ελληνική αγορά γιατί να μην την υποστηρίξουμε ? Την τσεπη μας να υποστηριξουμε για να βαζουν μυαλο ορισμενοι. Αν ειναι πηγαινε παρε το ΠΣ3 + Uncharted3 pack στα 360 ευρω που ειδα σημερα στον Κωτσοβολο η στα 340 με ΠΕΣ2012. Εαν η αγορα απο εξωτερικο συμφερει και καλυπτεται απο εγγυηση εδω στην ελλαδα, ποσως με απασχολει τι τιμες εχουν οι αλλοι εδω Τα παντα ειναι σχετικα και συγκριτικα!!! Παντα ξεκινω απο ελληνικο μαγαζι οταν ψαχνω να παρω κατι, αλλα ο μονος λογος ειναι η καλυψη εγγυησης. Εαν αυτη υφισταται και απο εξωτερικο δεν εχω ενδοιασμο να παρω κατι απο εξω σε καλυτερη τιμη.
ilias_97 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα εγω εννοουσα πως αν το παρω απο εξωτερικο θα πληρωσω τελονεια,μεταφορικα κλπ και τελικα θα βγει η τιμη ιδια με περισσοτερη ταλαιπορια και εχω ακουσει και διαφορες ιστοριες οπου χαθηκε το προιον και τετοια...επισης δεν εχω πιστωτικη ουτε χρεωστικη οποτε απο εκει που θα το παρω θα πληρωσω με αντικαταβολη (δυσκολο για εξωτερικο) α ακομα δεν θα ηθελα να το παρω απο καποιον seller αλλα απο κανονικο μαγαζι. Για αυτους τους λογους πιστευω η Ελλαδα (αντε και η Κυπρος) ειναι μονοδρομος.
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα εγω εννοουσα πως αν το παρω απο εξωτερικο θα πληρωσω τελονεια,μεταφορικα κλπ και τελικα θα βγει η τιμη ιδια με περισσοτερη ταλαιπορια και εχω ακουσει και διαφορες ιστοριες οπου χαθηκε το προιον και τετοια...επισης δεν εχω πιστωτικη ουτε χρεωστικη οποτε απο εκει που θα το παρω θα πληρωσω με αντικαταβολη (δυσκολο για εξωτερικο) α ακομα δεν θα ηθελα να το παρω απο καποιον seller αλλα απο κανονικο μαγαζι. Για αυτους τους λογους πιστευω η Ελλαδα (αντε και η Κυπρος) ειναι μονοδρομος. Οτιδηποτε αγοραζεις απο χωρα ευρωπαικης ενωσης δεν πληρωνεις φορους τελωνεια κτλπ (καρατσεκαρισμενο αυτο). Οπως σου ειπα φιλε μου το μονο θεμα που υφισταται ειναι αυτο της εγγυησης για μενα τουλαχιστο. τα υπολοιπα περι πιστωτικης απολυτως σεβαστα!!! Λιγη υπομονη να εχεις και θα βρεις καλη προσφορα απο δω
ilias_97 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κατι τελευταιο τωρα... αξιζει να παρω ps3 και να το εχω σε μια sony bravia kdl-32v2000 (hd ready) ή για να καταλάβω το πραγματικο (λεμε τωρα) ps3 θα πρεπει να αλλαξω και τηλεοραση? (κατι που μαλλον θα εκανα ετσι και αλλιως το καλοκαιρι αλλα ροταω για να ξερω αν θα δωσω παραπανω λεφτα για 3d ή οχι)
billkolias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Για μενα παρε ps3 ,μην σε νοιαζει ποσο σκληρο εχει,μπορεις να τον αλλαξεις...ειναι ενας τυπικος 2,5'' σατα... Δεν την ξερω την τηλεοραση σου αλλα αμα εχεις hdmi μην σκευτεσαι τιποτα αλλο... Για μεγαλυτερη αναλυση βλεπεις αργοτερα...
ilias_97 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το εχω αποφασισει για το ps3.Απλά δεν ξερω αν αξιζει να το παρω με την τηλεοραση που εχω τωρα , που οπως ειπα και ποιο πανω εχει αναλυση μεχρι και 720p Εννοω αν δεν επαιρνα καθολου τηλεοραση και εμενα με αυτη που εχω τωρα θα αξιζε το ps3 ή οχι; Α και ναι εχει hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα