avpap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ειδικά για όλους όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά...
weber122 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Κατώτερο των προσδοκιών μου δυστυχώς είχε περισσότερες ομιλίες από πέρσι και είχε ως αποτέλεσμα κάποιες να είναι λίγο κουραστικές. εμένα με ικανοποίησε πλήρως πάντως, ειδικά το φαγητό
inel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλευει το Link για το video? Δεν μου ανοιγει τώρα..
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλευει το Link για το video? Δεν μου ανοιγει τώρα.. Εχει τελειωσει η TEDx οποτε λογικο να μην λειτουργει και το link του stream
Dimgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Έχει τελειώσει το event. Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα βγουν τα videos recorded. Εμένα μου άρεσαν αρκετές ομιλίες, αλλά γενικά μου αρέσει το TED σαν event, οπότε ίσως είμαι λίγο biased.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Έχει τελειώσει το event. Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα βγουν τα videos recorded. Εμένα μου άρεσαν αρκετές ομιλίες, αλλά γενικά μου αρέσει το TED σαν event, οπότε ίσως είμαι λίγο biased. Και εμένα μου αρέσει πολύ, έχω ακούσει απίστευτες ομιλίες...αλλά σε αυτό το event για μενα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα