avpap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ειδικά για όλους όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Κατώτερο των προσδοκιών μου δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Κατώτερο των προσδοκιών μου δυστυχώς είχε περισσότερες ομιλίες από πέρσι και είχε ως αποτέλεσμα κάποιες να είναι λίγο κουραστικές. εμένα με ικανοποίησε πλήρως πάντως, ειδικά το φαγητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν κάπου online για να τα δούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλευει το Link για το video? Δεν μου ανοιγει τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλευει το Link για το video? Δεν μου ανοιγει τώρα.. Εχει τελειωσει η TEDx οποτε λογικο να μην λειτουργει και το link του stream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Έχει τελειώσει το event. Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα βγουν τα videos recorded. Εμένα μου άρεσαν αρκετές ομιλίες, αλλά γενικά μου αρέσει το TED σαν event, οπότε ίσως είμαι λίγο biased. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ...Απλα καλο...οχι κατι ιδιαιτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Έχει τελειώσει το event. Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα βγουν τα videos recorded. Εμένα μου άρεσαν αρκετές ομιλίες, αλλά γενικά μου αρέσει το TED σαν event, οπότε ίσως είμαι λίγο biased. Και εμένα μου αρέσει πολύ, έχω ακούσει απίστευτες ομιλίες...αλλά σε αυτό το event για μενα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μπορούμε να τα δούμε τώρα κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα