fountoux Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω δουλειάς πρέπει να μάθω C#, αλλά το NetBeans που έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου (Toshiba Satellite Intel Core 2 Duo @ 2.53, 4G RAM) δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη γλώσσα - ή τουλάχιστον δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το κάνει αυτό. Έχω τη δυνατότητα λόγω Πανεπιστημίου να κατεβάσω όποια από τις εκδόσεις του Visual Studio 2010 θέλω (Professional, Premium, Ultimate). Ποια μου προτείνετε εσείς, δεδομένων των δυνατοτήτων του laptop μου και ότι αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να έρθω σε επαφή με τη γλώσσα και να εξασκηθώ (ίσως αργότερα προχωρήσω και σε κάποιο στοιχειώδες developing). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το MonoDevelop το ξέρεις; Για την ιστορία, το scripting της Unity είναι πάνω σε MonoDevelop....
fountoux Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το MonoDevelop το ξέρεις; Για την ιστορία, το scripting της Unity είναι πάνω σε MonoDevelop.... Όχι δεν το ήξερα και φαντάζομαι πως είναι και open source. Ωραία και ενδιαφέρουσα πρόταση για το σπίτι. Απλώς στη δουλειά χρησιμοποιούμε Visual Studio και θέλω να το μάθω λίγο καλύτερα, επειδή τόσο καιρό δουλεύω με Netbeans. Το Professional πιστευω σε καλυπτει Και γω σε αυτό προσανατολιζόμουν μιας και δε θέλω να παραφορτώσω το laptop μου.
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν το ήξερα και φαντάζομαι πως είναι και open source. Ωραία και ενδιαφέρουσα πρόταση για το σπίτι. Απλώς στη δουλειά χρησιμοποιούμε Visual Studio και θέλω να το μάθω λίγο καλύτερα, επειδή τόσο καιρό δουλεύω με Netbeans. Ωπ, ΟΚ τότες... Νομίζω και εγώ ότι με το Pro θα είσαι ΟΚ. Εάν όμως έχεις άλλη πλατφόρμα τότε το Mono είναι Monoδρομος
nilosgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι και τοσο βαρυ, μονο οταν το ανοιγεις (επισης πιανει και 5gb++)
fountoux Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ωπ, ΟΚ τότες... Νομίζω και εγώ ότι με το Pro θα είσαι ΟΚ. Εάν όμως έχεις άλλη πλατφόρμα τότε το Mono είναι Monoδρομος Δεν ειναι και τοσο βαρυ, μονο οταν το ανοιγεις (επισης πιανει και 5gb++) Thank you guys! Κατεβαίνει ήδη!
migf1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το MonoDevelop δουλεύει με .NET στα Windows να υποθέσω (και όχι με Mono, ε; ) Btw, για το Laptop μπορείς να ξεκινήσεις και με απλό Notepad++ (ολίγον... τουμπανιασμένο φυσικά... δες στις τελευταίες 4-5 σελίδες αυτού του νήματος
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά παντως απο MSDNAA δεν ειναι νομιμο να τα χρησιμοποιείς για δουλειά απλα να το ξερεις!
fountoux Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά παντως απο MSDNAA δεν ειναι νομιμο να τα χρησιμοποιείς για δουλειά απλα να το ξερεις! Δε θα τα εγκαταστήσω στη δουλειά, αλλά για να εξασκηθώ για τη δουλειά
leukonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με c# πήγαινε σε Visual Studio και άσε τα framework τύπου mono κλπ, και μιας και πρόκειται για εταιρία για να είσαι και καλυμένος νομικά κατέβασε την express edition και αν δεις οτι δεν σε καλύπτει αργότερα πηγαίνεις και στην pro.
paok4dim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το παιδι αναφερει οτι το θελει ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ για τη δουλεια αρα για προσωπικη χρηση. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το MSDNAA
fountoux Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το παιδι αναφερει οτι το θελει ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ για τη δουλεια αρα για προσωπικη χρηση. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το MSDNAA Yeap!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα