Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,επειδη χρειαζομαι αμεσα εναν υπολογιστη,και τα κομματια θα παω να τα αγορασω σημερα,κανοντας μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ κατεληξα σε αυτη τη συνθεση:

τροφοδοτικο

κουτι

ram

μητρικη

επεξεργαστης

καρτα γραφικων

Να συμπληρωσω οτι ο υπλογιστης θα χρησιμοποιειται για επεξεργασια εικονας-βιντεο,για χρηση photoshop,autocad κλπ

Επιπλεον θα χρειαστω και μια καλη οθονη,οποτε κατεληξα σε αυτη:

οθονη

Το χρηματικο οριο ειναι μεχρι 550 ευρω.Αν παρατηρησετε καποια ασυμβατοτητα μεταξυ αυτων που εχω επιλεξει ή εχετε να συμπληρωσετε κατι παρακαλω να μου το επισημανετε.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

στο msystems που τηλεφωνησα τα εχουν σιγουρα.Στο πλαισιο προσπαθω να επικοινωνησω τωρα για να δω αν τα εχουν,Αν οχι ή θα τα παρω απο msystems που τα εχουν ή θα περιμενω μεχρι δευτερα.Για να ειμαι ειλικρινης ουτε εμενα μου αρεσε η επιλογη επεξεργαστη-μητρικης.Θα προτειμουσα καποιον 960Τ αλλα ειναι επιλεον κοστος.Απο την αλλη δεν νομιζω να αντιμετωπισω προβλημα με αυτες τις εφαρμογες που χρησιμοποιω,πιστευω με υπερκαλυπτει ο επεξεργαστης

Δημοσ.

επεξεργασια βιντεο = οσο πιο πολλους πυρηνες, τοσο καλυτερα!!

απο κει και περα, το μπατζετ θα σε κανονισει που θα πας. αν σε παιρνει, παρε οποιονδηποτε Phenom X6!

αλλα και ο 960T δεν εχει τη σοβαρη διαφορα απο τον FX 4100.!! 10€ εχουν διαφορα!

επισης αν δεν ειναι αναγκαια μια δυνατη καρτα γραφικων στο συστημα σου, παρε μια ακομα μικρροτερη-φθηνοτερη και ριξε τη διαφορα στον επεξεργαστη!

στα 160-170€ παιρνεις τον X6 1090Τ BE!

Δημοσ.

ωραια συνθεση,θα τη λαβω σοβαρα υποψιν μου ,ευχαριστω

σκληρο δισκο δε θες?

με τετοιες τιμε στους σκληρους δισκους αστο.θα του βαλω πανω εναν παλιο ide 80 gb και οσο κρατησει.

Δημοσ.

ωραια συνθεση,θα τη λαβω σοβαρα υποψιν μου ,ευχαριστω

με τετοιες τιμε στους σκληρους δισκους αστο.θα του βαλω πανω εναν παλιο ide 80 gb και οσο κρατησει.

και θες και επεξεργασία εικόνας και Autocad ; 3D AUTODESK ; :confused:

Δημοσ.

συναδελφοι προβλημα.Λοιπον αγορασα τη μητρικη μητρικη και τον επεξεργαστη Link,Τα συνδεσα ολα κανονικα αλλα τζιφος,μαυρη οθονη,ανοιγει ο υπολογιστης αλλα ουτε καν μπαινει στα bios.Ψαχνωντας νομιζω βρηκα οτι χρειαζεται αναβαθμιση Bios για να δεχτει το bulldozer.Εδω ομως ειναι το προβλημα,πως θα κανω αναβαθμιση με το υπαρχον επεξεργαστη?Αφου δεν ανοιγει καν.Εντωμεταξυ επειδη δεν ασχολουμαι παρα πολυ με υπολογιστες,πηγαινωντας στο πλαισιο (απο οπου και τα αγορασα),μου ειπαν οτι θα παιξει κανονικα το μηχανημα και δεν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας.

Δημοσ.

Ωραια ξαναπηγαινε το στο πλαισιο και πες τους οτι αφου σου ειπαν οτι παιζει κανονικα τον bullsozer ας το κανουν να παιξει.

Χλωμο να δουλεψει ο bulldozer σε αυτη την μητρικη.βεβαια λεει οτι τον υποστηριζει με bios update.παντως για εμενα προσωπικα fail επιλογες και ο cpu και η μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...