angel2525 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 πριν ενα χρονο εφτιαξα ενα pc low budget με τα ακολουθα parts: cpu : Phenom II X2 560 => (UNLOCED TO Phenom II X4 B60) + (xigmatek loki cooler) mo : Asus M4A78LT-M LE ram : KINGSTON KHX1333C7D3K2/4GX DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ HYPERX GENESIS DUAL CHANNEL KIT psu : allied tech 500W (αυτο θελω να αλλαξω κυριως!!) vga : saphire readeon 5770 hdd : 500 gb seagate ο λογος της αναβαθμισης ειναι κυριως γιατι το psu ειναι μαπα (αν και δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι στιγμης), και επιπλεον γιατι η συγκεκριμενη mo δεν υποστηριζει τον ξεκλειδωτο phenom και φοβαμαι μην μου καψει τιπτ... γενικα η mo υποστηριζει μεχρι 95w cpu! οποτε λογικο ειναι να μιν αποδιδει full o επεξεργαστης. (το cpu δεν εχει ξεπερασει ποτε τα 95w ακομα και σε full load) σκεφτομουν να παρω αυτο το psu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204 και μητρικη δεν ξερω.. σκεφτομουν μηπως παρω μια με am3+ για να βαλλω αργοτερα καποιον fx η να παρω την gigabyte ud3?? παιδια πειτε μου τις προτασεις σας... παντος το pc σκοπευω να το συνδεσς σε μια lcd 42" nνομιζω η καρτα δεν θα φαει κανα κολλημα.. αυτα, περιμενω τις απαντησεισ σας!
ninos30 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να με ακουσεις, μην λυπάσαι ΠΟΤΕ τα χρήματα για ένα PSU. Ανέβα κατηγορία και δεν θα το μετανοιώσεις. Το PSU είναι από τα λίγα πράγματα στο PC που πρέπει να το σεις ως επένδυση. Αντιγράφω από το site της Corsair για τα CX: The Builder Series CX500 V2 delivers the power needed for medium specification home or office PCs that do not have high numbers of components, while also offering high energy efficiency and low noise Σου προτείνω να πας τουλάχιστον στην σειρά GS της Corsair (κι ακόμα καλύτερα στην TX), και στην TR-P (όχι ΤR2-RΧ) της Thermaltake (κι ακόμα καλύτερα Toughpower). Αναφέρομαι μόνο σε αυτές τις 2 γιατί έχουν καλά VFM προϊόντα. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες το ίδιο καλές ή καλύτερες εταιρίες. πχ μια πολύ καλή λύση είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/59732/Thermaltake-Toughpower-W0117-750W.html Τώρα στην Mobo σε ποια UD3 αναφέρεσαι? Αυτή όπως και αυτή ΕΙΝΑΙ ΑΜ3+ μητρικές. Αυτή ας πούμε δεν είναι. Πάντως αφού σκέφτεσαι να πάρεις καινούρια Mobo δεν βλέπω τον λόγο που να μην είναι ΑΜ3+...
angel2525 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για τις προτασεις σου ομως διαθετω μερχρι και 120 ευρω και για τα 2. τωρα για μητρικη ελεγα την http://www.skroutz.gr/s/254848/Gigabyte-GA-MA770T-UD3.html το τροφοδοτικο δεν ειναι πολυ 750w ? δεν εχω κανει overclock sto cpu και ουτε σκοπευω... γιαυτο και πηγα σε μια τιμη γυρω στα 60 ευρω. τωρα για am3+ δεν ξερω αν αξιζει να παρω μιας και τον επεξεργαστη που εχω δεν νομιζω να τον αλλαξω για κανα 2 χρονια... οποτε θα παω σε am3 και αργοτερα ισως παρω καποια μητρικη am3+ αφου θα εχουν πεσει και οι τιμε τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα