Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιες φορες αν συγκεντρωθω παρατηρω μια διαφανη γραμμη οταν κοιταω , αυτο απο οτι θυμαμαι το εχω χρονια αλλα τωρα που το σκεφτηκα το εκανα θεμα. Επισης ο αδερφος μ βλεπει μια μαυρη τελεια. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καποιες φορες αν συγκεντρωθω παρατηρω μια διαφανη γραμμη οταν κοιταω , αυτο απο οτι θυμαμαι το εχω χρονια αλλα τωρα που το σκεφτηκα το εκανα θεμα. Επισης ο αδερφος μ βλεπει μια μαυρη τελεια. :P

http://www.athensvision.eu/content/view/84/195/lang,el/

:)

Δημοσ.

Μην ανησυχείς καθόλου. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Εάν όντως είναι αυτό που φαντάζομαι, λέγεται μυοψία. Είναι κάτι σαν σκιές και άλλοτε έχουν σχήμα γραμμής και άλλοτε σχήμα τελείας. Είναι εντελώς ακίνδυνα. Δεν θα σου προξενήσουν κανένα πρόβλημα στο μάτι. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να αυξηθεί ο αριθμός τους, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό σε μερικά χρόνια δεν θα τα βλέπεις, γιατί τείνουν να πηγαίνουν στο κέντρο του ματιού και έτσι να γίνονται κάπως "αόρατα". Ελπίζω να σε βοήθησα!

Δημοσ.

το εντελως ακινδυνα δεν ισχυει.αν ερθουν ξαφνικα ή βλεπεις φλασιες παει για αποκόλληση του υαλοειδούς(το ζελε μεσα στον βολβο ματιων).

Λέγεται οτι αν δεν τους δινεις σημασια ο εγκεφαλος τους ξεχναει...αν εχεις πολλα εγω θα σου πω οτι αυτο δεν γινετε ουτε μια στο μυριο.

η γιατρεια του ειναι yag laser ή υαλοδεικτομη.(εως 20ετιας δοκιμες οποτε δεν ειναι αυτο που λεμε ασφαλη λυση)

Δημοσ.

το εντελως ακινδυνα δεν ισχυει.αν ερθουν ξαφνικα ή βλεπεις φλασιες παει για αποκόλληση του υαλοειδούς(το ζελε μεσα στον βολβο ματιων).

Λέγεται οτι αν δεν τους δινεις σημασια ο εγκεφαλος τους ξεχναει...αν εχεις πολλα εγω θα σου πω οτι αυτο δεν γινετε ουτε μια στο μυριο.

η γιατρεια του ειναι yag laser ή υαλοδεικτομη.(εως 20ετιας δοκιμες οποτε δεν ειναι αυτο που λεμε ασφαλη λυση)

εντάξει, σίγουρα αν έχει κάποιος πάρα πολλά μπορεί να είναι επικίνδυνο, όμως εδώ λέει το παιδί ότι βλέπει μόνο μια γραμμή, οπότε δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.

Δημοσ.

Ναι ρε σιγά μην κάνει και μεταμόσχευση. Είναι σαν να πονάς στην κοιλιά και κοιτάς στο google και νομίζεις ότι έχεις HIV είπαμε μην το τραβάμε πια ΤΟΣΟ πολύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...