Aspidas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Έλεγα να κάνω αναβάθμιση σε μερικές μέρες αλλά βρήκα σε αγγελία τον Intel Qual Q8300 (S775) σε πολύ καλή τιμή (70ε). Θα με καλύψει για το ερχόμενο έτος στα νέα και υπάρχοντα games σε συνδιασμό με την HD 6770 GDDR5 σε ανάλυση 1366Χ760 ? Απλά αν δεν έχω πρόβλημα γλυτώνω μερικά λεφτά που θα έδινα για μητρική, ram κτλ . Θα περιμένω απαντήσεις σας, ευχαριστώ
MIKETSAK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Nai file mou tha se kalipsei aneta pistebw ....
GIOVINCO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις τα 70 ευρώ για τον Quad, και να πληρώσεις ακριβά μια αναβάθμιση όταν πραγματικά θα την χρειάζεσαι! Με τον Quad και αυτή την κάρτα είσαι κομπλέ για αρκετό καιρό ακόμα! http://youtu.be/FY3_6hsZBT8
MIKETSAK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα ειναι αναλογα τι το θές ...πιστεύω οτι ακομα και σε gaming θα εισαι ικανοποιημένος ...ισως να θέλει λιγο overcloaking...προτίνω εναν q9400 που ειναι μέσα στις αγγελίες...γενικά ενας quad καλό είναι να έχει λίγο chase memory παραπανω,αλλα και αυτός κάνει άνετα την δουλεία του....
blitzNikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Οι q8300, q9400 είναι στα 2,66GHz, 1333FSB στα 45nm, δηλαδή νεότερη φουρνιά, πιό κρύοι και με λιγότερη καταναλωση. O q6600 είναι στα 2,40GHz, 1066FSB στα 65nm, παλαιότερος μεν αλλά έχει περισσότερη cache (8 αντί για 4-6 που έχουν οι άλλοι δύο) και υπερχρονίζεται ευκολότερα λόγω χαμηλότερου FSB. Μπορείς να τον βρεις στο forum στα 70-90 ευρώ. Αν πάρεις πάντως q6600 προσπάθησε να είναι η νεότερη έκδοση step GO, (πρέπει να γράφει στη πλάτη ο επεξεργαστής SLARC) γιατί είναι λίγο δροσερότερος και ευκολότερος στο oc). Ελπίζω να βοήθησα!
spyd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αν τον υποστηριζει η μητρικη σου παρε τον q8300,θα σε καλυψει πληρως,γι'αυτες τις αναλυσεις και με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων ,για 2 χρονια ακομα,ανετα...,να υποθεσω οτι εχεις ηδη 4gb ram...
Aspidas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αν τον υποστηριζει η μητρικη σου παρε τον q8300,θα σε καλυψει πληρως,γι'αυτες τις αναλυσεις και με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων ,για 2 χρονια ακομα,ανετα...,να υποθεσω οτι εχεις ηδη 4gb ram... Στο Site της motherboard διαβάζω ότι υποστιρίζεται από την μητρική μου αλλά σε κάποιους χρήστες δεν ξεκινάει το pc μερικές φορές (no beep) με τον Q8300 σύμφωνα με τα αποτελέσματα του google. RAM, 2GB (DDR2 800 Mhz) έχω αλλά θα την επεκτείνω εντός της εβδομάδας ------- Λίγο άσχετο, ο Q6600 έχει μεγάλο cache (8mb), που ακριβώς παίζει ρόλο αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα