Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω πια χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού είναι πιο σημαντικα για να προσέξω και γιατί υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές στην τιμή μεταξύ τροφοδοτικών τον ίδιων Watt; Για μένα προσωπικά θα ήθελα να καλύψω ένα pc με AVG 550GTX GPU , Flaming Blade MB, i7 920 (1366) έναν δίσκο (αργότερα θα βάλω και δεύτερο)και 1 DVD. Είχα ένα Chieftec 750 modular και έπαθε πρόβλημα και μου χάλασε μιτρική και καρτα γραφικών (ευτυχώς είχα εγγύηση)

Ξέρω ότι πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα Watt, προφανός οι συνδέσεις που δίνει το τροφοδοτικό άλλα αυτό πάει ανάλογα με τα Watt, αν είναι αποσπώμενα η όχι και η εγγύηση. Παρόμοια τροφοδοτικά έχουν μεγάλες διαφορές τιμών. Τι τα διαφοροποιεί και αν είναι σημαντικά. Δεν θα ήθελα να ξαναπάθω τα ίδια αλλά ούτε να πληρόσω ακριβό τροφοδοτικό χώρις να είναι απαρέτητο.

Σκεφτομαι για 600 Watt.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο που ειχες ηταν πολυ καλο.το οτι σου εβγαλε προβλημα και τα εκαψε μου φαίνεται περιεργο προσωπικα.

Πρωτα απο ολα περα απο την τιμη θα κοιταξεις την μαρκα.Καποιες καλες ειναι corsair-thermaltake-chieftek-ocz-FSP-antec κα αλλες.

Μακρυα απο μαρκες τυπου Multirama-turbox-qtek-trust-deer-premier-force και παρομοιες.καταλαβες τωρα.

Τωρα περα απο την εγγυηση και τα modular και τα καλωδια με τις συνδεσεις οπως λες θα κοιταξεις να δεις ποσα ampere βγαζει στα 12βολτα rails.μπορει να ειναι παραπανω απο ενα rail γιαυτο στο λεω.

το συστημα σου δεν εχει μεγαλες απιτησεις σε μεγαλο τροφοδοτικο.με ενα ποιοτικο 600αρι μην σου πω και 500αρι και ακομη πιο κατω θα εισαι οκ.βεβαια καλο ειναι να παρεις καποιο 600αρι απο τωρα για να μην χρεαιστει καμια αλλαγη σε περιπτωση που θελεις να βαλεις καποια καρτα γραφικων τερας (γιατι αυτη που εχεις πανω δεν ειναι τερας ουτε στην αποδοση ουτε στο ρευμα που θελει).

Απο επεξεργαστη εισαι πολυ καλα.

Ενδεικτικα να κοιταξεις τιμες τροφοδοτικου απο 50αρικο και πανω στις μαρκες που ειπαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...