gwgos21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σε ολους.Νοικιασαμε ενα σπιτι και ο ιδιοκτητης προσφερει ιντερνετ μεσω NetFaster.Στο διαμερισμα μας το σημα ειναι πολυ χαμηlo 1,2 γραμμες στα λαπτοπ.Ειναι στον ιδιο οροφο καμια 20αρια μετρα μακρια αλλα με τοιχους.Λοιπον εχω ενα fritzbox 7140 θα μπορουσα να χρησημοποιησω σαν repeater για καλυτερο σημα?Αν γινεται τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα ρουτερ(εχω προβαση και στο NetFaster)?Οσο ποιο αναλυτικα γινεται γιατι δεν πολυγνωριζω.Ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να κανεις Repeat το σημα μονο σε δυο περιπτωσεις.ητο fritz να παιζει repeater που το θεωρω χλωμο ή και τα 2 να παιζουν wds που ειναι λιγο δυσκολο στο σεταρισμα.αλλιως πας σε universan repeater.πχ καποια φτηνα και ευκολα στο σετερισμα που εχουν αγορασει αρκετα ατομα εδω ειναι της tp link
gwgos21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να κανεις Repeat το σημα μονο σε δυο περιπτωσεις.ητο fritz να παιζει repeater που το θεωρω χλωμο ή και τα 2 να παιζουν wds που ειναι λιγο δυσκολο στο σεταρισμα.αλλιως πας σε universan repeater.πχ καποια φτηνα και ευκολα στο σετερισμα που εχουν αγορασει αρκετα ατομα εδω ειναι της tp link Το fritzbox ειδα οτι εχει ρυθμισεις για repeater στο μενου.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καν τι πρεπει να κανω για να το δοκιμασω εστω
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 συνηθως οταν εχει ρυθμισεις για repeater αυτο που κανεις ειναι να το βαλειςνα ψαξει για ασυρματα δικτυα θα βρει το αλλο ασυρματο δικτυο σου θα σουζητησει τον κωδικο και θα συνδεθει. απαραιτητη προυποθεση.αν το αλλο σου ρουτερ εχει ip πχ 192.168.1.254 θα πρεπει το fritz να ειναι πχ 192.168.1.250.το αλλαζεις απο το μενου του fritz αυτο η το αλλαζεις απο το αλλο ρουτερ.επισης μιλαμε για repeat και οχι για wds.γιατι το wds ειναι και αυτο Repeating αλλα θελει και στα 2 ρουτερ να γινει η ιδια διαδικασια οποτε σημαινει οτι και το αλλο σου ρουτερ πρεπει να εχει wds.
gwgos21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ειχες δικιο.Τωρα που το ξανακοιταξα to fritz λεει WDS REPEATER.Τωρα τι κανουμε?Το netfaster εχει μια ρυθμιση για wds
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 πρεπει να κανεις το παρακατω .δεν το εχω δοκιμασει με δυο διαφορετικης μαρκας ρουτερ.το εχω δοκιμασει με 2 ιδια (thomson) στην ουσια το ενα πχ ip 192.168.1.254 to αλλο Ip πχ 192.168.1.253 και στα 2 βαζεις το ιδιοκλειδωμα και τον ιδιο κωδικο.στο πρωτο ψαχνεις με το wds βρισκεις το δευτερο και συνδεεσαι με τον κωδικο .στο δευτερο ψαχνεις βρισκεις το πρωτο και συνδεεσαι με κωδικο.στο δευτερο που θα κανεις το repeater κλεινεις τον dhcp.ετσι επαιξε στο Thomson.απλα το Thomson δεν ξερω αν ισχυει και σε αλλα ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ WPA. οποτε αν δεν πετυχει βαλε wep.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα