freedomman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 θέλω να προβώ στην αγορά κλιματιστικού inverter για θέρμανση κυρίως.σκοπεύω να το τοποθετήσω στο σαλόνι. το σπίτι είναι 10ετίας 60 2m με καλή διαρρύθμιση το ποσό του να μην είναι εξωφρενικό.τι προτείνετε? λέω για 24000 BTU. να έχει καλή απόδοση αέρα, διάρκεια στο χρόνο, αξιοπιστία και το επίπεδο θορύβου να είναι χαμηλό. τι προτείνετε?
siracos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 θέλω να προβώ στην αγορά κλιματιστικού inverter για θέρμανση κυρίως.σκοπεύω να το τοποθετήσω στο σαλόνι. το σπίτι είναι 10ετίας 60 2m με καλή διαρρύθμιση το ποσό του να μην είναι εξωφρενικό.τι προτείνετε? λέω για 24000 BTU. να έχει καλή απόδοση αέρα, διάρκεια στο χρόνο, αξιοπιστία και το επίπεδο θορύβου να είναι χαμηλό. τι προτείνετε? Αν θέλεις φτηνό βάλε το ποιό ακριβό. Καλύτερα δύο 12αρια παρά ένα 24αρη και κοίτα να είναι Α+
freedomman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 νοικιάζω θα πρέπει να κάνω πολλές τρύπες ρε συ. ο από πάνω μου έχει ένα 24άρι και είναι οκ
siracos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Τότε συνεννοήσου με το ιδιοκτήτη και αποφάσισε. Πάντως δεν νομίζω να βρεις 24αρη Α+ και νομίζω έχουν περίπου το ίδιο κόστος το 24αρη με δυο 12αρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα