Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, Χρειαζομε μια βοηθεια

Λοιπον ειχα κανει παλια ενα e-mail κ επειδη ειχα πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω το αποκλεισαν.. Τωρα για να το ενεργοποιησω θελει να δωσω εναν αριθμο κινιτου τηλεφωνου για να με στειλουν εναν κωδικο κ να γινει η ενεργοποιησε...το εκανα αυτο μου σταλθηκε ο κωδικος αλλα οταν παταω τον κωδικο κ παω να συνεχησω με βγαζει αυτο το προβλημα

http://i42.tinypic.com/ml3zmq.jpg

μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειναι αναγκη?

Δημοσ.

Βοήθεια Μονο ο θεος θα σου δώσει για αυτό.. Μια και Δύο φορές μου το έχει βγάλει αυτό μακάρι να ήταν μονο τόσες.. πρόβλημα της windows live είναι.. Δική μου συμβουλή άλλαξε email απο την στιγμή που δεν το χρησιμοποιούσες τόσο καιρό δεν ήταν κάτι σοβαρό οπότε κάνε άλλο Δωρεάν είναι.. (Αυτό το βγάζει και στην επαναφορά του κωδικού )

Δημοσ.

Καλησπερα, Χρειαζομε μια βοηθεια

Λοιπον ειχα κανει παλια ενα e-mail κ επειδη ειχα πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω το αποκλεισαν.. Τωρα για να το ενεργοποιησω θελει να δωσω εναν αριθμο κινιτου τηλεφωνου για να με στειλουν εναν κωδικο κ να γινει η ενεργοποιησε...το εκανα αυτο μου σταλθηκε ο κωδικος αλλα οταν παταω τον κωδικο κ παω να συνεχησω με βγαζει αυτο το προβλημα

http://i42.tinypic.com/ml3zmq.jpg

μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειναι αναγκη?

Ακου εκει ο ΘΕΟΣ.... φιλε μου απλα δες απο αλλο browser. Chrome ή μπες εδω www.java.com

Δημοσ.

Ακου εκει ο ΘΕΟΣ.... φιλε μου απλα δες απο αλλο browser. Chrome ή μπες εδω www.java.com

χαχα θα Δεις. Ο Θεος μονο θα τον βοηθησει δεν παιζει να το φτιαξει και αυτο γιατι η ζητηση του Hotmail εχει πεσει και με αυτο τον τροπο σε κανει να κανεις αλλο..! Οπως και το Facebook..

Δημοσ.

χαχα θα Δεις. Ο Θεος μονο θα τον βοηθησει δεν παιζει να το φτιαξει και αυτο γιατι η ζητηση του Hotmail εχει πεσει και με αυτο τον τροπο σε κανει να κανεις αλλο..! Οπως και το Facebook..

Φιλε μου ο ανθρωπος δεν ρωτισε.. ΠΑιδια ποιο αλλο μαιλ ειναι καλο.. Κατι ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ρωτησε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...