Προς το περιεχόμενο

Καμμία αλλαγή με νέο Android...

gpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!!!

Έχω το lg optimus one P500 και έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο νέο Android. πραγματικά δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά. Εσείς έχετε δει???

Μου λέγανε ότι τα Angry Birds δεν θα κολλάνε αλλά κολλάνε, ότι όλες οι εφαρμογές θα περνάνε στην κάρτα μνήμης αλλα καμία από αυτές που δεν περνάγανε δεν περνάει... Όλα φαίνονται ίδια. Και σε σας έτσι είναι???

ΥΓ. Μετά την αναβάθμιση καμία εφαρμογή δεν σβήστηκε ούτε από το κινητό ούτε φυσικά από την κάρτα μνήμης όπως ούτε οι επαφές μου που μου είχανε πει πως θα σβηστούν. Μήπως θέλει απεγκατάτασταση των εφαρμογών και ξανά εγκατάσταση???

Πριμένω σχόλια :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εαν περιμενεις κατι καλυτερο,δυσκολα θα το δεις απο την LG.οποτε παρτο αποφαση να το γυρισεις με custom rom/kernel σε καποια πιο καινουρια εκδοση,οπου και θα εχεις καλυτερη αυτονομια,ταχυτητα,δυνατοτητες κτλπ..

Όσο για το πέρασμα των εφαρμογών στην SD και πριν στην 2.2 μπορούσες να το κάνεις. Σε παλαιότερη (2.1-) δε γινόταν. Απλά από εκεί και πέρα πρέπει να υποστηρίζει τη διαδικασία και η ίδια η εφαρμογή. Αν ο δημιουργός δεν έχει προσθέσει αυτό το χαρακτηριστικό δε μπορείς επίσημα να το κάνεις.

Θεωρητικά το κινητό έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας υποστηρίζει πιο δυνατές εφαρμογές κάτι γενικά είναι αρκετά καλύτερο σε πολλά.

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος σου προτιμώ να κοιτάξεις custom roms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...