johnmagkaiver Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα. παιδια εχω την sapphire hd 2600 pro agp ειναι 512 ΜΒ αλλα προβληματικη με τους drivers, απο την αρχη που την αγορασα εως τωρα.Τωρα πια εξαντληθηκε η υπομονη μου γιατι εχω δει ατελειωτες φορες μπλε οθονη που αναφερει κατι με ati bug. Εχω windows xp αλλα και ubuntu.Θελω μια καρτα οσο γινετε ποιο δυνατη αλλα πανω απο ολα αξιοπιστη,γιατι να την βρασω την οποια δυναμη εχει η καρτα μου με αυτα που μου κανει.Απο μια γρηγορη ματια ειδα μια GeForce 6200 που ειναι AGP και βγαινει σε εκδοσεις και 256 ΜΒ και 512 MB , τι λεει αυτη? Περιμενω φυσικα και οποια αλλη προταση εχετε να μου κανετε. Ευχαριστω!
doakes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Την εχω τη συγκεκριμενη καρτα κι εχει λιγο φασαρια να την εγκαταστησεις σωστα κανοντας ολη τη διαδικασια.Το CD με τους drivers που πηρες μαζι με την καρτα πετα το ειναι αχρηστο, δεν παιζουν αυτοι οι drivers θελει hotfix και για να δουλεψει το hotfix πρεπει να χεις κανει ενα σωρο πραγματακια πρωτα.
johnmagkaiver Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 doakes δεν νομιζω οτι μπορει να λυθει το προβλημα τις HD2600 100% με οποιοδηποτε τροπο,και για αυτο σκεφτομαι να την αλλαξω την καρτα αυτη.
Herculess Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ψάχνεις κάρτα σε agp δηλαδή? Η καλύτερη που μπορείς να βρεις σε agp είναι η HD4650 αλλά πολλά τα λεφτά για τόσο παλιά κάρτα. καλύτερα βρες καμιά μεταχειρισμένη να κάνεις την δουλειά σου κοντά στα 20 ευρώ. Εγώ σε ενα παλιό υπολογιστή είχα την 6200 256mb αλλά είναι για τα βασικά. δεν παίζει 1080p βιντεο και φυσικά παιχνίδια, αν και θυμάμαι το battlefield 1 το επαιζα.
johnmagkaiver Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 herculess δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω αλλη καρτα σειρας HD τις ATI στο pc μου, εφοσον εχουν το ιδιο προβλημα ολες σε συνδεση AGP. μιας που ειχες την 6200 στα 256MB μπορεις να μου πεις τι δυνατοτητες εχει? βγαζει αναλυση 1680x1050 ?
xlomo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε μια nvidia την πιο φτηνή που θα βρείς να κάνεις τη δουλειά σου, πλέον δεν πιστεύω να έχεις και πολλές επιλογές για AGP, τώρα αν θες και κάνα παιχνιδάκι ψάξε αν βρεις καμία 8600gt ή 9600gt.
johnmagkaiver Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 xlomo υπαρχουν στην αγορα καινουργιες nvidia καρτες για AGP ή μιλας για μεταχειρισμενη?
xlomo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καινούριες δεν έχω δει να βγαίνουν σε έκδοση για AGP, σου προτείνω μεταχειρισμένη ή αν βρεις σε κάποιο stock house, πάντως στο skroutz που έριξα μια ματιά έχει 9600gt 90 βάλε ευρό, δεν συμφέρει καθόλου.
johnmagkaiver Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλα τετοιο ποσο δεν θα το εδινα ,αλλα εισαι σιγουρος οτι η 9600gt ειναι agp? καποια αλλη οικονομικη και πανω απο ολα αξιοπιστη καρτα?
Herculess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 απότι θυμάμαι πηγαίνει 1680Χ1050 αλλά τι να το κάνεις αν δεν παίζει ταινίες. Τι πρόβλημα έχουν οι HD με το agp? βρες μεταχειρισμένη καμια 7600 που ξέρω ότι είναι agp, γιατι για την 9600 δεν είμαι σίγουρος.
HeavyDuty Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) καλημέρα σου έστειλα ένα μήνυμα πριν λίγες μέρες δεν ξέρω αν το διάβασες ή το έλαβες υπόψη από όσα γνωρίζω για τέτοιου τύπου κάρτες αλλά ακόμα και για τις πολύ πιο καινούριες υπάρχει λύση με λογισμικό από www.omegadrivers.net σου συνιστώ να ρίξεις μια ματιά εκεί και να δοκιμάσεις (όχι για overclock !!!) πιστεύω δεν έχεις να χάσεις κάτι, εγώ προσωπικά έχω βρει λύση από εκεί για μένα αλλά και για 2 φίλους Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2011 από HeavyDuty
johnmagkaiver Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Herculess μεχρι και μπλε οθονες εχω λογο καρτας. HeavyDuty δεν το ειχα δει,τωρα το ειδα. driver εβαζα μονο τις ati ή μεσα απο την sapphire.θα δοκιμασω και αυτο που μου λες,σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα