naruto14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά ζητάω τα φώτα σας. Αγόρασα σήμερα το παραπάνω κινητό και το χρησιμοποίησα λίγο μέχρι να φτάσει η μπαταρία του στο 15% όπου μου έβγαλε και τη πρώτη ειδοποίηση ότι τελειώνει η μπαταρία. Το απενεργοποίησα και το έβαλα να φορτίζει στις 3 παρά είκοσι. Έχει πάει κοντά 6 και το κινητό δεν έχει φορτίσει ακόμα. Επιπλέον εδώ και περίπου 1 ώρα έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο και δεν λέει να φορτίσει παραπάνω. Απέχει λίγο από το τέλος και το φωτάκι είναι κόκκινο. Ξέρετε μήπως τι φταίει? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Aspidas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Βγάλε και βάλε την μπαταρία και άστο στο φορτιστή για 5 λεπτά κλειστό, μετά το ανοίγεις και λογικά θα είσαι ΟΚ!
naruto14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Βγάλε και βάλε την μπαταρία και άστο στο φορτιστή για 5 λεπτά κλειστό, μετά το ανοίγεις και λογικά θα είσαι ΟΚ! Κλειστό το έχω έτσι κ αλλιώς. Εννοείς έτσι όπως το χω να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω μετά από 5 λεπτά? Και να το αφήσω να συνεχίζει να φορτίζει?
gs20309 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν σου φορτίζει υπάρχει περίπτωση να τέζαρες τέρμα την μπαταρία κάτω από το όριο της και μετά με τον κλασσικό φορτιστή του σπιτιού δεν μπορεί να ανέβει για να φορτίσει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός για να στην ξυπνήσουν..Οταν είναι καινούργιο το κινητό πρέπει να το φορτίσεις φουλ κ μετά να το χρησιμοποιήσεις. Το ζόρισες.
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν σου φορτίζει υπάρχει περίπτωση να τέζαρες τέρμα την μπαταρία κάτω από το όριο της και μετά με τον κλασσικό φορτιστή του σπιτιού δεν μπορεί να ανέβει για να φορτίσει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός για να στην ξυπνήσουν..Οταν είναι καινούργιο το κινητό πρέπει να το φορτίσεις φουλ κ μετά να το χρησιμοποιήσεις. Το ζόρισες. Ή πολύ απλά το πάει εκεί από όπου το αγόρασε! Αλλά όντως φαίνεται για θέμα μπαταρίας...
naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει παρόλο που ήταν πρώτη φόρτιση το άνοιξα από περιέργια να δω τι είχε γίνει. Η μπαταρία ήταν στο 88% και μετά από περίπου 1.5 λεπτό με πήγε μονό μιας 100%. Μία μέρα το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει η μπαταρία του. Αντιθέτως μου φαίνεται πολύ καλή. (εδώ μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος κριτής μιας και προηγούμενος είχα το χ10 μινι προ.) Στην δεύτερη φόρτιση πειράζει αν είναι ανοιχτό το κινητό και το δουλέυω? (σερφάρισμα κλπ.)
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει παρόλο που ήταν πρώτη φόρτιση το άνοιξα από περιέργια να δω τι είχε γίνει. Η μπαταρία ήταν στο 88% και μετά από περίπου 1.5 λεπτό με πήγε μονό μιας 100%. Μία μέρα το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει η μπαταρία του. Αντιθέτως μου φαίνεται πολύ καλή. (εδώ μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος κριτής μιας και προηγούμενος είχα το χ10 μινι προ.) Στην δεύτερη φόρτιση πειράζει αν είναι ανοιχτό το κινητό και το δουλέυω? (σερφάρισμα κλπ.) Να έχεις υπομονή να κάνεις 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω από 15%. Όταν το βάζεις να φορτίζει, να το βγάζεις μόνο όταν φτάνει στο 100%. Έτσι θα πετύχεις μέγιστη διάρκεια ζωής.
naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Να έχεις υπομονή να κάνεις 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω από 15%. Όταν το βάζεις να φορτίζει, να το βγάζεις μόνο όταν φτάνει στο 100%. Έτσι θα πετύχεις μέγιστη διάρκεια ζωής. Α δεν πρέπει να το αφήσω να αποφορτιστεί τελείως? Το ξέρω αυτό για τους πλήρεις κύκλους φόρτισης. Το κινητό θέλει να είναι απενεργοποιημένο σε όλες τις πλήρεις φορτίσεις? Πάντως ένα περίεργο πράγμα: η μπαταρία ανέβηκε από το 20% στο 21% και τώρα ξανάπεσε στο 20%. Συμβαίνουν αυτά ή είναι κάποιο bug?
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Α δεν πρέπει να το αφήσω να αποφορτιστεί τελείως? Το ξέρω αυτό για τους πλήρεις κύκλους φόρτισης. Η συχνή πλήρης αποφόρτιση σκοτώνει τις μπαταρίες λιθίου. Το κινητό θέλει να είναι απενεργοποιημένο σε όλες τις πλήρεις φορτίσεις? Όχι. Απλά όταν θα το βάζεις να φορτίζει, να το βγάζεις μόνο όταν φτάνει στο 100%. Πάντως ένα περίεργο πράγμα: η μπαταρία ανέβηκε από το 20% στο 21% και τώρα ξανάπεσε στο 20%. Συμβαίνουν αυτά ή είναι κάποιο bug? Κάνε αυτά που είπαμε και ασχολήσου με το τί δείχνει μετά από 5 μερούλες.
naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ. Αν το αφήσω να φορτίζει όλο το βράδυ και το βγάλω αύριο το πρωί υπάρχει κανένα πρόβλημα?
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ. Αν το αφήσω να φορτίζει όλο το βράδυ και το βγάλω αύριο το πρωί υπάρχει κανένα πρόβλημα? Κανένα.
orlox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Κανένα. Βασικα ουτε αυτο ισχύει. Η μπαταρια δεν πρεπει να μενει στο 100% και οι κατασκευαστες το ξερουν οποτε στο 100% η μπαταρια σταματαει να φορτιζει και ξεφορτιζει στο πχ 90% η στο 95% η καπου εκει αναλογα με τον κατασκευαστη της συσκευης. Το καλυτερο για την διαρκεια της μπαταριας ειναι να βρισκετε στο περιπου στο 40%. Ολα αυτα βεβαια παιζουν λιγο ρολο και το πολυ πολυ αν εισαι "απροσεχτος" να αγορασεις καμια μπαταρια παο το ebay με 3€ σε κανα χρονο
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Οι μπαταρίες δεν είναι όλες ίδιες. Μιλάμε για μπαταρίες ιόντων λιθίου. Οι φαν των RC που το έχουν λιώσει το θέμα με τις μπαταρίες, ας απαντήσουν! Μακρυά από drains και όλα τ' άλλα δεν μας ενοχλούν ούτε εμάς ούτε τις μπαταρίες ιόντων λιθίου που έχουμε στα κινητά μας.
filipp16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 που το πηρες απο βονταφον ειχε τπτ mode και θεμα απο βονταφον??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα