pcpanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Λοιπόν ο WD μου παρουσιασε τα εξης...στην αρχη κολλουσε ολο το pc εξαιτίας του,μετα σταματησε να τον διαβάζει και στην τελικη τον πηγα στο πλαισιο οπου αγοραστηκε για αντικατασταση αλλα ηταν εκτος εγγυησης,οποτε δεν τον εφτιαξα. Πηγα χθες τον παρελαβα (χαλασμενο) μιας και ηταν στον δρομο μου το Πλαισιο,και οταν ερχομαι σπιτι απο περιεργια λεω "ας δοκιμάσω μια ακομα φορα με ενα διαφορετικο SATA καλωδιο,μηπως ρε παιδι μου μια στις χιλιες φταιει αυτο" Ε και ναί λοιπόν,αυτό έφτεγε! Τον διαβαζει κανονικα ολα κομπλε. Μερικα GB αρχεια που εκανα αντιγραφη στον αλλο μου δισκο,τα αντεγραψε χωρις να κολλήσει η κατι τετοιο. Το προβλημα ειναι ομως,τα διαγνωστικά test. Με το Data lifeguard Diagnostic της Western Digital μου έβγαλε και στο quick και στο extended test Fail. Eπισης τον εκανα και write zeros το οποιο πετυχε. Στo quick test στο 8 δευτερόλεπτο μου βγαζει συνεχεια το εξης μυνημα: Μετα το write zeros,δοκιμασα παλι να κανω το quick test και παλι τίποτα. Στο 8 δευτερολεπτο παλι τα ιδια. Ορίστε τα αποτελέσματα με HD Tune pro 5.0 Να τον εμπιστευτω ή είναι στα τελευταια του? Παντος το HD tune pro μου βγαζει στο health warning και στους αλλους 2 μου δισκους οι οποιοι ειναι seagate στον εναν μου βγαζει 7 errors sto C7 και στον αλλον 7332 errors αλλα στο test με το Seatools τους βγαζει PASS,οπως και με το εργαλειο της WD που τους εκανα quick test το περασε κανονικα.
tilbellos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τα πολλά errors είναι αποσυνδέσεις από το κακό καλώδιο όπως σου λέει και το hd tune οι οποίες προφανώς δημιουργήσανε και ένα bad sector το οποίο δεν είναι τίποτα, πιστέυω θα είσαι οκ με το καλωδιο που αλλαξες αλλά καλού κακού να ρίχνεις καμια ματιά στο hd tune αν ανεβούνε τα errors τότε θα έχεις θέμα
pcpanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Hmm οκ τοτε,λες να αντικαταστησω ολα τα καλωδια? Τις προαλες τα τσεκαρα ολα ειχα 4 συνολικα και το 1 δεν δουλεβε καν και το πεταξα! Ενα καλωδιο απο την στηγμη που αναγνωριζει κανονικα τον δισκο και τον βγαζει στα windows ειναι οκ η παλι μπορει να εχει απολειες και να θελει αλλαγη? Α επισης τον τσεκαρα τον WD με το SeaTools στο γρηγορο test και μου τον εβγαλε PASS
djnoizeteck Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πιστεύω πως θα είναι οκ τώρα,δεν ειναι κάτι συμαντικό αυτο το bad sector... Εμενα ο WD5000AAKS (ίδιος με τον δικό σου) δέν εχει παντος ουτε ενα bad sector...αλλα ισως επειδη δεν τον χρησιμοποιούσα πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα