Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα εχω απο cosmote επιδοτηση 150 ευρο τι μου προτεινεται δεν εχω ιδεα απο κινητα η πωλητρια 8ελει να μου πουληση το samsung galaxy Y ξερω πως σε αυτα τα χρηματα δεν περνω και τπτ της προκοπης αλλα γιατι να μην παρω οτι καλυτερο μπορω ;-)

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να δώσεις και εσύ κάποια χρήματα πιο πάνω από τα 150 της επιδότησης, υπάρχει?

android.png

Δημοσ.

ναι αδερφε βεβαιως αλλα μην φανταστεις πολλα αντε να παω 200

βεβαια με τα ιδια παιρνω απο εδω μεσα 3gs μεταχειρησμενο τι προτεινεις?

Δημοσ.

Πήγαινε σε άλλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας ή πάρε τηλέφωνο (θα βρεις τηλέφωνα στα site τους) και κάνε αίτηση φορητότητας (δηλ. να μεταφέρεις τον αριθμό του κινητού σου σε άλλη εταιρία).

Η εταιρία που έχεις θα σε καλέσει ύστερα από λίγες μέρες και θα σε ρωτήσει το λόγο που θες να φύγεις...

θα πεις ότι η άλλη εταιρία που πας σου κάνει καλή επιδότηση σε ποσό. Και αναγκαστικά η εταιρία σου θα σου μεγαλώσει την επιδότηση.

Ξέρω πολύ κόσμο που το έκανε.. και από 100-150 ευρώ επιδότηση που είχε... πήρε 300 - 400 - 500 ευρώ επιδότηση!!!!!

Δημοσ.

ναι το εκανε και η μητερα μου αυτο που λες αλλα η επιδοτηση ειναι της 8ειας μου και δεν νομιζω να κατσει να ασχολη8ει με κατι τετοιο...πιστεψε με.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάτε σε κατάστημα, οι εταιρίες στα site τους γράφουν σταθερά τηλέφωνα που μπορεί ο καθένας να καλέσει και να κάνει αίτηση φορητότητας.

Θα τους δώσεις τα στοιχεία τηλεφωνικός και θα προωθήσουν το αίτημα!

Δημοσ.

μα για να κανω αιτηση φορητοτητας πχ απο cosmote σε wind δε 8α πρεπει να ερ8ω σε συνεννοηση με την wind?

εκτος και αν εννοεις να παρουμε τηλ την wind δλδ την εταιρια στην οποια 8α παμε...

αλλα και παλι δε πιστευω να κατσει να ασχολη8ει..

Δημοσ.

Στην εταιρία που υποτίθεται ότι θες να πας... θα τη πάρεις τηλέφωνο!!!!

Και θα κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά, απλά δίνοντας τα στοιχεία.

Δημοσ.

Φίλε μου μείνε εκεί που είσαι οι πολιτικές από φέτος στις εταιρίες κινητής λένε χαμηλές επιδοτήσεις.. Τουλάχιστον στην Cosmote δεν έχεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζω εγώ κάθε τρεις και λίγο με την Vodafone.

Αν κάποιος λοιπόν σου δώσει 20 ευρώ παραπάνω να ξέρεις ότι σίγουρα θα βρει τρόπο να στα πάρει πίσω..

Δημοσ.

Δεν είναι 20ευρω παραπάνω... αλλά 100, 200 και 300!!!

Μην ανυσηχείς λεφτά έχουν, πολιτικές δεν έχουν αλλάξει ακόμα!

Δημοσ.

Δεν είναι 20ευρω παραπάνω... αλλά 100, 200 και 300!!!

Μην ανυσηχείς λεφτά έχουν, πολιτικές δεν έχουν αλλάξει ακόμα!

Εγώ που ρώτησα κ το έψαξα το καλοκαίρι αυτό δεν υπήρχε μακάρι ν'αλλαξε και ο φίλος μας να ωφεληθεί το μέγιστο..

Δημοσ.

Υπάρχει φίλε! Απλά το θέμα είναι να πέσεις στον κατάλληλο εκπρόσωπο της εταιρίας.

Αλλιώς δοκιμάζεις ξανά φορητότητα σε άλλη..

Δημοσ.

Αν πάντως κάνεις κάτι για να ανέβει η επιδότηση σου, στα 300 ευρώ περίπου, βρίσκεις το lg optimus 2x. Πιστεύω θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...