petrostr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Χαιρετώ! Είμαι κάτοχος του HTC Desire και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το εν λόγω κινητό καθώς επίσης το ίδιο και με το android. Το μόνο μειονέκτημα του είναι η μπαταρία που θέλει αρκετά συχνά φόρτιση. Έχει βγει η επιδότηση για αγορά νέας συσκευής και θα ήθελα τη γνώμη σας... είμαι μεταξύ τριών... 1. Samsung Galaxy SII 2. HTC Sensation 3. Iphone 4S Προσωπικά περισσότερο μου αρέσει το Galaxy SII λόγω των χαρακτηριστικών του και της μεγάλης οθόνης, το μόνο που θα ήθελα που δεν διαθέτει είναι το περιβάλλον του HTC. Καμιά γνώμη;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
privateer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αφου σου αρεσει το interface του sense παρε το sensation
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ωστοσο μπορεις και στο SGS2 (και σε οποιοδηποτε android βασικα), να προσθεσεις το colorize widgets και/ή τον Go Launcher και να κανεις το ui σαν το sense. I'm just saying.
petrostr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο απ τα τρία κινητά θεωρείται καλύτερο;;; Βασικά αυτό που μου αρέσει στο HTC είναι το widget του καιρού.
basilis5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 beautiful widget ιδιο σχεδον με sence αλλα παραμετροποιησιμο
tsourakis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ προτείνω Galaxy S II, είναι ότι καλύτερο στην τιμή του τώρα..! btw, μπορείς να δεις και το HTC Sensation XE...πάνω κάτω στην ίδια τιμή με πολύ καλά specs..!
oldnew Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό το ρολοι δε σου κανει δηλαδή; Sgs2, fancy widgets, launcher pro plus pixel density 162. Στη 2η φωτο τα συνεφα κινούνται, είναι βίντεο.
privateer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 καμια σχεση με αυτο του sense πολυ πιο ασχημο
oldnew Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 καμια σχεση με αυτο του sense πολυ πιο ασχημο Καλα, δεν ειμαι και καλητεχνης Καποιος αλλος πιθανοτατα μπορει να φτιαξει κατι πολυ καλυτερο. Σαν παράδειγμα το έβαλα. Αλλάζεις ρολόγια θέματα κλπ. Δε λεω, το sense ωραίο είναι.
Nemesis_rds Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου αρεσει το Desire που εχεις, παρε HTC ξανα. Ασε τα S2 κατα μερος. Μετα την ποιοτητα των HTC θα πας στην πλαστικουρα των Samsung και θα ξενερωσεις τη ζωη σου. Δε λεω, μπορει το S2 να εχει 1-2 χαρακτηριστικα καλυτερα απο τα αντιστοιχα HTC αλλα επουδενι δε θα απογοητευτεις με το Sensation XE. Θα εχεις και το νεο sence 3.5 (που αν δεν απατωμαι δεν εχει παρει το desire). Τωρα το iPhone δεν ειναι κινητο, ειναι αποψη. Ή το χεις ή δεν το χεις. Κι απο τη στιγμη που το σκεφτεσαι να το παρεις ή να μην το παρεις, δεν το χεις, οποτε αστο.
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή η πλαστικούρα το S2 έχει υποστηριχθεί από ένα σωρό devs και είναι και μπόμπα! Τα ίδια λέγαμε και για το Galaxy S και ξεσκίστηκε στις πωλήσεις με το που βγήκε! Τελικά είναι καλές οι πλαστικούρες! Ας αφήσουμε τους ακραίους χαρακτηρισμούς παίδες.
oldnew Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ας παρει καθένας ότι γουσταρει.. Υπάρχουν για όλα τα γουστα. Άλλος κοιτάει την εμφάνιση (μεταλικο ή πλαστικό σασι), και αλλος το χαρακτήρα/περιεχόμενο (δυνατότητές, επιδόσεις, αυτονομια,υποστήριξή απο devs). Το ιδιο συμβαίνει και για γκόμενες και για κινητά!
petrostr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για τα 3 κινητά που ανέφερα στην αρχή.. ρώτησα απόψεις όσον αφορά δυνατότητές, επιδόσεις, αυτονομια,υποστήριξή κτλ.. Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάποιο άλλο κινητό άλλης εταιρίας πχ. LG φυσικά μπορεί να προτείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα