elina_kal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα φορουμ, ψαχνω ενα λαπτοπ γενικης χρησης με budget εως 500 ευρω Ποιες ειναι οι καλυτερες value for money επιλογες τη δεδομενη περιοδο? Απο μια γρηγορη ματια.. αυτο που τραβηξε ειναι ο HP PROBOOK 4530S που εχει το e-shop..
elina_kal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 κατεληξα σε αυτα τα 2... 1) Dell Q15R Switch i3-2330M και 2) HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK προοριζεται για απλη χρηση. ταινιες, σερφαρισμα, και ελαχιστες εφαρμογες γραφειου. αυτο που μ' ενδιαφερει ειναι να ανταποκρινεται καλα στο multitasking και να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ποιο προτείνετε??
kostaks3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 εγω ενα πολυ καλο που βρηκα με 500 ευρω που ανταποκρινεται πολυ καλα και σε παιχνιδια και εχει γενικα πολυ καλα χαρακτηριστικα ειναι : Link ή και απτο public :Link Χαρακτηριστικα: Επεξεργαστης: 2.0 GHz Μνήμη RAM: 4 GB -8GB σκληρος: 750 GB ETHERNET-WIFI-BLUETOOTH 4 θυρες για USB HDMI (δυνατοτητα συνδεσης με τηλεοραση) 5 ωρες αυτονομια 499 € 1 χρονο εγγυηση Χρησιμευει και για το Multitasking που το θες. Εγω προσωπικα που σκοπευω τα Χριστουγεννα να παρω laptop σκοπευω να παρω αυτο!!!
Giorgos09 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω που ειχα το probook και το dell το probook εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και οθονη αλλα ειναι πιο βαρυ.
elina_kal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Οσον αφορά το lenovo στo μονo σημειo που βλεπω να υπερτερεί είναι στην κάρτα γραφικών... Τομέας που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς δεν πρόκειται να παίζω παιχνίδια.. Με ενδιαφέρουν τα 7200rpm του δισκου του HP, η ποιότητα κατασκευής του, η θύρα usb3, και ο i3 επεξεργαστής του 2ης γενιάς... Μαλλον σε αυτον θα παω
kostaks3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) κανε παντως και μια περαιτερω ερευνα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2011 από kostaks3
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 και εγω για την δουλεια που το θες το HP προτεινω. εχω διαβασει καλα λογια για το συγκεκριμενο μοντελο
ipal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δες αν υπαρχει ακομα και το ΗP G6 απο τα mediamarkt. γιατι το ΗΡ το ειχα κλεισει και εγω, και δεν εβγαλα ακρη αν ειναι αμερικανικο & τι εγγυηση θα εχεις στην περιπτωση που φουνταρει το e-shop.
elina_kal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δες αν υπαρχει ακομα και το ΗP G6 απο τα mediamarkt. γιατι το ΗΡ το ειχα κλεισει και εγω, και δεν εβγαλα ακρη αν ειναι αμερικανικο & τι εγγυηση θα εχεις στην περιπτωση που φουνταρει το e-shop. το σκεφτομουν και εγω αυτο με την εγγυηση.. το οτι ειναι απο εξωτερικο ειναι το μονο σιγουρο.. αλλα τι στο καλο, σφραγισμενο θα ειναι.. αυτα συνηθως αν ειναι να βγαλουν κατι το βγαζουν εντος του 1ου εξαμηνου.. ελπιζω να μην εχει φουνταρει το eshop εως τοτε! :-P (βρισκομαι Λαμια και δεν υπαρχει media markt εδω..)
kostaks3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 για πες μας λοιπον.Το παρελαβες;Αν ναι εντυπωσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα