Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ, ψαχνω ενα λαπτοπ γενικης χρησης με budget εως 500 ευρω

Ποιες ειναι οι καλυτερες value for money επιλογες τη δεδομενη περιοδο? :)

Απο μια γρηγορη ματια.. αυτο που τραβηξε ειναι ο HP PROBOOK 4530S που εχει το e-shop..

Δημοσ.

κατεληξα σε αυτα τα 2...

1) Dell Q15R Switch i3-2330M

και

2) HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK

προοριζεται για απλη χρηση. ταινιες, σερφαρισμα, και ελαχιστες εφαρμογες γραφειου. αυτο που μ' ενδιαφερει ειναι να ανταποκρινεται καλα στο multitasking και να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης

ποιο προτείνετε??

Δημοσ.

εγω ενα πολυ καλο που βρηκα με 500 ευρω που ανταποκρινεται πολυ καλα και σε παιχνιδια και εχει γενικα πολυ καλα χαρακτηριστικα ειναι :

Link

ή και απτο public :Link

Χαρακτηριστικα:

Επεξεργαστης: 2.0 GHz

Μνήμη RAM: 4 GB -8GB

σκληρος: 750 GB

ETHERNET-WIFI-BLUETOOTH

4 θυρες για USB

HDMI (δυνατοτητα συνδεσης με τηλεοραση)

5 ωρες αυτονομια

499 €

1 χρονο εγγυηση

Χρησιμευει και για το Multitasking που το θες.

Εγω προσωπικα που σκοπευω τα Χριστουγεννα να παρω laptop σκοπευω να παρω αυτο!!!

Δημοσ.

Οσον αφορά το lenovo στo μονo σημειo που βλεπω να υπερτερεί είναι στην κάρτα γραφικών... Τομέας που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς δεν πρόκειται να παίζω παιχνίδια.. Με ενδιαφέρουν τα 7200rpm του δισκου του HP, η ποιότητα κατασκευής του, η θύρα usb3, και ο i3 επεξεργαστής του 2ης γενιάς... Μαλλον σε αυτον θα παω happy.gif

Δημοσ.

Δες αν υπαρχει ακομα και το ΗP G6 απο τα mediamarkt. γιατι το ΗΡ το ειχα κλεισει και εγω, και δεν

εβγαλα ακρη αν ειναι αμερικανικο & τι εγγυηση θα εχεις στην περιπτωση που φουνταρει το e-shop.

Δημοσ.

Δες αν υπαρχει ακομα και το ΗP G6 απο τα mediamarkt. γιατι το ΗΡ το ειχα κλεισει και εγω, και δεν

εβγαλα ακρη αν ειναι αμερικανικο & τι εγγυηση θα εχεις στην περιπτωση που φουνταρει το e-shop.

το σκεφτομουν και εγω αυτο με την εγγυηση..

το οτι ειναι απο εξωτερικο ειναι το μονο σιγουρο..

αλλα τι στο καλο, σφραγισμενο θα ειναι.. αυτα συνηθως αν ειναι να βγαλουν κατι το βγαζουν

εντος του 1ου εξαμηνου.. ελπιζω να μην εχει φουνταρει το eshop εως τοτε! :-P

(βρισκομαι Λαμια και δεν υπαρχει media markt εδω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...