ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους Ψάχνομαι εδώ και μέρες να αγοράσω ένα template από κάποιο site. Μου αρέσουν κάποια που έχει στο site του gavick (όπως το NewsII) .Είμαι στο αρχικό στάδιο δημιουργίας ενός ενημερωτικού site και δεν θέλω πάλι να μπλέκω με free templates μιας και όποτε διάλεγα free templates μου άρεσε το ένα , μετά έβρισκα ένα καλύτερο κλπ κλπ με αποτέλεσμα στο τέλος δεν έκανα τίποτα. Σκέφτομαι να αγοράσω την συνδρομή με 40 ευρώ που είναι για 4 μήνες. Μετά από το πέρας των μηνών απ' οτι κατάλαβα θα σταματήσω να έχω πρόσβαση σε downloads , extensions Κλπ Το site όμως που έχω φτιάξει θα σταματήσει να υπάρχει? Δηλαδή θα μου καταργήσει η gavick το template η απλά δεν θα έχω πλέον υποστήριξη? Ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά απλά δεν θα έχεις υποστήριξη και πρόσβαση στα επι πληρωμή αρχεία τους. Κατα τα άλλα η ιστοσελίδα σου θα λειτουργεί κανονικά.
Kostas-zio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα Ποιο συγκεκριμένα στο gavick.com με την personal lisence μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα template σε δύο domain. Απλά μόλις λήξει η περίοδος που πλήρωσες δεν θα έχεις πρόσβαση στην υποστήριξη και στα updates και υποθέτω δεν θα μπορείς πλέον να αλλάξεις τα domain που δήλωσες.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Κατάλαβα. Λογικό είναι αυτό που λέτε. Απλά φοβήθηκα και εγώ μην καταργήσουν τίποτα στο site. Εφόσον έχω 4 μήνες καιρό θα δοκιμάσω αυτό που έχω βάλει στο μάτι και βλέπουμε Ευχαριστώ πολύ παιδιά
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Τελικά έκανα 4μηνη συνδρομή με 40 ευρώ. Αυτην την στιγμή κατεβάζω το worldnews II .Στήνω και το Joomla στον server παράλληλα.Ελπίζω να τα καταφέρω με τα πολλά components που έχει.Δύσκολη δουλειά αλλά την προτιμώ από το να στήσω ένα free template.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα