jk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σκέφτομαι να υπερχρονίσω τoν Q6600 που έχω αλλά μου κάνει εντύπωση που το multiplier στο CPU-Z μου το βγάζει 6χ267 ενώ θα έπρεπε να είναι 9χ267, οι θερμοκρασίες που πιάνουν και οι 4 πυρήνες στο arkham city φτάνουν γύρω στα 74 ο καθένας,δεν έχω βάλει ακόμα καινούργιο fan σκέφτομαι για το Corsair A70, Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως έχεις το c1e ενεργοποιημένο και κοιτάς το cpuz σε idle κατάσταση; Τρέξε και κανά βαρύ πρόγραμμα και δες μηπως το γυρνάει σε 9x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ποια ψυκτρα εχεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Όντως έχεις δίκιο μόλις τρέχω το arkham city και κοιτάζω στο background το CPU-Z δείχνει 9 στο multiplier και 2,400 ΜΗΖ, Fan έχω το stock δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 74 βαθμοι ειναι υπερβολικα πολλοι ειδικα για χειμωνα. βρες μια ψυκτρα asap. δεν ειναι αναγκη να δωσεις τοσα λεφτα,με 30 το πολυ 40 παιρνεις πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά πήρα την Corsair A70 μόλις βρω χρόνο θα την κουμπώσω, είναι πολλά 74 ε;γιατι το κάνει αυτο όμως; Όταν τρέχω το arkham city το κάνει αυτό,έχω ένα τροφοδοτικό Corsair 600 watt αν θυμάμαι καλα (αύριο θα το ανοίξω να σας πω σίγουρα),2 μνήμες mushskin 2x2GB timing δεν θυμάμαι αύριο θα θα σας πω σίγουρα 2χ1Gb corsair και και κάρτα γραφικών 8800gt , θα μπορέσω να τον πάω μέχρι 3,00 GHZ τουλάχιστον; 45 ευρω είχε το CORSAIR A70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 πάρε και τίποτα corsair πλάκα κάνω καλά κάνεις λογικά και παραπάνω πάει. ίσως δεν είχες βάλει καλά πάστα η δεν αερίζεται σωστά το κουτί γιαυτό ανεβάζει θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Όριστε όλες οι πληροφορίες και το corsair απάνω,οποιαδήποτε πληροφορία/ βοήθεια δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/811/coretemp.png/ To max που έφτασε με το batman να τρέχει για 20 λεπτά είναι 44 C ο ένας πυρήνας πάνω έχω και τα αποτελέσματα του core temp αν κάνω ότι δείχνει εδώ για να τον πάω 3.0 GHZ θα είμαι οκ; http://www.youtube.com/watch?v=-kf_hSIpa0A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ανέβαζε λέμε..... βάλε μουλτι 8 και fsb 400 ... να πάς στα 3.2 !!! μνήμες στα 800 φυσικά... και τα άλλα μια χαρά φαινεται να τα κάνει... vcore δώσε 1.325 και βλέπουμε... (ίσως χρειαστεί να δώσεις ρεύμα στο (G)MCH +0.100) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πως θα καταλάβω αν θέλει να δώσω στο GMCH που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 αν τρώει μπλέ οθόνες τότε δοκιμάζεις... δεν υπάρχει άλλος τρόπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ok ευχαριστώ δινω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 http://www.overclock.net/t/353423/q6600-p5k-premium-overclocking-settings-check Έβαλα τις ρυθμισεις του παιδιού απο εδω,εκτός απο τα 4 τελευταία που τα άφησα auto για 3.00 GHZ τρέχω prime και το αφήνω μέχρι αύριο, καλα το βλέπω προς το παρών σφαίρα ,ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Έτρεξα το Prime95 στο Blend για 8 ώρες και δεν μου έβγαλε σφάλμα! Max temp 55 c Οι ρυθμίσεις μου ήταν η προηγούμενες που είπα,αλλά άλλαξα σε 400FSB Χ 8 multi και 1.325Vcore όπως μου είπες, είναι δηλαδή τώρα όλα κομπλέ; ή κάνω κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα