3leven Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αν μιλας για τον επεξεργαστη, ναι, παραγγειλε αφοβα. το visionstudio ειναι απο τα καλα καταστηματα. τωρα, αν θες να το ανοιξεις μπροστα του, ανοιξε το. αλλα σε CPU, τι να λειπει? ενα chipακι ειναι και η ψυκτρα του μεσα στο κουτι! μην λειψουν τα χαρτια! παντως αν ειναι να σου φυγει η ιδεα, ανοιξε το επιτοπου!! κι εγω εχω παραγγειλει κατι μνημες, απο την περασμενη εβδομαδα και επειδη η μια απο τις 2 που παραγγειλα, δεν ηταν διαθεσιμη, με πηραν τηλ και με ενημερωσαν οτι θα ερθει τελος αυτης της εβδομαδας. και πραγματι, σημερα μου εστειλαν E-mail οτι απεσταλη ,αρα τη δευτερα παραλαμβανω!! αψογοι!! Ωραια.. Και θα ερθει σπιτι μου? Εννοουσα να το ανοιξω επειδη θα ειναι 4 πραγματα μεσα.. CPU,MoBo,RAM,PSU.. Μη γινει καμια λαλακια και λειπει (εστω και απο λαθος) τιποτα γιατι αντε μετα να παρεις τηλεφωνο και να εξηγηθεις..
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δυσκολο να λειπει κατι σε σφραγισμενο απο το εργοστασιο κουτι!!! παντως μπορεις να το ζητησεις!!!
3leven Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δυσκολο να λειπει κατι σε σφραγισμενο απο το εργοστασιο κουτι!!! παντως μπορεις να το ζητησεις!!! Good. Ευχαριστω.
3leven Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δυσκολο να λειπει κατι σε σφραγισμενο απο το εργοστασιο κουτι!!! παντως μπορεις να το ζητησεις!!! Kαλησπερα και παλι.. Σημερα ειπα να ριξω μια ματια μεσα στο κουτι (το συνηθιζω) ανακαλυψα οτι η Mobo ειναι ATX και οχι mATX.. Οσες φορες και να εψαξα δεν την βρηκα ποτε σε ATX τη MoBo μου στο google και γιαυτο το εδεσα κομπο οτι ειναι mATX.. Τι κανω τωρα? Μπορω να παραμεινω σε αυτη τη mATX που μου προτεινες η αναγκαστικα παω σε ATX πλακετα? Sorry που σε παιδευω...
pano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε 3leven αυτό που διαβάζεις δεν έχει σχέση με το μέγεθος της μητρικής,αλλά με την θέση της υποδοχής της τροφοδοσίας του επεξεργαστή στην μητρική.
3leven Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε 3leven αυτό που βλέπεις δεν έχει σχέση με το μέγεθος της μητρικής,αλλά με την θέση της υποδοχής της τροφοδοσίας του επεξεργαστή στην μητρική. Really? Μαλιστα.. Και πως βλεπω στα σιγουρα το μεγεθος της Mobo γιατι ψυλλοι στα αυτια μου μπηκανε?
Arctic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Όπως τα λέει ο Πάνος. Το καλύτερο είναι να μετρήσεις μήκος-πλάτος. Ή αλλιώς μπακαλίστικα μέτρα πόσες «αράδες» από PCI όλων των ειδών(PCI-PCIeX1-PCIEx16 κτλ) έχει
3leven Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά είναι η μητρική σου; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-g31m-s2l/advantage/ Αυτη εδω.. Απλα σκεφτομαι μην βγαινει και σε ATX.. Όπως τα λέει ο Πάνος. Το καλύτερο είναι να μετρήσεις μήκος-πλάτος. Ή αλλιώς μπακαλίστικα μέτρα πόσες «αράδες» από PCI όλων των ειδών(PCI-PCIeX1-PCIEx16 κτλ) έχει Will do.. Επιστρεφω σε 5' με αποτελεσματα.. Edit: Η μητρικη ειναι αυτη της εικονας.. Μπακαλιστικα μου βγηκε 19x25.. Και απο οτι βλεπω το κουτι λιγο παρακατω απο τη μητρικη εχει 2 υποδοχες για βιδες (99% για μεγαλυτερη μητρικη) Οποτε mATX right??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα