Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω και εγω μια 3d tv (lg 42lw5400) και εχω κατεβασει καποιες ταινιες και τις βλεπω μεσω flash usb και ενω εικονα και υποτιτλους εχω κανονικα δεν εχω ηχο και μου βγαζει το μηνυμα "ηχος δεν υποστηριζεται". εχει κανεις καμμια ιδεα?

να προσθεσω οτι το δειγμα της ταινιας το παιζει κανονικα με ηχο ενω ολη την ταινια οχι.

προς το παρον δεν μπορω να κανω συνδεση με το pc.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα

εχω και εγω μια 3d tv (lg 42lw5400) και εχω κατεβασει καποιες ταινιες και τις βλεπω μεσω flash usb και ενω εικονα και υποτιτλους εχω κανονικα δεν εχω ηχο και μου βγαζει το μηνυμα "ηχος δεν υποστηριζεται". εχει κανεις καμμια ιδεα?

να προσθεσω οτι το δειγμα της ταινιας το παιζει κανονικα με ηχο ενω ολη την ταινια οχι.

Η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει DTS ήχο που έχει η ταινία που προσπαθείς να δεις.

Για αυτό υπάρχουν 2 λύσεις:

1) Να ψάχνεις για ταινίες με ήχο AAC ή AC3.

2) Να μετατρέπεις τις ταινίες από DTS ήχο σε AAC ή AC3 μέσω Freemake Video Converter. Είναι όμως χρονοβόρα διαδικασία.

Για αυτό σου προτείνω την πρώτη λύση! :)

Δημοσ.

καλησπερα

Η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει DTS ήχο που έχει η ταινία που προσπαθείς να δεις.

2) Να μετατρέπεις τις ταινίες από DTS ήχο σε AAC ή AC3 μέσω Freemake Video Converter. Είναι όμως χρονοβόρα διαδικασία.

Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτή την τηλεόραση, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να συνδεθεί με optical η τηλεόραση με home cinema αν υπάρχει (εγώ έχω), έτσι ώστε να βγαίνει από εκεί ο DTS ήχος στα mkv αρχεία.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτή την τηλεόραση, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να συνδεθεί με optical η τηλεόραση με home cinema αν υπάρχει (εγώ έχω), έτσι ώστε να βγαίνει από εκεί ο DTS ήχος στα mkv αρχεία.

το θεμα ειναι πως δεν θα το υποστηριζει το media plater ths tv sou.

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως δεν θα το υποστηριζει το media plater ths tv sou.

Το home cinema κάνει dts decoding. Εννοείς ότι η τηλεόραση δεν θα μπορεί να στείλει τον ήχο ούτε σαν pass-through μέσω της οπτικής?

Δημοσ.

Το home cinema κάνει dts decoding. Εννοείς ότι η τηλεόραση δεν θα μπορεί να στείλει τον ήχο ούτε σαν pass-through μέσω της οπτικής?

Ναι αυτό νομίζω.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. λογικα αμα συνδεσω απευθειας την tv με το pc μεσω hdmi δεν θα εχω τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. λογικα αμα συνδεσω απευθειας την tv με το pc μεσω hdmi δεν θα εχω τετοιο προβλημα.

Όχι, δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συνδεσα την τηλεοραση με το pc μεσω hdmi και ηχο εχω κανονικα . ομως η αναλυση στην τηλεοραση βγαινει 1920χ1080 και χανονται τα εικονιδια , αν χαμηλωσω την αναλυση βλεπω κανονικα τα εικονιδια αλλα δεν ενεργοποιει το 3D. καμμια λυση? υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο που δεν ειναι 1,4 v? η καρτα γραφικων? (n vidia geforce GT220) Επεξ/σία από pkout
Δημοσ.

συνδεσα την τηλεοραση με το pc μεσω hdmi και ηχο εχω κανονικα . ομως η αναλυση στην τηλεοραση βγαινει 1920χ1080 και χανονται τα εικονιδια , αν χαμηλωσω την αναλυση βλεπω κανονικα τα εικονιδια αλλα δεν ενεργοποιει το 3D. καμμια λυση? υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο που δεν ειναι 1,4 v? η καρτα γραφικων? (n vidia geforce GT220)

Οχι το καλωδίο δεν φταίει νομιζΩ. Τι εννοείς δεν φαίνονται τΑ εικονίδια? Το 3d πρέπει να μπορείς να το ενεργοποιήσεις από οπουδήποτε ανεξαρτήτως ανάλυση.

Δημοσ.

Οχι το καλωδίο δεν φταίει νομιζΩ. Τι εννοείς δεν φαίνονται τΑ εικονίδια? Το 3d πρέπει να μπορείς να το ενεργοποιήσεις από οπουδήποτε ανεξαρτήτως ανάλυση.

εννοω οτι μου τρωει την επιφανεια εργασιας αριστερα και δεξια στην οθονη δεν την δειχνει ολη. οταν την χαμηλωσα την αναλυση η επιλογη του 3D ηταν ανενεργη.

Δημοσ.

φίλε μου για να δεις 3d πρέπει να έχεις καλώδιο 1.4 γιατι το 1.3 δεν μπορεί να στείλει μεγαλη πληροφορία. ξέρεις οτι η 3d εικόνα ειναι σε χωρητικότητα σαν 2 εικόνες

Δημοσ.

εννοω οτι μου τρωει την επιφανεια εργασιας αριστερα και δεξια στην οθονη δεν την δειχνει ολη. οταν την χαμηλωσα την αναλυση η επιλογη του 3D ηταν ανενεργη.

Όταν λες η λειτουργία του 3d ήταν ανενεργή εννοείς οτι δεν μπορείς να βάλεις 3d από το τηλεκοντρόλ?

Δημοσ.

δοκιμασες μπας κ μπορεις να "φτιαξεις" το προβλημα σου απο το aspec ratio μεσα από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης; επίσης αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι, κοιτα κ τις ρυθμισεις του προγράμματος της vga σου.

φίλε μου για να δεις 3d πρέπει να έχεις καλώδιο 1.4 γιατι το 1.3 δεν μπορεί να στείλει μεγαλη πληροφορία. ξέρεις οτι η 3d εικόνα ειναι σε χωρητικότητα σαν 2 εικόνες

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. το αν θα δεις 3d ειναι καθαρά θέμα bandwidth που στο 99% των περιπτώσεων μια χαρά μπορείς να δεις κ με hdmi 1.3 καλώδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...