panakk87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να καναμε μλκια που πηραμε passive , Και το ψαξιμο συνεχιζεται και οι αποριες πληθαινουν... Για να δω και να παιξω 3d σε μια passive 3d tv τι χρεαιζεται ? σε απλα βηματα μπορει να τα παραθεσει καποιος Ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιησω καποιο απο τα παρακατω ? 3d tv play Tridef 3d Iz3d drivers Αποτι εχω καταλαβει ειναι drivers τα παραπανω τα οποια τα πληρωνεις ξεχωριστα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το 3d play χρειαζεται σίγουρα (έτσι έχω ακούσει αλλα δεν το έχω δοκιμάσει). Δεν έκανες καθόλου χαζομάρα που πηρες passive. Και με τις active το ίδιο πράμα θα χρειαζοσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ώστε HDMI θέλει για να δουλέψει το BSB ε? χμμμμ ωραία πληροφορία ναι Γυαλιά θέλεις τώρα φίλε! το θόλομα είναι λογικό!με τα γυαλιά το ένα μάτι θα βλέπει μια εικόνα και το άλλο μάτι θα βλέπει άλλη εικόνα, οπότε θα βλέπεις καθαρά και 3D (εγώ με VGA το σύνδεσα και δεν δούλευε το 3D) και εγω laptop notebook εχω, και δεν μπορω να δω 3d με το VGA!! ρε παιδια τι να κανωωωω?? 8ελω να δω 3D!!!! :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 και εγω laptop notebook εχω, και δεν μπορω να δω 3d με το VGA!! ρε παιδια τι να κανωωωω?? 8ελω να δω 3D!!!! :mad: Το συνδέεις με VGA σε 3D TV? Έχουν οι τηλεοράσεις VGA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 για να δεις 3d πρέπει να έχεις έξοδο απο πισι hdmi και η σύνδεση με την τιβι να ειναι με καλώδιο hdmi 1.4 version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 για να δεις 3d πρέπει να έχεις έξοδο απο πισι hdmi και η σύνδεση με την τιβι να ειναι με καλώδιο hdmi 1.4 version Εγώ με dvi to hdmi βλέπω κανονικά 3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_shark Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 καλησπερα παιδες και καλως σας βρηκα στο κοσμο του 3d Απορια : πως μπορω να δω 3d ταινια απο Monitor 3d? Εχω ενα LG d2342p led 3d συνδεδεμενο με saphire 6950 dual fan 2gb μεσω hdmi. Επειδη απο οτι ειδα η περισσοτερη λενε οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 1.3 το hdmi ,μηπως αναγκαστικα στο pc παιζει μονο με 1.4 hdmi? οταν ειμαι συνδεδεμενος με dvi παιζει μια χαρα βιντεακι (*κατι ντεμο που ειχε η οθονη οπως επισης και εικονες). Δοκιμασα να δω ταινια side by side 3d αλλα δεν ηταν καθαρη η εικονα (παρα πολλες γραμμες μεσα στην εικονα). Επισης οταν συνδεω το monitor με το hdmi μικραινει η αναλυση (πεφτει απο τα 1920χ1080). ολα αυτα γινονται λογω του hdmi 1.3? ευχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Στο side by side ετσι κ αλλιώς πέφτει η ανάλυση. Δεν νομιζω να χρειάζεσαι hdmi 1.4. Όπως έχω πει έγω έχω συνδέσει το pc μου με την τηλεόραση μου με dvi to hdmi και έβλεπα κανονικά 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά μην αγχώνεστε με τι version hdmi έχετε. μπορείτε να δείτε 3D ακόμα και με hdmi 1.2 αλλά θα αρκεστείτε σε χαμηλότερες αναλύσεις. Για matroska το hdmi 1.3 είναι υπεραρκετό για 1080p αναλύσεις. ακόμα και για bluray disks. η διαφορά είναι ότι δεν υποστηρίζει 4k2k αναλύσεις aka τόσο μεγάλο bandwidth. Όσο βλέπετε τις ταινίες σε matroska που χρησιμοποιεί σαφώς πολύ λιγότερο bandwidth από τα bluray disks, μην αγχώνεστε καθόλου για τα 1.3 κ 1.4 ... Όσο για τον ήχο που θέλετε, μέσω hdmi μπορείτε να στείλετε τον ήχο στην τηλεόραση. προσωπικά έχω ρυθμίσει τα players (πχ media player classic) να χρησιμοποιεί σαν έξοδο αποκλειστικά το hdmi οπότε δεν αγχώνομαι για το αν το έχει ανιχνεύσει αυτόματα. όταν δεν είχα κανει force αυτή την επιλογή, πολλές φορες δεν είχα ήχο μέσω hdmi και αναγκαζόμουν να κανω restart το pc για να το αναγνωρίσει. edit. ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το 3d και πως υλοποιείται σε συσκευες όπως το xbox και το PS3 που έχουν hdmi 1.2 και 1.3 αντιστοιχα.. http://community.us.playstation.com/thread/2276654?start=0&tstart=0 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παιδιά μην αγχώνεστε με τι version hdmi έχετε. μπορείτε να δείτε 3D ακόμα και με hdmi 1.2 αλλά θα αρκεστείτε σε χαμηλότερες αναλύσεις. Για matroska το hdmi 1.3 είναι υπεραρκετό για 1080p αναλύσεις. ακόμα και για bluray disks. η διαφορά είναι ότι δεν υποστηρίζει 4k2k αναλύσεις aka τόσο μεγάλο bandwidth. Όσο βλέπετε τις ταινίες σε matroska που χρησιμοποιεί σαφώς πολύ λιγότερο bandwidth από τα bluray disks, μην αγχώνεστε καθόλου για τα 1.3 κ 1.4 ... Όσο για τον ήχο που θέλετε, μέσω hdmi μπορείτε να στείλετε τον ήχο στην τηλεόραση. προσωπικά έχω ρυθμίσει τα players (πχ media player classic) να χρησιμοποιεί σαν έξοδο αποκλειστικά το hdmi οπότε δεν αγχώνομαι για το αν το έχει ανιχνεύσει αυτόματα. όταν δεν είχα κανει force αυτή την επιλογή, πολλές φορες δεν είχα ήχο μέσω hdmi και αναγκαζόμουν να κανω restart το pc για να το αναγνωρίσει. edit. ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το 3d και πως υλοποιείται σε συσκευες όπως το xbox και το PS3 που έχουν hdmi 1.2 και 1.3 αντιστοιχα.. http://community.us.playstation.com/thread/2276654?start=0&tstart=0 Εγώ πάντως έχω παίξει και matroska video από usb στικάκι και η ανάλυση έπεφτε κανονικά. Εξάλλου οι 3D mkv ταινίες είναι 1920χ1080 οπότε λογικό να πέφτει η ανάλυση τους. Έτσι δεν έχουν 4κχ2κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παιδιά μην αγχώνεστε με τι version hdmi έχετε. μπορείτε να δείτε 3D ακόμα και με hdmi 1.2 αλλά θα αρκεστείτε σε χαμηλότερες αναλύσεις. Για matroska το hdmi 1.3 είναι υπεραρκετό για 1080p αναλύσεις. ακόμα και για bluray disks. η διαφορά είναι ότι δεν υποστηρίζει 4k2k αναλύσεις aka τόσο μεγάλο bandwidth. Όσο βλέπετε τις ταινίες σε matroska που χρησιμοποιεί σαφώς πολύ λιγότερο bandwidth από τα bluray disks, μην αγχώνεστε καθόλου για τα 1.3 κ 1.4 ... Η ματρόσκα είναι container, δεν είναι κωδικοποιητής. Θα σου δώσει ό,τι ανάλυση του πείς, άρα και ό,τι bandwidth του πείς. Το οτι μερικά release που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι χαμηλής ανάλυσης δεν έχει να κάνει. Και έχε υπ'όψιν οτι μια 1920χ1080 3d είναι στην πραγματικότητα το διπλάσιο γιατί πέφτουν 2 καρέ ανα μονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) εγραψα ματροσκα εννοώντας ότι τα release που βγαίνουν στην ουσία είναι rips σε χαμηλότερο bitrate αλλά λόγω codec έχουν ιδια ποιότητας εικόνα. άρα το bandwidth που χρειάζονται είναι σαφώς πολύ μικρότερο από τα bluray disks. edit. για να γίνω πιο κατανοητός σε αυτό που λέω διαβάστε τα 2 παρακάτω.. Complete name : χχχχχχχχχχ.5.2011.3D.HSBS.H264.1080P.Eng.DTS.3D4ALL.The3DTeam.mkvFormat : Matroska Format version : Version 2 File size : 8.21 GiB Duration : 1h 31mn Overall bit rate : 12.8 Mbps Encoded date : UTC 2011-12-21 10:05:46 Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun 6 2010 16:18:42 Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0 Blu-ray 3D uses MVC video encoding, which provides for very high picture quality with an overhead (versus standard Blu-ray) of 50%. While the peak bit rate for standard Blu-ray movies is 40 Mb/s, the peak bit rate for Blu-ray 3D is 60 Mb/s. Τα διαφορα rips χρησιμοποιούν πολύ μικρότερο bitrate σε σχέση με τα 3D blurays disks για αυτό κ δεν υπάρχει η ανάγκη για 1.4 καλωδιο. Το ματροσκα το ανέφερα επειδή είναι το container που σχεδον παντα χρησιμοποιείται πλεον και προτίμησα να αναφερθώ σε αυτόν κ όχι σε codec για να μην μπερδεψω τους μη γνώστες. ήταν γενική αναφορά σε όλα τα matroska releases. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τωρα συμφωνουμε! (εκτος απο το οτι δεν χαρακτηρίζονται τα καλώδια ως 1.4, το ίδιο το φορουμ λέει να αναφέρονται ως προς το bandwidth αποκλειστικα αλλά για να συνεννοουμαστε οκ :mrgreen: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά με διαφορετικό τρόπο. ότι πρέπει να κοιτάμε το bandwidth και όχι τα πρότυπα. το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ψηφιακή μετάδοση. απο κει και πέρα είναι θέμα bandwidth αν θα μπορέσουμε να δούμε την ταινία μας ή οχι. επέμεινα στη χρηση του hdmi 1.4 επειδή είδα πολλές αναφορές σε αυτό σε όλες σχεδον τις σελιδες. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2012 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα