Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά εχω την sony 47hx720 πήρα και ένα καλώδιο hdmi το συνδεσα με το pc μου και το αποτέλεσμα ειναι εκπληκτικό.απο full hd εώς 3d ταινίες το απολαμβανω στο μέγιστο.τώρα πλέον καταιβαζω μονο 720 p 1080p και 3d.το vlc ειναι εξερετικο προγραμα παίζει τα πάντα και το καλοδιο ειναι turbo-x 3.5 μέτρα στα 20 ευρο περίπου.εχω βαλει και μια βάση και την τραβαω μισό μετρό προς τα έξω.όλη μέρα εκει ειμαι.ασε που παιζω το bf3 και λες και ειμαι μέσα στο game....

Δημοσ.

παιδιά εχω την sony 47hx720 πήρα και ένα καλώδιο hdmi το συνδεσα με το pc μου και το αποτέλεσμα ειναι εκπληκτικό.απο full hd εώς 3d ταινίες το απολαμβανω στο μέγιστο.τώρα πλέον καταιβαζω μονο 720 p 1080p και 3d.το vlc ειναι εξερετικο προγραμα παίζει τα πάντα και το καλοδιο ειναι turbo-x 3.5 μέτρα στα 20 ευρο περίπου.εχω βαλει και μια βάση και την τραβαω μισό μετρό προς τα έξω.όλη μέρα εκει ειμαι.ασε που παιζω το bf3 και λες και ειμαι μέσα στο game....

3.5 μέτρα 20 ευρώ? Εγώ τα πέντε τα πήρα στα 10 ευρώ. :P

Δημοσ.

3.5 μέτρα 20 ευρώ? Εγώ τα πέντε τα πήρα στα 10 ευρώ. :P

το δικό του θα ήταν 1,4v μάλλον :P και εγώ τα 3 μέτρα τα πείρα 4-5 ευρώ αλλα 1,3v

Δημοσ.

Και γω 1.4 10 ευρώ το πήρα. Να ενημερώσω πως έχω πάρει το καλωδίο σύνδεσης dvi to hdmi και δοκίμασα να δω 3d στην τηλεόραση και λειτούργησε κανονικότατα. Άρα αυτά που λένε οι κατασκευαστές ότι χρειαΖόμαστε 1.4 καλωδίο hdmi για 3d πρέπει ν ισχύουν μόνο για 3d blu ray player, ps3 κλπ.

Υ.Γ 1: έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους στο cyberlink power DVD. Οι υπότιτλοι μου βγαίνουν σΕ κατι κινέζικα ενώ ειναι ελληνικόΙ. Άλλαξα την ρύθμιση γλώσσας υποτίτλων αλλα παλι το ίδιο μου συμβαίνει. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει ας στείλει pm. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και γω 1.4 10 ευρώ το πήρα. Να ενημερώσω πως έχω πάρει το καλωδίο σύνδεσης dvi to hdmi και δοκίμασα να δω 3d στην τηλεόραση και λειτούργησε κανονικότατα. Άρα αυτά που λένε οι κατασκευαστές ότι χρειαΖόμαστε 1.4 καλωδίο hdmi για 3d πρέπει ν ισχύουν μόνο για 3d blu ray player, ps3 κλπ.

Υ.Γ 1: έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους στο cyberlink power DVD. Οι υπότιτλοι μου βγαίνουν σΕ κατι κινέζικα ενώ ειναι ελληνικόΙ. Άλλαξα την ρύθμιση γλώσσας υποτίτλων αλλα παλι το ίδιο μου συμβαίνει. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει ας στείλει pm. Ευχαριστώ!

Όχι, αν δεις σε πιο παλιά μηνύματα εδώ, λέμε για αυτά! και 1,3 να έχεις σε BRplayer ή σε ps3 πάλι θα σου δείξει 3D! το 1,4 βγήκε για να υποστηρίξει 4κ2κ εικόνα!

Για τους υπότιτλους δοκίμασε VLC player, έχει και εκεί ρυθμίσεις για γλώσσες!

Δημοσ.

Όχι, αν δεις σε πιο παλιά μηνύματα εδώ, λέμε για αυτά! και 1,3 να έχεις σε BRplayer ή σε ps3 πάλι θα σου δείξει 3D! το 1,4 βγήκε για να υποστηρίξει 4κ2κ εικόνα!

Για τους υπότιτλους δοκίμασε VLC player, έχει και εκεί ρυθμίσεις για γλώσσες!

Το δοκίμασα και εκεί αλλα παρατηρώ ένα lag σε ταινίες 1080p είτε τρισδιάστατες ειτε όχι. Στο cyberlink πάντως δεν αντιμετωπισα τέτοιο πρόβλημα. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω?

K-Lite Codec Pack (Full)

Πάντως HDMI version 1.3 ή 1.4 δεν έχει μεγάλη σημασία,

παρά μόνο αν θέλεις:

Audio Return Channel

Αναλύσεις έως 4000 x 2000

Ethernet Channel

Naruto14 όλα OK με το dvi to hdmi καλώδιο; Είναι ψηφιακό το σήμα άρα

γι'αυτό η τηλεόραση ενεργοποιεί το 3D Μenu της (σε αντίθεση με το

αναλογικό). Ήχο πώς παίρνεις;

Επεξ/σία από enigmachine
Δημοσ.

Φιλε μου άυτο ειναι το θέμα δεν μπορω να έχω ήχο. Έχετε να προτείνετε τίποτΑ για ήχο το οποίο να μην κοστίζει? Το audio return chAnnel τι ακριβώς ειναι?

Δημοσ.

Με αυτο το καλωδιο μπορεις να μεταφερεις και ηχο στην TV?

Δημοσ.

Όχι για αυτό ψάχνω ένα τρόπο για να μεταφέρω και τον ήχο στην tv. Καμία ιδέα? Να υπενθυμίσω ότι η τηλεόραση μου ειναι

η 32"LW4500.

Δημοσ.

Το HDMI μεταφέρει και ήχο ταυτόχρονα! π.χ. αν συνδέσεις το λάπτοπ, τότε αμέσως θα ακούς από την TV!

(Στο pc είναι αλιός γτ η κάρτα γραφικών δεν μεταφέρει ήχο!

Δημοσ.

Το HDMI μεταφέρει και ήχο ταυτόχρονα! π.χ. αν συνδέσεις το λάπτοπ, τότε αμέσως θα ακούς από την TV!

Όχι δεν ισχύει αυτό για το PC. Ο φίλος μου έχει στο PC του την GT430 που έχει hdmi και μεταφέρει κανονικά και ήχο και εικόνα με το 7.5 μέτρα hdmi του που το πήρε 12.5 ευρώ! :P

Για την δικιά μου περίπτωση αφού ξεκινάει από dvi και καταλήγει σε hdmi λογικό να μην μεταφέρεται ο ήχος. Καμία λύση για αυτό?

Δημοσ.

Ο ηχος μεταφερεται αυτοματα μεσω hdmi το θεμα ειναι οτι αν εχεις βαλει ηχεια στο pc και βλεπεις ταινιεσ στην tv τα ηχεια πανε τσαμπα γτ ο ηχος βγαινει απο την Tv :/

Όχι δεν ισχύει αυτό για το PC. Ο φίλος μου έχει στο PC του την GT430 που έχει hdmi και μεταφέρει κανονικά και ήχο και εικόνα με το 7.5 μέτρα hdmi του που το πήρε 12.5 ευρώ! :P

Για την δικιά μου περίπτωση αφού ξεκινάει από dvi και καταλήγει σε hdmi λογικό να μην μεταφέρεται ο ήχος. Καμία λύση για αυτό?

βαλε ηχεια στο pc και εισαι οκ.ειναι το μονο που μπορεισ να κανεις.και αν βαλεισ και 2,1 θα εχεισ και καλυτερο ηχο απο την tv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...