Προς το περιεχόμενο

Προβολή 3D περιεχομένου (απο PC σε 3DTV μέσω HDMI 1.4)

enigmachine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^

Σχετικά με την πρώτη σου ερώτηση, κι'εγώ ψάχνω να αγοράσω ένα τέτοιο :-D

Δέν νομίζω να έχω βρεί πουθενά τέτοια συσκευή, τουλάχιστον στα μεγάλα eshops!

Ίσως ο φίλος Pantelwolf να μπορέσει να βοηθήσει, γιατί αναφέρθηκε σε αυτό σε

ένα απο τα προηγούμενα μηνύματα του!

Σχετικά με την δεύτερη ερώτηση, θα σου απαντήσω μέσω Private Message.

Μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα καταστήματα αλλά οι τιμές ξεκινάνε από 150 και πάνω.

Επεξ/σία από naruto14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

το προγραμματάκι αυτό έχει 30 Ευρώ. Τσέκαρε εδώ τα system requirements για να δείς

με ποιές κάρτες γραφικών, τηλεοράσεις και projectors είναι συμβατό. Την TV μου για κάποιον

λόγο δεν την έχει μέσα, αλλά είναι συμβατή.

Και μετά δές τα PM σου! :-D

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

το προγραμματάκι αυτό έχει 30 Ευρώ. Τσέκαρε εδώ τα system requirements για να δείς

με ποιές κάρτες γραφικών, τηλεοράσεις και projectors είναι συμβατό. Την TV μου για κάποιον

λόγο δεν την έχει μέσα, αλλά είναι συμβατή.

Και μετά δές τα PM σου! :-D

Εγώ πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών και μετά θα μπορεί να το υποστηρίζει. Τα υπόλοιπα τα έχω! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών και μετά θα μπορεί να το υποστηρίζει. Τα υπόλοιπα τα έχω! ;)

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ που το δοκίμασα δεν έμεινα και

πολύ ευχαριστημένος... Το 3DTV Play δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Κυρίως γιατί δεν μπορείς να παίξεις Full HD 1080p στα 60Hz.

Μπορείς μόνο (720p @ 60Hz) ή (1080p @ 24Hz). Βέβαια υπάρχουν

μερικά παιχνίδια που τα δείχνει ωραία, ενώ σε άλλα όχι. Σε

γενικές γραμμές όμως το 3D στις τηλεοράσεις είναι περισσότερο

για ταινίες παρά για gaming...

Επεξ/σία από enigmachine

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ που το δοκίμασα δεν έμεινα και

πολύ ευχαριστημένος... Το 3DTV Play δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Κυρίως γιατί δεν μπορείς να παίξεις Full HD 1080p στα 60Hz.

Μπορείς μόνο (720p @ 60Hz) ή (1080p @ 24Hz). Βέβαια υπάρχουν

μερικά παιχνίδια που τα δείχνει ωραία, ενώ σε άλλα όχι. Σε

γενικές γραμμές όμως το 3D στις τηλεοράσεις είναι περισσότερο

για ταινίες παρά για gaming...

εγω οεριμενω ακομη να καταληξω σε τι καρτα γραφικων να παω ας ειναι καλ οι δισκοι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω οεριμενω ακομη να καταληξω σε τι καρτα γραφικων να παω ας ειναι καλ οι δισκοι :P

χεχεχε σωστά! Μόνο εγώ μπορώ να σε καταλάβω :P Από κάρτα γραφικών, αυτή την

στιγμή η nVidia είναι "μονόδρομος" φαίνεται... Είχα για πολλά χρόνια ATI και

το γύρισα σε nVidia σχετικά πρόσφατα :)

Επεξ/σία από enigmachine

Γενικά η υπόθεση 3D είναι μούφα. Δεν αξίζει τα λεφτά του.

1 ή 2 ταινίες να δεις σου έχει φύγει το μεράκι.

Προσκοπικά το βρίσκω πέρα όλης της μούφας πολύ κουραστικό να βλέπεις σε 3D + του ότι οι τίτλοι που βγαίνουν σε 3D είναι τις πλάκας σε αριθμό + οι ταινίες σαν τίτλοι γενικά είναι αίσχος.

παιδιά κατέβασαν 3d ταινια και στο μονιτορ μου βγάζει 2 εικόνες.μια δεξιά και μια αριστερά.θελω τώρα να το δω στην Τιβι μου που ειναι 3d και η σύνδεση απο το πισι ειναι μέσω HDMI.τι πρέπει να κανω για να το παίξει 3d.θέλει κάποιο προγραμα;καμια ρύθμιση απο τα win7?

παιδιά κατέβασαν 3d ταινια και στο μονιτορ μου βγάζει 2 εικόνες.μια δεξιά και μια αριστερά.θελω τώρα να το δω στην Τιβι μου που ειναι 3d και η σύνδεση απο το πισι ειναι μέσω HDMI.τι πρέπει να κανω για να το παίξει 3d.θέλει κάποιο προγραμα;καμια ρύθμιση απο τα win7?

Αφού βεβαιωθείς ότι η 3D ταινία και η ανάλυση της τηλεόρασης είναι Full HD συμβατά (1920x1080),

τότε τρέχεις την ταινία σε Full Screen από το PC σου. Μόλις δεις το SIDE-BY-SIDE σήμα στην 3DTV,

πρέπει να ανοίξεις το 3D Μενού της τηλεόρασης και να διαλέξεις τον τύπο 3D που απεικονίζεται, σε

αυτή την περίπτωση Side-By-Side / Δίπλα Δίπλα. Μετά φοράς τα 3D γυαλιά και βλέπεις την ταινία!

Αφού βεβαιωθείς ότι η 3D ταινία και η ανάλυση της τηλεόρασης είναι Full HD συμβατά (1920x1080),

τότε τρέχεις την ταινία σε Full Screen από το PC σου. Μόλις δεις το SIDE-BY-SIDE σήμα στην 3DTV,

πρέπει να ανοίξεις το 3D Μενού της τηλεόρασης και να διαλέξεις τον τύπο 3D που απεικονίζεται, σε

αυτή την περίπτωση Side-By-Side / Δίπλα Δίπλα. Μετά φοράς τα 3D γυαλιά και βλέπεις την ταινία!

Εγώ πάλι το δοκίμασα αυτό με το laptop και το 3D ήταν χάλια. Τα μάτια κουράζονταν πάρα πολύ. Στο μεταξύ την ίδια ταινία την έπαιξα από στικάκι και το 3D ήταν πολύ καλό. Τι μπορεί να φταίει? Μήπως ότι η κάρτα γραφικών του laptop δεν υποστηρίζει 3D? Την ταινία την έτρεξα με cyberlink power dvd.

Εγώ πάλι το δοκίμασα αυτό με το laptop και το 3D ήταν χάλια. Τα μάτια κουράζονταν πάρα πολύ. Στο μεταξύ την ίδια ταινία την έπαιξα από στικάκι και το 3D ήταν πολύ καλό. Τι μπορεί να φταίει? Μήπως ότι η κάρτα γραφικών του laptop δεν υποστηρίζει 3D? Την ταινία την έτρεξα με cyberlink power dvd.

Εννοείται συνέδεσες το Laptop με την 3DTV μέσω HDMI έτσι δεν είναι; Οι 3D ταινίες σε

μορφή αρχείου Matroska παίζουν σε όλους τους υπολογιστές (εκτός από τους πολύ παλιούς

που λόγο μικρής επεξεργαστικής ισχύς δεν μπορούν). Τι ανάλυση είναι το σήμα που βγάζει

το laptop στην 3dtv? Εγώ έχω έναν desktop υπολογιστή. Τα windows μου, οι 3D ταινίες

μου, η 3DTV μου, και το σήμα που περνάει απο το HDMI καλώδιο, είναι όλα σε ανάλυση

Full HD (1920x1080), και άρα με τα 3D γυαλιά βλέπω τις ταινίες μια χαρά.

Εννοείται συνέδεσες το Laptop με την 3DTV μέσω HDMI έτσι δεν είναι; Οι 3D ταινίες σε

μορφή αρχείου Matroska παίζουν σε όλους τους υπολογιστές (εκτός από τους πολύ παλιούς

που λόγο μικρής επεξεργαστικής ισχύς δεν μπορούν). Τι ανάλυση είναι το σήμα που βγάζει

το laptop στην 3dtv? Εγώ έχω έναν desktop υπολογιστή. Τα windows μου, οι 3D ταινίες

μου, η 3DTV μου, και το σήμα που περνάει απο το HDMI καλώδιο, είναι όλα σε ανάλυση

Full HD (1920x1080), και άρα με τα 3D γυαλιά βλέπω τις ταινίες μια χαρά.

Βασικά με το laptop δεν γίνεται δουλειά. Μέχρι και οι κανονικές ταινίες 1080p κολλάνε. Το laptop είναι 3ετίας νομίζω. Τι κάρτα γραφικών έχεις στο PC? Και με τι πρόγραμμα παίζεις τις ταινίες?

ποιο ειναι ένα καλο προγραμμα στο πισι για να βλέπεις 3d ταινίες;

Για προβολή στην τηλεόραση ή για μέσω τις nvidia? :/ πάντως αν θες να τρέξεις ταινία 3D 1080p+ το vlc player θα σου κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι από τα πιο ελαφρά προγράμματα! δοκίμασε και gom player! μετά αν θες δες το bsplayer και πάει λέγοντας lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά με το laptop δεν γίνεται δουλειά. Μέχρι και οι κανονικές ταινίες 1080p κολλάνε.

Το laptop είναι 3ετίας νομίζω. Τι κάρτα γραφικών έχεις στο PC? Και με τι πρόγραμμα

παίζεις τις ταινίες?

Ο (gaming) desktop μου έχει έναν Core i7 & μία MSI GTX 560Ti

SOC και εννοείται παίζει αρχεία video 1080p μεγάλου bitrate

για πλάκα. Το ίδιο ισχύει και για έναν άλλον (office) desktop

που έχω, με Core i5 (αυτόν που έχει ενσωματωμένη κάρτα

γραφικών). Εφ' όσον το laptop δεν μπορεί να σηκώσει 1080p,

δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Έχω κι' εγώ ένα παλιό

Sony Vaio που δεν παίζει 1080p με την καμία.

Από προγράμματα αναπαραγωγής video χρησιμοποιώ εδώ και

πολλά χρόνια το K-Lite Codec Pack (Full), ενώ έχω και το VLC

σαν εναλλακτικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα δύο, και

ειδικά με το πρώτο. Το δεύτερο το έχω μόνο για τι περιπτώσεις

στις οποίες το πρώτο δεν μπορεί να παίξει το αρχείο video που

θέλω, πράγμα υπερβολικά σπάνιο.

Επεξ/σία από enigmachine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...