adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ουτε με αυτο ουτε με κανενα αλλο player (ΚΜ MPC WMP.....) κανονικα τι αναλυση πρεπει να εχει η τιβι ? μπορω να πειραξω ρυθμισεις απο codecs κλπ? υπαρχει κατι που να ρυθμιζει το βαθος του 3d? Φοβαμαι οτι επειδη εγκατεστησα πολλα προγραμματα για 3d μην εχουν γινει κουλουβαχατα οι ρυθμισεις
vasi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δοκίμασες με το bino ? σε μένα έτσι φαίνεται σε προβολή στο μόνιτορ Στην τηλεόραση θα φανεί 3d
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 επειδη βαρεθηκα να ψαχνω αν βαλω το αρχειο σε ενα usb 1gb ξεμπερδευω ?
BeSt_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πήρα ένα Samsung Bluray Recorder εξωτερικό USB 2.0. Έχω έναν iMac συνδεδεμένο με ένα καλώδιο DVI to HDMI μέσο της miniDisplayPort που έχει ο iMac. Το καλώδιο είναι Clicktronic το είχα πάρει πριν 3 χρόνια δεν νομίζω να είναι HDMI 1.4. Δοκίμασα να βάλω ένα δισκάκι με 3D ταινία στο bluray recorder και να το προβάλω στην τηλεόραση μου αλλά δεν τα κατάφερα να δω 3D. Η κάρτα γραφικών του iMac είναι η Nvidia Geforce 9400 256MB. 1)Φταίει το καλώδιο πρέπει να είναι HDMI 1,4 ;; 2)Δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών 3D ;; 3)Θέλει φέτα Bluray Player που να υποστηρίζει 3D; Τα αρχεία MKV,MP4, 3D όταν τα προβάλω και πατάω στην τηλεόραση 3D κανονικά μπορώ και βλέπω 3D. Με το Bluray Recorder δεν μπορώ να δω. Υπάρχει τρόπος να δω 3D μεσο του iMac στην TV μου (LG LB731V SMART) με δίσκο bluray 3D απο το bluray recorder; Ο media player που χρησιμοποιώ στον iMac είναι ο Macgo Blu-ray Player. Μήπως κάποιος μπορεί να με δώσει τα φώτα του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα