Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μoυ έδωσε ενας φίλος ενα φορητό dvd player http://www.idealo.co.uk/compare/1360097/trevi-dtvx-1410.html απ οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα εχει τα προβληματακια του.

Το καπακι που κρατάει το dvd μεσα εχει σπάσει το στηριγμα, αυτο πιστευω φτιάχνετε η αλαζετε.Ακόμη απ οτι ειδα δεν δουλευουν τα δικα του ηχεια, δουλευουν ομως ολοι οι εξοδοι του αν τις συνδεσεις με εξωτερικά ηχεία. Δουλεύει η αναλογική τηλεόραση του... δουλεύει το cd-dvd player αν φτιοαξω το καπακι η αν το πιανω με μονωτικη ταινια καθε φορα.

Εχει μια εξοδο που λεει coaxial, τι ειναι αυτο ξερει κανεις? έκανα και μια βλακεία και έβαλα το βύσμα τροφοδοσίας dc 10v σε αυτη την επαφη.. ελπίζω να μην την έκαψα.

Kαι με την την αντιπροσωπία εδω στην ελλαδα τι να γινετε βρε παιδια, αν το στείλω να μου το φτιαξουν θα μου στοιχίσει χρυσός λέτε?

Δημοσ.

Καταρχάς δεν μας λές ποιο είναι το πρόβλημα σου :P το coaxial είναι το ομοαξονικό καλόδιο που συνήθως το χρησιμοποιούμε στις κεραίες τηλεοράσεων! οπότε λογικά θα είναι για σύνδεση εξωτερικής κεραίες για το αναλογικό σήμα TV

Όσο για το καπάκι, εγώ πολλές φορές έβαζα οδοντογλιφίδα χιχιχιχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...