manom18x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω μια gigabyte 6850 OC αλλα δεν ξερω αν αξιζει. Η gigabyte βγαζει καλες καρτες γραφικων η να κατευθυνθω σε καμια αλλη εταιρια? To budget ειναι στα 150 αν υπαρχει καποια προταση δεκτη. Ευχαριστω πολυ.
8elwADSL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η συγκεκριμένη υλοποίηση ειναι πολύ καλή αν θες δες και αυτήν Sapphire HD6850 ειναι και σε καλύτερη τιμή.
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα την υλοποίηση της Asus, http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=11744 Αν σκέφτεσαι να κλοκάρεις την κάρτα και να ψαχτείς γενικότερα, δεν υπάρχει λόγος να πάς σε factory overclocked κάρτα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μην συμβαίνει αλλά τις περισσότερες φορές οι factory overclocked κάρτες κοστίζουν ακριβότερα απο τις "απλές" χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό (που δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ο ίδιος). Άλλωστε έχω την εντύπωση, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ότι η συγκεκριμένη υλοποίηση της Gigabyte δεν κλοκάρει τα μέγιστα όπως άλλες υλοποιήσεις της HD6850. Αν είσαι τώρα χρήστης που πορεύεσαι με βάση τα specs τότε πάρε την Gigabyte που σου προσφέρει 30Mhz παραπάνω στον πυρήνα. Την asus την είχα κάποιο χρονικό διάστημα και είχα εκπλαγεί απο το overclockability που είχε. Την έδωσα λόγω του μικροβίου αναβάθμισης και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα