timoboll Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.luxurydig.com/luxury-beats-solo-hd-high-definition-on-ear-headphones-p116634.html παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν περνάνε τελωνείο και διαφορες γενικές πληροφορίες? εάν έχει πάρει κάποιος ας μου πει και εντυπώσεις
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πριν αρχίσεις να κοιτάς για τελωνεία, ψάξε καλύτερα την αξιοπιστία του site. Εγώ θα έλεγα οτι ειναι κινέζικη απάτη.
timoboll Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πριν αρχίσεις να κοιτάς για τελωνεία, ψάξε καλύτερα την αξιοπιστία του site. Εγώ θα έλεγα οτι ειναι κινέζικη απάτη. για αυτό έβαλα το θέμα ρε man για να δω αν έχει κανεις εμπειρία κι έτσι πάντως μίλησα live chat και φαίνεται αξιόπιστο εγώ αυτά θέλω να πάρω http://www.luxurydig.com/luxury-monster-beats-solo-by-dr-dre-with-controltalk-p123984.html?&color=&size=
PCharon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα κι αν το site τα στέλνει, έχε υπόψη σου πως ΚΑΙ στα ακουστικά παίζουν απομιμήσεις. Γι αυτό πρόσεξε μην αγοράσεις ακριβά ακουστικά από Κίνα σε δήθεν 50% τιμή και τελικά αξίζουν 10%.
timoboll Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα κι αν το site τα στέλνει, έχε υπόψη σου πως ΚΑΙ στα ακουστικά παίζουν απομιμήσεις. Γι αυτό πρόσεξε μην αγοράσεις ακριβά ακουστικά από Κίνα σε δήθεν 50% τιμή και τελικά αξίζουν 10%. από που το καταλάβατε ρε παιδιά ότι είναι τόσο μούφα?? τέλος πάντων μπορεί κάποιος να μάθει αν παίρνανε τελωνείο και ποσο κοστίζει?
PCharon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τελωνείο γι αυτό σκέτο δε θα παίξει. Αλλά το ότι είναι μούφα παίζει με χαμηλή απόδοση. Δε στο γράφω τυχαία, οπότε το νου σου. Υ.Γ. Επειδή μάλλον μπερδεύτηκες, ο isay αναφέρεται περί μούφας στο site. Εγώ δεν αναφέρθηκα στο site αλλά ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Είναι προϊόν-απομίμηση και η τιμή δεν είναι τυχαία χαμηλά. Πάρα πολλά γνωστά μοντέλα ακουστικών βγαίνουν σε απομιμήσεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Οι ίδιες οι εταιρείες φτιάχνουν ενδεικτικές blacklists και προειδοποιούν για την αυθεντικότητα όταν τα αγοράζεις από μη εξουσιοδοτημένο dealer/αντιπρόσωπο. Για το συγκεκριμένο μοντέλο που δείχνεις παραπάνω: φωτό από το κινέζικο site http://images.luxurydig.com/products/116/116634/default/20110908104613_228912.jpg από τη μαμά http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5505&cat=1 σελίδα μαμάς με ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ λίστα sites που πουλάνε απομιμήσεις http://www.monstercable.com/counterfeit/dealers_blk.asp σελίδα για verification με βάση τον μοναδικό κωδικό του προϊόντος http://www.beatsbydre.com/support/VerifyProduct.aspx (κι εγώ πρόσφατα χάρηκα τσάμπα με άλλο μοντέλο ακουστικών, μία από τα ίδια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα