qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όταν το δει κάποιος σε pc, ας επιβεβαιώσει παρακαλώ ότι ισχύει αυτό που γράφει ο John Walker του RPS, ότι δηλαδή δεν έχει καν δυνατότητα αλλαγής ανάλυσης. Το βλέπω το 40αρι να πηγαίνει τελικά στο AoW III... μήπως είναι φάση lego που μπορείς να αλλάξεις αφού ξεκινήσεις νέο παιχνίδι;
Tobajara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μόλις πέρασα QTE που πάταγα τα ΑΚΡΙΒΩΣ ανάποδα από αυτό που έδειχνε το παιχνίδι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μήπως είναι φάση lego που μπορείς να αλλάξεις αφού ξεκινήσεις νέο παιχνίδι; Δεν έχω ιδέα, μου ήρθε ένα κουπόνι -25% για την προπαραγγελία και αμφιταλαντεύτηκα αρκετά, αλλά επειδή βλέπω κάποιες αρνητικές απόψεις από ανθρώπους που -γενικά- ταιριάζουν οι απόψεις μας, θέλω να δω αν ισχύουν κάποια πράγματα αντικειμενικά. Το θέμα στο QTE το επισημαίνει και ο Walker. Υ.Γ. Εντάξει, δεν είμαι fan της σειράς, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ δυνατοί οι RPG μηχανισμοί για να το αποφασίσω, γιατί το χιούμορ του South Park για μένα ήταν πολύ hit 'n' miss...
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ ρηχό ως RPG.
Tobajara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά από το προηγούμενο QTE που μου έφαγε 2 ώρες μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, έχω πέσει σε ένα άλλο QTE που δε μου δίνονται οδηγίες. Ο,τι πλήκτρο και να πατήσω κάνει το ίδιο, πετυχαίνω το συγχρονισμό αλλά χάνω. Αν υπάρχει κάποιο αστείο ή κάποιο point από πίσω, αυτό είναι πολύ καλά κρυμμένο. EDIT - Σε ΟΛΟ το παιχνίδι σε βάζει να κινείσαι με τα WASD, ενώ τα βελάκια δεν κάνουν τίποτα. Δεν έχει πουθενά επιλογές για το χειρισμό, για να δεις τα πλήκτρα. Σου πετάει ένα QTE σε στυλ Guitar Hero και σου βγάζει κουμπιά με βελάκια. ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ WASD ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΕΛΕΟΣ!!!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από Tobajara
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ ρηχό ως RPG. Δεν ξερω τι μπορει να περιμενεις. Εδω δεν εχουμε να κανουμε με Skyrim ή Witcher ή DA Origins. Τα στοιχεια rpg ειναι υπεραρκετα για το theme. Το μονο θεματακι ειναι οτι θελει loot rebalancing κυριως στο cash. Αυτο το παιχνιδι ειναι το γραψιμο και σε δευτερο επιπεδο τα rpg στοιχεια που και αυτα μια χαρα ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε με το συγχρονισμο στις μαχες. Θεμα timing ειναι. Δεν έχω ιδέα, μου ήρθε ένα κουπόνι -25% για την προπαραγγελία και αμφιταλαντεύτηκα αρκετά, αλλά επειδή βλέπω κάποιες αρνητικές απόψεις από ανθρώπους που -γενικά- ταιριάζουν οι απόψεις μας, θέλω να δω αν ισχύουν κάποια πράγματα αντικειμενικά. Το θέμα στο QTE το επισημαίνει και ο Walker. Υ.Γ. Εντάξει, δεν είμαι fan της σειράς, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ δυνατοί οι RPG μηχανισμοί για να το αποφασίσω, γιατί το χιούμορ του South Park για μένα ήταν πολύ hit 'n' miss... Προσωπικα απεχθανομαι το καφροχιουμορ και ειδικα το προερχομενο εξ ΗΠΑ. Η σειρα πραγματι εχει και τα 17 αυτα ετη αρκετο τετοιο καφροχιουμορ (μερικες φορες αηδιαστικο ειναι η αληθεια για τα γουστα μου), αλλα νομιζω οι ευφυεις ατακες και η εξυπνη σατιρα σε κανουν να ξεχνας αυτο το μειονεκτημα. Παντα επελεγα επεισοδια που ειχαν κυριως σατιρικες αναφορες στη μεγαλυτερη διαρκεια τους. Υπηρχαν βεβαια και αθλια επεισοδια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ε ρε τι πλάκα έχει Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι οι μαύρες μπάρες πάνω-κάτω σε 16:10.
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω τι μπορει να περιμενεις. Εδω δεν εχουμε να κανουμε με Skyrim ή Witcher ή DA Origins. Δεν περιμένω κάτι. Στον Snoob απάντησα που θα κρίνει το παιχνίδι από τους RPG μηχανισμούς του. To παιχνίδι είναι 15-17 ώρες South Park. Το θέμα είναι το κατα πόσο αξίζει 40 ευρώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πάντως, ανεξάρτητα από το παιχνίδι (το οποίο όπως το βλέπω θα πάρει αναβολή για κάποιο -σημαντικό- sale, γιατί ούτε €30 που το βρίσκω τώρα δεν μπορώ να δώσω για αυτά που βλέπω) είναι να απορείς με το επίπεδο της "επαγγελματικής" δημοσιογραφίας στο χώρο του gaming. Παράδειγμα, το review του PCGamesN (10/10) γράφει (τα bold δικά μου): The Stick of Truth succeeds utterly. Not only is it [...] firing on all cylinders, it is Obsidian's most polished RPG. Και καπάκι ο συντάκτης, σε ερώτηση χρήστη για replayability, απαντά: There aren't many decisions that you can make which affect the narrative, and beyond the special abilities the classes all play similarly. Και αυτή η περιγραφή ανταποκρίνεται στον όρο Role-Playing Game και ταυτόχρονα εμφανίζεται ως το πιο polished RPG της Obsidian; Το να αρέσει στο συντάκτη το παιχνίδι, το καταλαβαίνω. Το να κάνει πομπώδεις τοποθετήσεις, να του δίνει το απόλυτο άριστα και μετά να αναιρεί αυτά που υποστηρίζει, μάλλον δυσκολεύομαι να το συλλάβω. Και δεν είναι ο μόνος που γράφει έτσι, δυστυχώς. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 @Snoob Fans του show μήπως; (δεν είμαι, οπότε δεν το κοιτάω)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πιθανόν (και απολύτως σεβαστό). To να θεωρεί, ας πούμε, ότι το SoT εκμεταλλεύεται καλύτερα το υλικό πάνω στο οποίο βασίζεται από ό,τι το ΚοΤΟR τη μυθολογία των Star Wars, λ.χ., παρότι χωράει μεγάλη κουβέντα, είναι μια τοποθέτηση. Το να του δίνει 10/10 και παράλληλα να γράφει ότι σε ένα παιχνίδι ρόλων, το τι ρόλο θα υποδυθείς δεν έχει και τόση σημασία, όμως, κάπως αντιφατικό μου ακούγεται. (και γενικά, αυτά τα 10/10 -ακόμη και για παιχνίδια που στήριξα και αγάπησα, όπως το Banner Saga πρόσφατα- ο ορισμός της υπερβολής μου κάνουν...) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το Gametrailers λέει πόσο καλά είναι τα γραφικά του και ότι είναι ίδια με του show. Λες και έχει κάτι τρελά CGI μέσα.
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 @Snoob Fans του show μήπως; (δεν είμαι, οπότε δεν το κοιτάω) αυτό όμως είναι πολύ σημαντικό, δηλαδή κι εγώ σαν fan της σειράς είμαι φοβέρα προκατειλημμένος υπέρ του και δύσκολα θα δω τα οποία του μειονεκτήματα Επίσης όσο έχω δει σε βίντεο οι αναφορές του show μέσα στο παιχνίδι είναι άπειρες και αυτό για μένα για παράδειγμα είναι από μόνο του λόγος να διασκεδάσω πολύ παίζοντας το. Αν έχει έστω και αξιοπρεπές gameplay (δε μιλάω καν για πραγματικά καλό) μην παραξενευτείς αν ακούσεις πολλούς να το αποκαλούμε goty Εννοείται ότι το παιχνίδι απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς της σειράς που μας αρέσει το χιούμορ της, οπότε δεν μπορούμε να το δούμε απόλυτα αντικειμενικά, ούτε είναι αυτονόητο ότι θα το απολαύσουν εξίσου άτομα που δε τους αρέσει το south park και το βρίσκουν κρύο Εδώ που τα λέμε το θεωρώ μάλλον απίθανο να αρέσει σε κάποιον που δεν του αρέσει το show
Tobajara Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Και πάλι όμως εξαρτάται από το τι ψάχνεις στο χιούμορ του South Park. Θυμάμαι τη σειρά εκεί σαιζόν 10 - 13 να μη βλέπεται για τα δικά μου γούστα, ενώ σαιζόν 5 - 8 μεγαλουργούσε από πολλές απόψεις. Η ποιότητα δεν έχει μείνει σταθερή. Όσοι ψάχνουν αγνό (και σκέτο) καφριλίκι θα το βρουν άφθονο και θα έλεγα σε υπερβολικές δόσεις, αλλά από πραγματική σάτιρα και σκέψη δεν ξέρω. Πάντως το αν θα αρέσει ή δεν αρέσει εξαρτάται εν πολλοίς, και έχεις δίκιο σε αυτό, από το τη γνώμη του καθενός για τη σειρά, και πόσο καλά την ξέρει. Όσοι έχουν μια γενική εικόνα ή θυμούνται τα καλά ή κλασσικά επεισόδια μιας περιόδου μόνο πιστεύω θα μείνουν ικανοποιημένοι, οι πιο """ψαγμένοι""" ή """απαιτητικοί""" θα κράταγα μια πισινή. Έχει να κάνει με τι συνδέεις το South Park. Σαν tribute όμως είναι πραγματικά καταπληκτικό και έχει πάμπολλες λεπτομέρειες. 1
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 συμφωνώ γενικά με το ποστ σου, με εξαίρεση λίγο το σημείο περί σταθερής ποιότητας φυσικά και έχουν σεζόν ή επεισόδια που δεν ήταν καθόλου καλά, όμως σε βάθος χρόνου είναι από τις σειρές (του είδους πάντα) όπου σε γενικές γραμμές υπήρχε ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας, όποια κι αν είναι αυτή για το καθένα αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας εδώ πέρα, το θέμα είναι περισσότερο (και χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό) ότι για να εκτιμήσει κάποιος το παιχνίδι θα πρέπει πρωτίστως να του αρέσει η σειρά και μετά να μπει στη διαδικασία να κρίνει όλα τα υπόλοιπα σαν gamer αν δε του αρέσει η σειρά για μένα είναι τελειωμένη υπόθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα