Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό τον εκτυπωτή τι λέτε είναι καλός δηλ εννοώ αν παρουσιάζει κάποια προβλήματα με την τροφοδοσία χαρτιού κτλ. Επέλεξα αυτόν γιατί έχει 4 χρωμιά ξεχωριστά και όχι μαζί σε ένα μελανάκι. Τον θέλω για προσωπική χρήση στο σπίτι. Ακούω απόψεις απο άτομα που έχουν τέτοιο εκτυπωτή ή απο ειδικούς του χώρου.
dangar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέτριος εκτυπωτής είναι και στην οικονομική εκτύπωση τα βγάζει λίγο αχνά , βέβαια όμως πολύ γρήγορα. Μάλλον παραείναι οικονομική. Επίσης σε εκτύπωση κειμένου αργεί χαρακτηριστικά. Φτηνός με 4 μελάνια και καλός , μάλλον δεν παίζει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 οι κάνον υποστηρίζουν αναγόμωση;
flogerakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 οι κάνον υποστηρίζουν αναγόμωση; Οχι δεν υποστηριζουν, μονο αν κανεις καποια μετατροπη στο τσιπακι απο το μελανι. Παντως εγω που εχω τον Stylus sx115 ειμαι πολυ ευχαριστημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα