Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νεκρό θέμα, σε διατάζω να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου...

On topic τώρα, να αλλάξω μπαταρία σε αυτό το εργαλείο ή να το πετάξω; Είναι παντελώς νεκρό, σαν το θέμα τούτο δηλαδή. Που όμως αναστήθηκε. Οπότε;;;

post-188222-0-00614300-1506865046_thumb.jpg

post-188222-0-85239500-1506865137_thumb.jpg

Δημοσ.

Το έχω τρία χρόνια, η ένσταση μου είναι ότι ακόμα κι αν η μπαταρία είναι άχρηστη, δε θα έπρεπε να λειτουργεί το ups? Να ανάβουν τα λαμπάκια του;

Δημοσ.

Έχω μια ups σε άλλο χώρο με αρκετά παλιά μπαταρία που σταμάτησε να λειτουργεί και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι.

Όταν θα πάω εκεί θα αλλάξω μπαταρία και πιστεύω ότι και στην περίπτωσή σου συμβαίνει το ίδιο.

Δημοσ.

Νεκρό θέμα, σε διατάζω να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου...

On topic τώρα, να αλλάξω μπαταρία σε αυτό το εργαλείο ή να το πετάξω; Είναι παντελώς νεκρό, σαν το θέμα τούτο δηλαδή. Που όμως αναστήθηκε. Οπότε;;;

εγω προσωπικα θα το πεταγα ,ναι η μπαταρια κανει 15 ευρω αν πας σε csb που ειναι καλη μπαταρια και βρισκεις και πιο φτηνες με λιγοτερα λεφτα.αλλα θα προτιμουσα να παρω ενα σωστο Ups παρα ενα Ups Made in nowhere και ας εδινα 100 ευρω για apc.

Το έχω τρία χρόνια, η ένσταση μου είναι ότι ακόμα κι αν η μπαταρία είναι άχρηστη, δε θα έπρεπε να λειτουργεί το ups? Να ανάβουν τα λαμπάκια του;

στα apc αν η μπαταρια πεσει χαμηλα βγαζει για Replace battery>αν ομως νεκρωσει η μπαταρια δεν ξεκιναει καν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update : Το ups λειτουργεί άψογα. Ήθελε μπαταρία. Χωρίς αυτήν δεν είχε καμμία ζωτική ένδειξη...

ναι αν η μπαταρια ψοφησει τελειως δυστυχως πολλα Ups δεν αναβουν καν.οπως εγραψα το ιδιο και σε apc.αν ειναι στα τελειωματα αναβει το Replace battery>μετα απλα σβηνει τελειως.

18€ έκανε. Όπως και να 'χει είναι καλύτερα παρά να είναι γυμνό το pc...

Μην το πας με την τιμη.μπορει απλα ο αλλος να την πουλαει ακριβα.

Δημοσ.

Απο μπαταριες ποια προτεινετε ; Μεχρι τωρα συνηθως αλλαζω καθε 2-3 χρονια απο τις φτηνοτερες στις προσφορες του eshop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...