MacPhisto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και thanks προκαταβολικα για τη βοηθεια... επεστρεψα σπιτι σημερα και βρηκα το UPS μου (Belkin f6c800) νεκρο.....δεν ανοιγει καν...ελλειπα για 36 ωρες απο το σπιτι και δεν εχω ιδεα τι μπορει να εγινε σε αυτο το διαστημα... παντως μεχρι προχθες το βραδυ λειτουργουσε καλα ως σταθεροποιητης τασεως...για back-up μαλλον τα ειχε φτησει γιατι δε μου κρατουσε συσκευη ανοιχτη με τις διακοπες του ρευματος.... το εχω κοντα στα 4,5 χρονια...να υποθεσω οτι μας αφησε οριστικα;;; υπαρχει κατι που μπορω να κανω πριν αγορασω αλλο;;; thaaaaaaaaaaaaaaanks.. Υ.Γ.:εχω(ειχα) συνδεσει πανω του εναν Tower , monitor , ηχεια , εκτυπωτη , φωτιστικο γραφειου , 3 δισκους εξωτερικους...αρκετα πραγματακια δηλαδη......
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 να σου πω εγώ τι έγινε μάλλον θα κάηκε, μύρισε το να δείς ή τσέκαρε το με το βολτόμετρο. Μάλλον έχεις πρόβλημα σαν και εμένα με την τάση στη ΔΕΗ(Δεν έχουμε Ηλεκτρισμό) αχχχχ πόσες συσκευές έχω κάψει
MacPhisto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 δε μυριζει καπως διαφορετικα ή ασχημα.... να υποθεσω πως το χαιρετω κανονικα;;; το εχω αφησει στην πριζα χωρις καμια συσκευη πανω του μπας και θελει φορτιση ή δεν ξερω εγω τι αλλο.....
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι ότι η μπαταρία του (ή οι μπαταρίες, αν έχει δύο) παρέδωσε το πνεύμα μετά από 4,5 χρόνια. Προσπάθησε να το ανοίξεις και να ελέγξεις την τάση της μπαταρίας με ένα βολτόμετρο. Η αντικατάστασή της είναι πολύ εύκολη υπόθεση, αν την αγοράσεις από Γερμανό ή Δήσιο.
bill@ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι ότι η μπαταρία του (ή οι μπαταρίες, αν έχει δύο) παρέδωσε το πνεύμα μετά από 4,5 χρόνια. Προσπάθησε να το ανοίξεις και να ελέγξεις την τάση της μπαταρίας με ένα βολτόμετρο. Η αντικατάστασή της είναι πολύ εύκολη υπόθεση, αν την αγοράσεις από Γερμανό ή Δήσιο. Συγνωμη, αλλα παιζει λεμε να χαλασε η μπαταρία και απλα να θέλει αντικατάσταση και μετα να ειναι εντάξει;;; Χριστε μου! Σουταρα 2 υπς επειδή δεν κρατουσαν πλεον με τη διακοπη του ρεύματος. Δεν τολμαω καν να σκεφτω οτι θα υπηρχε πιθανοτητα να διορθωθεί!
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μετά από 2-3 χρόνια πρέπει να αλλάζουμε τη μπαταρία σε κάθε UPS γιατί αρχίζουν μετά επιπλοκές. Αν η δική σου κράτησε 4,5 χρόνια, είναι, νομίζω, καιρός να την αλλάξεις. Αλίμονο, εάν πετάγαμε τις μονάδες κάθε φορά που τα φτύνει η μπαταρία.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 πως γίνεται ναχαλάει η μπαταρία, εγώ ξέρω ότι συνήθως πέφτει η απόδοση της όχι όμως να χαλάσει τελείως, τι λέτε; Δεν είναι λίγο παράξενο.
MacPhisto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ετσι οπως το αντιλαμβανομαι , η αποδοση του ειχε οντως πεσει.. με την εννοια οτι δεν κρατουσε συσκευη ανοιχτη σε διακοπτη ρευματος... περισσοτερο σαν σταθεροποιητης τασης λειτουργουσε... να κανω μια δοκιμη σε καταστηματα με μπαταριες , μπας και φταινε αυτες;;; ο γερμανος ακομα ασχολειται με αυτα τα πραγματα;;; μην μπω με χαλασμενο UPS και φυγω με κανα ipad...
ice25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 οι μπαταρίες μολύβδου βραχυκυκλώνουν κιόλας...γονατίζουν και τα φτηνά συστήματα ασφαλείας απο τέτοιες επιπλοκές... ελεξε τις μπαταρίες και την ασφάλεια του Ups και μαλων θα είσαι οκ..
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 πως γίνεται ναχαλάει η μπαταρία, εγώ ξέρω ότι συνήθως πέφτει η απόδοση της όχι όμως να χαλάσει τελείως, τι λέτε; Δεν είναι λίγο παράξενο. Όταν πέσει η μπαταρία στο φακό σου, τι συμβαίνει; Ανάβει ο φακός;
tilbellos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Όπως και με τις μπαταριες του αυτοκινήτου, καθε 4 χρόνια περίπου αλλαγή. Για καινούργια μπαταρία θες 20 - 30 ευρω περίπου για κινεζιά
Orifiel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Και εμένα ένα ups τα έφτυσε στο 1ο έτος, αλλά έχουμε πολύ άσχημη ΔΕΗ.. αλλά το κρατώ μέχρι να κάνω αντικατάσταση την μπαταρία… έχω άλλα 2 Το τελευταίο που αγόρασα είναι ένα technoware 1100βατ και είναι σκυλί.. αντιλαμβάνεται την πτώση τάσης καλύτερα από το 2ο μικρό που έχω..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εκτός και αν έχεις συσκευή με ηλεκτρολύτη αν δεν κάνω λάθος. Γιατί στην ουσία αυτό αδειάζει απο την μπαταρία του αυτοκινήτου αλλά είμαστε λίγο οφ τόπικ
MacPhisto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 thanks παιδια.. μαλλον θα παω για new.... το κλασσικο 900VA της APC... δεν ξερω αν αξιζει να δωσω αλλα 100 ευρω για να παω στα 1500VA,,,στην πραξη μιλαμε για 300 watt διαφορα...ηδη αυτο που εχω/ειχα ειναι στα 450 w... πιστευω οτι και με το 900αρι της APC θα κανω τη δουλεια μου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα