jgavaris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα, εχω το double play της wind. Μενω στην Σπαρτη, στο κεντρο της πολης, 100 μετρα απο τον οτε. Το modem μου ειναι το level one wbr-6600. Το προβλημα μου ειναι το εξης. Οταν δεν μιλαω στο τηλ.η ταχυτητα του ιντερνετ πεφτει δραματικα στο 1,5 με 2 mbps-πολλες φορες και κατω απο 1. Οταν μιλαω στο σταθερο (ειτε με καλεσουν , ειτε καλεσω) η ταχυτητα ανεβαινει και κλειδωνει στα 17-18 mbps, εκει που επρεπε να ειναι δηλ. Μολις η τηλςφωνικη επικοινωνια σταματησει σταδιακα η ταχυτητα πεφτει-οχι αμεσα- με αποτελεσμα να σερνομαι. Προς πληροφορηση των φιλων εδω, προσφατα αλλαξα ολη την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου με καινουρια καλωδια utp (ηλεκτρολογος εννοειται). Το θεεικο ειναι οτι μολις ηρθε ο τεχνικος της wind να μου κανει μετρησεις απο το κουτι του οτε που ειναι εξω απο την εξωπορτα του σπιτιου μου, στεγασμενο, η ταχυτητα που εδειξε στο μηχανακι του ηταν σταθερα κλειδωμενη στα 20mbps.!! Την ιδια μετρηση εκανε και στις μπριζες και παλι οι μετρησεις ηταν στα 19-20 Mbps. Ολα στην αρχη καλα, μετα απο επανεκινησεις router και τα λοιπα...σταδιακα επεφτε οπως προειπα, κανοντας μια κληση απο το κινητο μου στο σταθερο μου, η ταχυτητα στο θεο αμεσως !! Εννοειτε οτι υπαρχουν φιλτρα,spliter και εχουν αλλαχθει για να προλαβω καποιον φιλο που θα το προτεινει. Δεν ξερω τι αλλο να κανω..Παρακαλω βοηθηστε..
jgavaris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Οχι αγαπητε μου, μια ζωη psdn..Αστα, δεν ξερω τι να κανω..
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 με αλλο ρουτερ δοκιμασατε με τον τεχνικο?αλλιως τον ξαναφωναζεις και κανεις παλι δοκιμες στον κατανεμητη.να υποθεσω οτι αρχιζει και πεφτει το download speed η χανει συγχρονισμο και σου δειχνει μετα οτι συγχρονιζει πχ στα 3 mbit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα