Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το double play της wind. Μενω στην Σπαρτη, στο κεντρο της πολης, 100 μετρα απο τον οτε. Το modem μου ειναι το level one wbr-6600.

Το προβλημα μου ειναι το εξης. Οταν δεν μιλαω στο τηλ.η ταχυτητα του ιντερνετ πεφτει δραματικα στο 1,5 με 2 mbps-πολλες φορες και κατω απο 1.

Οταν μιλαω στο σταθερο (ειτε με καλεσουν , ειτε καλεσω) η ταχυτητα ανεβαινει και κλειδωνει στα 17-18 mbps, εκει που επρεπε να ειναι δηλ. Μολις η τηλςφωνικη επικοινωνια σταματησει σταδιακα η ταχυτητα πεφτει-οχι αμεσα- με αποτελεσμα να σερνομαι. Προς πληροφορηση των φιλων εδω, προσφατα αλλαξα ολη την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου με καινουρια καλωδια utp (ηλεκτρολογος εννοειται). Το θεεικο ειναι οτι μολις ηρθε ο τεχνικος της wind να μου κανει μετρησεις απο το κουτι του οτε που ειναι εξω απο την εξωπορτα του σπιτιου μου, στεγασμενο, η ταχυτητα που εδειξε στο μηχανακι του ηταν σταθερα κλειδωμενη στα 20mbps.!!

Την ιδια μετρηση εκανε και στις μπριζες και παλι οι μετρησεις ηταν στα 19-20 Mbps.

Ολα στην αρχη καλα, μετα απο επανεκινησεις router και τα λοιπα...σταδιακα επεφτε οπως προειπα, κανοντας μια κληση απο το κινητο μου στο σταθερο μου, η ταχυτητα στο θεο αμεσως !!

Εννοειτε οτι υπαρχουν φιλτρα,spliter και εχουν αλλαχθει για να προλαβω καποιον φιλο που θα το προτεινει.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω..Παρακαλω βοηθηστε..

Δημοσ.

με αλλο ρουτερ δοκιμασατε με τον τεχνικο?αλλιως τον ξαναφωναζεις και κανεις παλι δοκιμες στον κατανεμητη.να υποθεσω οτι αρχιζει και πεφτει το download speed η χανει συγχρονισμο και σου δειχνει μετα οτι συγχρονιζει πχ στα 3 mbit?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...