Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα ρε παιδια και δεν βγαζω ακρη με τπτ.λοιπον εχω ενα λαπτοο samsung r55 το οποιο ειχε vista και μετα απο format μπηκαν win7 ultimate.το πορβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω τους drivers της καρτασ γραφικων γινεται κανονικα η εγκατασταση τους και ζηταει επανεκινηση. με το που κανει επανεκκινηση δεν ανοιγουν τα windows.πρεπει να μπω απο safe mode και να απεγκαταστησω τους drivers(nvidia gforce go 7600) και τοτε ανοιγει κανονικα.τι μπορει να συμβαινει?εχω δοκιμασει 150 διαφορετικους drivers και τροπους εγκαταστασης τους αλλα ολο το ιδιο συμβαινει

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα ρε παιδια και δεν βγαζω ακρη με τπτ.λοιπον εχω ενα λαπτοο samsung r55 το οποιο ειχε vista και μετα απο format μπηκαν win7 ultimate.το πορβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω τους drivers της καρτασ γραφικων γινεται κανονικα η εγκατασταση τους και ζηταει επανεκινηση. με το που κανει επανεκκινηση δεν ανοιγουν τα windows.πρεπει να μπω απο safe mode και να απεγκαταστησω τους drivers(nvidia gforce go 7600) και τοτε ανοιγει κανονικα.τι μπορει να συμβαινει?εχω δοκιμασει 150 διαφορετικους drivers και τροπους εγκαταστασης τους αλλα ολο το ιδιο συμβαινει

Χρησιμοποίησε αυτό

http://www.pcw.gr/Downloads/Driver-Sweeper-320/7522.html

για να απεγκαταστήσεις οτιδήποτε υπολείμματα υπάρχουν από προηγούμενες εγκαταστάσεις , μετά δώσε μας τους κωδικούς ακολουθώντας την

διαδικασία

http://laptop-driver.blogspot.com/2009/12/how-to-check-hardware-id.html

για κάντο !! :rolleyes:

Δημοσ.

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&SUBSYS_B03C144D&REV_A1

αυτος ειναι ο κωδικος που μου βγαζει απλα να πω oτι τα windows που εχω ειναι 64bit οχι 32

δεν ξερω αν βοηθανε και οι αλλοι 3 κωδικοι που βγαζει απο κατω

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&SUBSYS_B03C144D

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&CC_0300

Δημοσ.

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&SUBSYS_B03C144D&REV_A1

αυτος ειναι ο κωδικος που μου βγαζει απλα να πω oτι τα windows που εχω ειναι 64bit οχι 32

δεν ξερω αν βοηθανε και οι αλλοι 3 κωδικοι που βγαζει απο κατω

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&SUBSYS_B03C144D

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_0398&CC_0300

Αυτοί πρέπει να είναι !! :rolleyes:

http://www.geforce.com/Drivers/Results/8970

Δημοσ.

με βαση αυτα που μου ειπες πιο πανω φιλε ss13 εψαξα και βρηκα οτι αυτοι που παιζουν τελικα ειναι αυτοι nVidia 175.16 64 bit (for 9800GTX and 9800GT) οι drivers τους οποιους εβαλα και δουλεψαν κανονικα. ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου

Δημοσ.

τελικα δουλεψε γιαλιγες ωρες κι μετα αρχισε να κανει κατι χαζα με την οθονη γεμιζε γραμμες δεν εστρωνε με τπτ το λαπτοπ.εκανα φορματ ξανα σε βιστα εβαλα ντραιβερς και δεν επαιξαν ουτε αυτοι της samsung.δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με εχει τρελανει εντελως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...