Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus Prime ή I phone 4s?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Ήρθε η ώρα να αγοράσω καινουργιο κινιτο και ειμαι περιπου αναμεσα σε αυτα.θελω γνωμες για τις διαφορες των κινιτων.σε ταχυτητα,αυτονομια μπαταριας,στο λειτουργικο τους και σε τι υστερη το ενα σε σχεση με το αλλο.με τετοια κριση το σκεφτεσαι πολυ οταν ειναι να δωσεις μια 700αρα για κινιτο.πριν 3 χρονια ειχα κανει την βλακεια και εδςσα μια 700αρα για το htc touch hd.μολις ειχε βγει.αυτο που μου εκανε εντυπωση και το πηρα ηταν η οθονη του.ουτε λειτουργικο σκεφτικα να ψαξω,ουτε τπτ.οποτε τωρα λεω να ψαξω καθε λεπτομερια για να εχω το ποιο καλο κινιτο μεχρι σημερα.ακουω αποψεις.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο λες νορις?επειδη δεν εχει κυκλοφοριση στην ελλαδα?εννοειτε θα περιμενω hand on video και unboxing για να δω τι παιζει.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2, το nexus με τα 2 χερια. Υπάρχουν, και κυρίως θα κυκλοφορήσουν και καλύτερα android παντως. Ισως πρέπει να κοιτάξεις και άλλες συσκευες.

Στο nexus πχ δε θα μπορεις να αυξήσεις τον αποθ. χωρο αν σε ενδιαφέρει με προσθήκη microsd, ούτε ραδιόφωνο έχει αν δεν κάνω λάθος..

android.png

Δημοσ.

Αφου σκεφτεσαι τα 700 θα σου προτινα να μην πας σε νεοκυκλοφοριμενο μοντέλο και να παρεις galaxy s II. Ειναι ισαξιο και πολυ φτηνοτερο

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι ας περιμενει να παρει το galaxy s3....

Για τωρα η καλυτερη επιλογη ειναι το Galaxy Nexus αλλα κοστιζει...

Καλο και το Galaxy s2 για τα 420ε που κανει

Οποτε θα ημουν μεταξυ Galaxy S2 και Νexus !

Δημοσ.

εφοσον αποφασισεις android, παρε τηλ που να παιρνει το 4 επανω.

εγω προσωπικα θα επαιρνα iphone, το θεωρω καλυτερο σαν εμπειρια χρησης.

Δημοσ.

σκεφτομαι για android γιατι πιστευω εχει ποιο πολλες επιλογες να σκαλισεις και οτι θα αφιερωσω ποιο πολυ χρονο απο το iphnone.το iphone μου αρεσει σαν ομορφια αλλα εχει μικρη οθόνη.πιστευω ενα με 4,3 ειναι το ιδανικο.ακουω για 4πυρινα και λεω θα αξίζει να εχει καποιος 4 πυρινες αν δεν υπαρχει εφαρμογη ή παιχνίδι για να τα εκμεταλευτει?με τον ρυθμο που εξελισονται οι συσκευες πιστευω οτι και να παρω σε 3 μήνες θα βγει καλυτερο και γρηγοροτερο.οποτε θα περιμενω να δω το γαλαξία3 και το 4-πυρινο απο την htc αν και δεν θελω παλι htc.απο την αλλη καλο θα ήταν να εβγαινε και συντομα το iphone5 να δουμε χαρακτιριστικα αλλα αργει πολυ.δεν εχω αποφασισει ακομα.θα περιμενω να δω ακομα κανα 2 μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...